Carsten Bang

Stand-up, Komiker

Selvom Carsten Bang ikke er typen, der stormer rundt på scenen, kan tingene alligevel komme til at gå rigtig stærkt. Carsten har sin egen underfundige måde at betragte verden på, og når han tager fat i de ting, vi allesammen lever med til daglig, får de pludselig en ny og meget morsom karakter.

Man skal være i stand til at grine af sig selv for at overvære et show med Carsten Bang, for heller ikke folk i salen kan føle sig helt sikre når den rutinerede jyde går på scenen. Bag den rolige fremtoning lurer masser af hurtige improvisationer, der ikke giver højtråbende tilskuere mange chancer for at følge med.

I foråret 2002 var Carsten Bang en del af DR´s meget roste ugeaktuelle satiriske program "Vindhætterne" - en opfølger til "Gintberg Show Off" - hvor han blandt andet iført tophue med succes blandede sig i andres samtaler. På TV2 Zulu kunne man i januar 2001 se Carsten Bang i serien "De 7 Dødssynder" der alle var optaget i ét take - altså uden klip. Udover at have skrevet manuskript til serien, sammen med Povl Carstensen og Thomas Wivel, spillede Carsten Bang fire roller og stod for instruktionen. I efteråret 1999 kunne man opleve ham som udsendt reporter og idémand bag de skæve og overrumplende indslag i DR1's direkte fredagsprogram "Absolut Fredag".

Carsten debuterede som stand-up komiker i december 1992 og er dermed en af de mest erfarne i landet. I 1995 og 1996 fik Carsten for første gang chancen for at overføre sin humor til tv-skærmen da han sammen med makkeren Thomas Wivel blev hyret til at tage sig af satiren på den nystartede tv-station, ZTV.

Efter talkshowet "Nu Forstår Jeg Ingenting" fortsatte de to, samt kollega Jakob Pettersson, med showet "Det' jo Løgn", som på kort tid blev stationens mest populære udsendelse. Blandingen af absurd humor og satiriske sketchs er stadig af mange betegnet som landets bedste comedy-show. Sketchs fra "Det' jo Løgn" er senere blevet genudsendt flere gange på TV3+, senest i efteråret 1998 og foråret 1999, og florere desuden på diverse sider på Internettet. .

Men det er på scenen at man får den ægte vare, i et professionelt stand-up show der passer til ethvert arrangement. Carsten Bang er bl.a. en erfaren komiker når det kommer til arrangementer i diverse firmaer.

Han har med succes optrådt ved firmafester hos blandt andre: Leo Burnett Danmark, Dansk Industri, Time System International, OBS!, Post Danmark, Grundfoss, SAS Radisson Scandinavia Hotel, AC ILLUM A/S, Tele Danmark, Dragør Golfklub, Xerox, Nokia, Jyske Bank og FC København - for blot at nævne nogle få.

Desuden har Carsten Bang også erfaring - som konferencier!

Denne komiker kan også bookes til at optræde på engelsk.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Carsten Bang er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Carsten Bang

For booking af Carsten Bang ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Carsten Bang

Nyt Carsten Bang Show 2009

BANG! JEG ER DØD

Livets udløbsdato kommer under Carsten Bangs komiske lup, når han drager ud på sin nye Danmarksturné fra februar til april med showet "Bang! jeg er død".

Carsten Bang stiller skarpt på den absurde verden, vi lever i, og reflekterer over sin frygt for døden eller mangel på samme i sit helt nye show, der kan opleves på de danske teatre og spillesteder til foråret.

Selvom showets detaljer stadig finpudses på skriveblokken, så deler Carsten Bang gerne sine tanker med os om showets indhold...

"Hvis intet gik galt - ville der ikke være noget der fungerede. Og hvis ikke vi skulle dø, ville der ikke være noget at leve for. Så ville det hele jo være ligegyldigt. Og noget af det der gør livet spændende er, at vi ikke ved, hvad der sker. Vi ved ikke, hvad døden er, og vi er så privilegeret, at vi ikke ved, hvornår den indtræffer.

Men det ville jo også være forfærdeligt, hvis vi kendte udløbsdatoen på livet. Så ville vi være en liter mælk! Og selv dens udløbsdato er usikker. Det eneste, vi kan være sikre på, er, at den står og bliver mere og mere sur", lyder kommentaren fra Bang, der samtidig også indrømmer, at døden kan virke skræmmende: "Når jeg møder en modkørende bil, tænker jeg ind imellem; "Hvad nu hvis han pludselige kører over i mig..?" Eller når jeg går på Nørrebro og pludselig tænker: "Hvad nu hvis jeg bliver skudt..!?" Men går vi rundt og frygter døden hele tiden, kan vi ikke nyde livet. For døden er en del af livet. Og hvis ikke der var en slutning - ville det være helt umuligt at skabe mening i den i forvejen absurde tid, vi lever i.

Men det betyder til gengæld heller ikke, at vi bare skal leve i nuet. For hvis fremtiden er ligegyldig - og den tid der er gået også er ligegyldig - er vi så ikke allerede døde? Det lyder alvorligt, men mit show er også en hyldest til livet, og det er jo også i alvoren, at man skal finde det sjove, siger Carsten Bang, der trods den alvorlige tone nok skal love, at publikum får aktiveret lattermusklerne under showet.

Sidst Carsten Bang gjorde sig bemærket med eget comedy show var i 2006 med one man showet "Har Satan en Fætter?". Og selvom det var Carstens første soloshow, sikrede hans mange års erfaring og talent som komiker ham en succesfuld Danmarksturné, der udover fyldte teatersale også høstede en guldplade ved DVD-udgivelsen af samme show.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Carsten Bang
Se video med Carsten Bang

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: