Lotte Heise

NYT SHOW I 2009

Torsdag 5. februar 2009 kl: 08:34

Lotte Heise

Lotte Heise
DET' DA LØGN
Turneperiode: 4. februar - 26. april 2009
ring tlf. 7020 3648 og hør på ledige dage ...
Se tourplan på: www.lotteheise.dk

Lotte Heise
DET' DA LØGN

Den kan være hvid og sort og den kan ligne en streg i panden. Den kan få næsen til at vokse, og den kan heldigvis være nødvendig. Den kan camouflere sig, deles op i halve sandheder og siges i tavshed. Den kan være troværdig og lige til at se igennem, og en maskine kan sige bip, når man gør det, og så handler den om alt lige fra masseødelæggelsesvåben til konens bagdel og opstår af det rene ingenting eller af en halv flaske rødvin. Til gengæld kan du ikke sige den uden at tro på den, for ellers er der slet ingen, der tror på den. Det er med stor glæde, at vi præsenterer intet mindre end hovedpersonen i Lotte Heises Show: l ø g n e n

Hvad enten Lotte Heises nyeste ordstød bringer dig til Madrid eller succes og prostitution, eller drags, død og Ferrari er du garanteret en aften, hvor selv den mindste inkontinens vil ramme stolene hårdt. Du har ikke en chance for at vide, hvad sigøjnerbørn har til fælles med rudekuverter, men som du ved er det altid godt at have ascendent i friværdi og velfærd. Hvis dette overhovedet ikke giver mening eller højst lidt mening, så er du klar til at opleve danmarks sværvægter i ordboksning, og du kan glæde dig til 15 hårde omgange, der afsluttes med en knock-out af et punktum.

Din sværeste mission bliver at få manden med. Men husk: I krig, kærlighed og underholdning er alt tilladt. Fortæl ham, at denne gang taler hun næsten ikke. At du vil massere hans fødder i dagevis efter showet, og at du bare ikke kan undvære ham denne aften. Med andre ord: Lyv så det står ud af ørerne.

Velkommen til en underholdende aften med speedsnakkeren, der endnu ikke er blevet taget i doping, og som på sin sidste udgang i fyrrerne vil give dit blodtryk en rutschebanetur, der giver Tivoli baghjul. Lotte Heise er tilbage med: DET DA LØGN.

© Copyright 2021 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Print siden  

 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Seneste nyheder

Det er snart jul!

Det er snart jul!

BOOK PYRUS TIL DIT ARRANGEMENT
Pyrus starter i år allerede op i uge 45 - men der er stadig få ledige datoer til årets jule-arrangementer i centre, off. eller private arrangementer el. lign.
Sigurd Barrett fortæller Danmarkshistorie

Sigurd Barrett fortæller Danmarkshistorie

ET FORMIDLINGSPROJEKT FOR BØRN:
Et ambitiøst projekt, der skal fortælle Danmarkshistorien fra ende til anden.
Munch & Broderskabet

Munch & Broderskabet

KIM LARSEN FOR FULD UDBLÆSNING: KIM LARSEN KOPI
Munch & Broderskabet er tilbage med endnu mere forrygende Kim Larsen-musik, der blæser taget af bygningen!
Successen fortsætter for den unge sanger

Successen fortsætter for den unge sanger

BASIM RYKKER I JAPAN
Danskerne lærte første gang Basim at kende i X Factor 2008 - i en alder af bare 15 år. Siden har han udgivet flere succesfulde albums og singler, ligesom han også sikrede Danmark en flot 9. plads i Eurovision-finalen i 2014.

Fede Finn & Funnny Boyz

Fede Finn & Funnny Boyz

NYT ALBUM:
Med et nyt stærkt hold udkommer Fede Finn & Funny Boyz med "Ren røv at trut' i" 11. april 2016.
NKMusic præsenterer NY: Julekoncerter.dk

NKMusic præsenterer NY: Julekoncerter.dk

NYT SITE:
Det nye site gør det let at booke en julekoncert.
NKMusic er nomineret til flot pris!

NKMusic er nomineret til flot pris!

MØDE & EVENT AWARD 2016
NKMusic er nomineret til en pris for "Årets bedste foredragsbureau" i forbindelse med en stor og professionel fagmesse, der finder sted i Forum den 2. og 3. marts.
Nyt album fra Danmarks store Grand Prix-sangerinde

Nyt album fra Danmarks store Grand Prix-sangerinde

KIRSTEN SIGGAARD GØR DET IGEN!
Første single: "Just The Way You Are" release den 5. marts 2016
Bliv kureret for SLUM!

Bliv kureret for SLUM!

NYT FOREDRAG FRA ANDERS BIRCOW
Entertainer, stand-up'er, skuespiller og foredragsholder Anders Bircow er klar med et nyt show. Giv dine ansatte et frisk pust og et skud arbejdsglæde.
DISKOFIL på tur!

DISKOFIL på tur!

LAD DIN FEST BLIVE ET HIT!
Det fantastiske Party Fænomen DISKOFIL er på tur i de første 3 måneder af 2016 - denne gang også i Light udgave. Book dem til næste arrangement
Jan Hellesøe

Jan Hellesøe

DANMARKS DYGTIGSTE MANIPULATIONSEKSPERT
Til efteråret kan Danmarks dygtigste manipulationsekspert og showmand Jan Hellesøe for første gang opleves live i udvalgte danske byer, når han tager sit nye show "MANIPULATION - Han fuckr med dn hjrne" på turné.
Successen fortsætter for Lærke

Successen fortsætter for Lærke

LÆRKE FRA MGP
Snart to mdr. efter udgivelsen af hendes første album ligger Lærke stadig nr 1-2-3 på eltra-listen foran en lang række prominente navne.