Monique

Dansk pop og soul

Monique har i mere end ti år fremstået som en af de mest karakteristiske sangerinder på den danske pop og soul scene.

Netop nu kan du opleve hende live med to forskellige bandkonstellationer: Monique Band og Moniques Disco Diva Express.

Monique Band
Der bliver både spillet ballader til hjertet og svedig danse-soul til fødderne, når Monique står på Scenen med sit band.

Repertoiret består af det bedste fra Moniques tre soloalbums både dybfølte "under-huden-ballader" og hurtige dansenumre krydret med en række numre fra de mange andre produktioner, hun har deltaget på.

Moniques Disco Diva Express
Monique har nu endelig lavet et partyband med udgangspunkt i soul- og discoklassikere fra før verden gik af lave, spillet i opdaterede versioner af de bedste musikere. Med Moniques vedkommende og kompetente vokal i front, er projektet Disco Diva Express oplagt til alle firma- og privatfester, hvor dansegulvet ikke skal stå stille!

Alle de bedste gamle disco- og soulklassikere tages så overbevisende under behandling, at man nærmest efterlades med det indtryk, at det var Monique selv og ikke Donna Summer, Aretha Franklin, Gloria Gaynor og Diana Ross, der stod for de originale indspilninger.

Check hende og hendes bands ud, hvis du vil have en musikalsk oplevelse!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Monique er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Monique

For booking af Monique ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Monique

Monique er tilbage

NY CD GRATEFUL

Den 7. maj udgiver Monique det første album hun selv har skrevet.

9 sange som alle handler om livets væsentlige faktorer:
kærlighed, smerte, drømme og alt det ind i mellem - alt sammen inspireret af historier fra hendes eget farverige liv.

Efter seks års musikalsk cd-tavshed, er en af Danmarks største kvindelige stemmer nu parat til at udgive sit stærkeste, og sit livs mest personlige album til dato.

6 solo albums. Medvirken på mere end 38 andre albums, og alligevel har det taget den velkendte sangerinde 31 år, at lave et album hvor al tekst og musik er skrevet enten alene, eller i samarbejde med hendes producer.

Om først at være klar til at skrive sine egne sange i en alder af 46 år, siger Monique :
»Lige siden jeg fik min første pladekontrakt som 17-årig, har jeg været så privilegeret, at få lov til at arbejde med nogle af de dygtigste sangskrivere i verden, og jeg har derfor aldrig haft trangen, lysten eller modet til selv at skrive, det er først kommet nu«.

»Da først sangen 'You've given me', som er skrevet til min mor, var kommet ned på papir, så tog det under en måned at skrive hele albummet«.


På albummet finder man sange skrevet til kæresten, forældrene, Caroline Wozniacki, men også sange skrevet om de følelser og situationer som betyder allermest for Monique. Én af disse, taknemmelighed, har været den altoverskyggende inspirationskilde, og efter en periode med nogle af sit livs sværeste kampe, måtte Monique sande, at taknemmelighed er en følelse, som hun decideret har brug for.

Om selve albummet udtaler Monique:
»Det har været en kæmpe drøm, der er gået i opfyldelse. Tænk, at jeg endelig har fået skrevet mine egne sange. Det er så stor en glæde og tilfredsstillelse, og jeg har fået blod på tanden og går allerede nu i gang med at skrive til næste album, og hvem ved, måske det bliver på dansk?«

Læs meget mere om Monique

Monique som mentorcoach

Fra den 2 marts og 12 uger frem, kan du hver onsdag kl. 20.00 på Kanal 4, opleve Monique i "De unge mødres drøm", hvor hun er mentorcoach for Line Cecilie på 19 år, hvis store drøm er, at blive sanger.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Monique
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: