Bølle-Bob Show

30 ÅRS JUBILÆUMS SHOW MED BØLLE BOB

Onsdag 19. august 2009 kl: 15:57

Bølle-Bob Show - 30 års jubilæums show

I efterårsferien 2009 præsenterer Bølle-Bob Show en hit kavalkade af de populære sange for hele familien. Der bliver blandt andet et genhør med "Smukke Sally", "Ikke rigtig voksne", "Lillebror", "Eva og Lasse" samt naturligvis titelsangen "Bølle-Bob".

I år er det 30 år siden Bølle-Bob sangene første gang blev udsendt. De mange iøre-faldende sange og stadig aktuelle tekster om de emner, børn og teenagere skal forholde sig til, præsenteres af 8 unge skuespillere og sangere i et helt nyt show i en forrygende ny koreografi.

TV2 fejrer Bølle-Bobs 30 års jubilæum ved at sende TV-serien "Han er grov, men han er sjov." med 8 afsnit i efteråret 2009, hvor nye generationer af børn, kan få kendskab til Bølle-Bob, og deres ældre søskende, forældre og bedsteforældre kan opleve et glædeligt gensyn og få vedligehold populariteten af sangene.

Bølle-Bob sangene blev oprindeligt skrevet i slutningen af 70'erne af Gunnar Geertsen, der skrev sangene til sit skolekor i Hornum, da han som skolelærer ønskede at kommunikere ungdommens emner på en mere nutidig måde.

Sangene blev dengang en landeplage - og de fleste kan i dag stadig synge med på "Han er grov - han er sjov.." - "Lillebror, Lillebror, nej hvor er jeg træt af dig.." - "Vi er ikke rigtig voksne - Vi er ikke rigtig børn.." osv.

Først blev Bølle-Bob en stor pladesucces med mere end en halv million solgte eksemplarer; siden blev sangene i midten af halvfemserne overført til teatret, og i 1998 blev en længe ventet filmatisering af Bølle-Bob udsendt på video og senere DVD, som indtil dato er solgt i mere end 120.000 eksemplarer - og stadig sælger til normal pris.

Flere CD'er med hitlisteplaceringer blev udsendt og har indtil nu solgt i mere end 100.000 eksemplarer. Bølle-Bob Show blev lanceret og blev udsendt på video med et salg på 50.000 eksemplarer, og en hel speciel TV-version på 8 afsnit blev vist på TV2, og den genudsendes nu i oktober 2009.
© Copyright 2023 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Print siden  

 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Seneste nyheder

Det er snart jul!

Det er snart jul!

BOOK PYRUS TIL DIT ARRANGEMENT
Pyrus starter i år allerede op i uge 45 - men der er stadig få ledige datoer til årets jule-arrangementer i centre, off. eller private arrangementer el. lign.
Munch & Broderskabet

Munch & Broderskabet

KIM LARSEN FOR FULD UDBLÆSNING: KIM LARSEN KOPI
Munch & Broderskabet er tilbage med endnu mere forrygende Kim Larsen-musik, der blæser taget af bygningen!
Fede Finn & Funnny Boyz

Fede Finn & Funnny Boyz

NYT ALBUM:
Med et nyt stærkt hold udkommer Fede Finn & Funny Boyz med "Ren røv at trut' i" 11. april 2016.
NKMusic præsenterer NY: Julekoncerter.dk

NKMusic præsenterer NY: Julekoncerter.dk

NYT SITE:
Det nye site gør det let at booke en julekoncert.
NKMusic er nomineret til flot pris!

NKMusic er nomineret til flot pris!

MØDE & EVENT AWARD 2016
NKMusic er nomineret til en pris for "Årets bedste foredragsbureau" i forbindelse med en stor og professionel fagmesse, der finder sted i Forum den 2. og 3. marts.
Nyt album fra Danmarks store Grand Prix-sangerinde

Nyt album fra Danmarks store Grand Prix-sangerinde

KIRSTEN SIGGAARD GØR DET IGEN!
Første single: "Just The Way You Are" release den 5. marts 2016
Bliv kureret for SLUM!

Bliv kureret for SLUM!

NYT FOREDRAG FRA ANDERS BIRCOW
Entertainer, stand-up'er, skuespiller og foredragsholder Anders Bircow er klar med et nyt show. Giv dine ansatte et frisk pust og et skud arbejdsglæde.
Jan Hellesøe

Jan Hellesøe

DANMARKS DYGTIGSTE MANIPULATIONSEKSPERT
Til efteråret kan Danmarks dygtigste manipulationsekspert og showmand Jan Hellesøe for første gang opleves live i udvalgte danske byer, når han tager sit nye show "MANIPULATION - Han fuckr med dn hjrne" på turné.
Lotte Heise er snart på gaden med ny bog

Lotte Heise er snart på gaden med ny bog

LOTTE HEISE - NY BOG
Selvfølgelig skal hun bo sammen med mig
- om at bo med sin handicappede mor
Fede Finn & Funny Boyz

Fede Finn & Funny Boyz

OPLEV FEDE FINN I 2015
Så er der igen liv I Fede Finn & Funny Boyz, som i februar starter sæsonen 2015 op i Polen, hvor over 800 danskere venter spændt på deres nye show.
Anne Linnet

Anne Linnet

KIRKEKONCERT OG JULEKONCERTER I 2015
Vi er stolte af at kunne præsentere Anne Linnet til landets kirker i marts, april,maj samt juni måned 2015 og julekoncerter i december 2015
FASTELAVN ER MIT NAVN...

FASTELAVN ER MIT NAVN...

UNDERHOLDNING TIL ÅRETS FASTELAVNSFEST 2015
Du kan stadigvæk nå at booke underholdning til fastelavnsfesten...