Gert Henning-Jensen

Kgl. operasolist

Gert Henning-Jensen har sunget talrige lyriske partier bl.a. i operaer af Mozart, Donizetti, Verdi, Puccini, Rossini, Richard Strauss, Johann Strauss, Adés og Beethoven. Book ham her til dit næste arrangement.

Ville oprindeligt have været børnelæge men et engagement på Jytte Abildstrøms Teater gjorde mig aldeles teatergal og Gert Henning-Jensen endte på Operaakademiet i København. Så ad denne lidt skæve vej, blev det min skæbne at synge opera.

Gert Henning-Jensen har også prøvet kræfter med de lettere Wagner-partier i Tannhäuser,Mestersangerne og Rhinguldet samt medvirket i flere danske uropførelser bl.a. som Nick i Ruders' Tjenerindens fortælling, David i Sørensens Under himlen, Sigurd i Papes Sigurd Dragedræber og Inspektøren/Byretsdommeren/Titorelli i Ruders' Proces Kafka.

I 1998 debuterede han på Metropolitan Operaen i New York som David i Wagners Mestersangerne, et parti han også har sunget på Covent Garden i London.

Debuterede i sæsonen 95/96 på Staatsoper Unter den Linden i Berlin, hvor han har medvirket i Mozarts Zaïde, Cimarosas Det hemmelige ægteskab og Adolphe Adams Le Postillion du Lonjumeau.

Har medvirket i Strauss' Die schweigsame Frau på Den Jyske Opera.

Har desuden sunget på operaerne i Rom og Trieste, Liège, Bruxelles, Wien, Zürich, Basel, Helsinki og Baden Baden samt medvirket ved Rossini-festivalen i Pesaro.Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Gert Henning-Jensen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Gert Henning-Jensen

For booking af Gert Henning-Jensen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Gert Henning-Jensen
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: