Bølle-Bob Show

Bølle-Bob

Bølle-Bob bliver aldrig (for) gammel!
Med mere end 30 år på bagen er fænomenet Bølle-Bob stadig lige aktuelt.

Bølle-Bob sangene blev skrevet af Gunnar Geertsen tilbage i 1979. Interessen for den "grove, men sjove" dreng bliver bare ved og ved.

Den originale, klassiske film Han er grov, men han er sjov. om Bølle-Bob og hans venner fra 1998 har siden efteråret 2009 ligget på Top 20 på den officielle hitliste over solgte Entertainment DVD'er i Danmark.

Familie teaterkoncerten "Bølle-Bob med Børsterne" med manuskript af Gunnar Geertsen havde premiere i foråret 2010, og har indtil nu blandt andet været vist i Sønderborg, Kolding, Vejle, Horsens, Silkeborg, Randers, Herning, Viborg, Holstebro, Århus, Ålborg, København, Svendborg, Slagelse, Roskilde og Hørsholm.

Forestillingen bekræfter at sangene og historien med de eviggyldige emner den dag i dag stadig holder og er lige så aktuelle og underholdende som for tredive år siden.

I "Bølle-Bob med Børsterne" fremhæves de måske mere kiksede end "slemme" børster, og tilfører stor latter og smil hos både børne og voksen publikummet. Forestillingen har netop afsluttet en turné, men kommer tilbage i børnenes efterårsferie 2011 og fortsætter videre i 2012.

Men hvordan kan det være, at sange skrevet af skolelæreren Gunnar Geertsen tilbage i 1979 stadig formår at få nutidens børn og unge til at synge med på "Smukke Sally", "Lillebror" og "Vi er ikke rigtigt voksne"? Er Bølle-Bob omgivet af en slags børnevenlig magi, der simpelthen ikke har nogen udløbsdato?

I gennem de mange år sangene har eksisteret, har de taget form af både plader, teaterstykker, biograffilm, tv-serie, cd'er, musicals, bøger, striber, og et utal af skole og institutions opsætninger rundt omkring i landet. Sangene er yderligere blevet oversat til både engelsk, svensk og færøsk.

Historien om "Bølle-Bob og alle de andre" er sange om det forunderlige børne- og ungdomsunivers, hvor det er emner som venskab, den første forelskelse, skolens søde pige, der vil være fræk, mobning og skolens hårde børster, der optager børnenes tanker og hverdag. Der er ingen løftede pegefingre og ingen voksne, der fortæller, hvad børn skal tænke og gøre, men i stedet sange om børns følelser, fremført i øjenhøjde.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Bølle-Bob Show er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Bølle-Bob Show

For booking af Bølle-Bob Show ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Bølle-Bob Show

Bølle-Bob

JULESJOV

I november-december 2011 præsenteres på turné en helt nyskrevet forestilling af Gunnar Geertsen Bølle-Bob Jule Sjov for hele familien med 8 unge skuespillere.

I en meget flot dekoration opbygget omkring Bloms Døgner præsenteres den friske og charmerende Bølle-Bob, den søde pige Lisemette, den elegante Smukke Sally, Sara syn-ger om Lillebror og ikke mindst de 3 sjove, skøre og kejtede Børsterne - "Tæske mandige "Kalle, Kitt og Kent.

Ud over at synge flere af de kendte og populære Bølle-Bob sange, præsenterer de festlige Børster deres bud på en helt ny julesang!

Selvom det er mere end 30 år siden de første sange blev udsendt, så er Bølle-Bob universet stadig utroligt populært.

Den første Bølle-Bob film - og den eneste med manuskript af Gunner Geertsen - Han er grov, men han er sjov., ligger stadig på DVD Entertainment hitlisten mere end 13 år efter premieren, hvilket bekræfter Bølle-Bob som det stærkeste danske børne- og familie brand.

Teksterne er stadig lige aktuelle, da de handler om mange af de emner, man som barn og teenager skal forholde sig til. At både forældre og bedsteforældre kender dem og med glæde synger med på de populære sange, får oplevelsen til at blive en god familie-begivenhed.

I den resterende del af året turnérer Bølle-Bob truppen løbende med både en Bølle-Bob Show og musical udgaven Bølle-Bob med Børsterne, så kendskabet udbygges løbende.

Book og læs meget mere om Bølle-bob.

Bølle-Bob Show

Bølle-Bob Show - 30 års jubilæums show

I efterårsferien 2009 præsenterer Bølle-Bob Show en hit kavalkade af de populære sange for hele familien. Der bliver blandt andet et genhør med "Smukke Sally", "Ikke rigtig voksne", "Lillebror", "Eva og Lasse" samt naturligvis titelsangen "Bølle-Bob".


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Bølle-Bob Show
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: