Michala Petri & Lars Hannibal

KIRKEKONCERT TOURNE 2009

Onsdag 26. november 2008 kl: 22:33

Michala Petri & Lars Hannibal

I perioden: 26/10 - 7/11 2009 har vi fornøjelsen af, at præsentere 40 års jubilaren Michala Petri og guitaristen Lars Hannibal på en kirkekoncert-tourne.

Kirkekoncert tourne`med 40 års jubilaren Michala Petri og guitaristen Lars Hannibal.

Michala Petri fejrede i sommeren 2008 sin 50 års fødselsdags med en totalt udsolgt koncert i Tivolis Koncertsal, sammen med et af verdens førende kammerorkestre, violinisten Gidon Kremers eliteorkester, Kremerata Baltica.

Denne koncert blev optaget og sendt direkte i Danmarks Radio, og den er også blevet udsendt i 15 europæiske lande. I foråret 2009 udkommer denne "livekoncert" på CD på Michala Petri og Lars Hannibal`s eget pladeselskab OUR Recordings.

I sommeren 2009 kan Michala Petri så fejre sit 40 års scenejubilæum. Det hele startede netop i Tivolis koncertsal den 9.juli 1969 hvor hun for første gang spillede Vivaldi`s blokfløjtekoncert med Tivolis Symfoniorkester. Siden er det blevet til mere en 4.000 koncerter

overalt i verden, fra de største koncertsale og festivaler med tidens førende orkestre og dirigenter, til duo koncerter i de mindste landsbykirker. Kirkekoncerter har altid haft høj prioritet hos Michala Petri og Lars Hannibal, og de har valgt bla. at fejrer Michala`s 40 års jubilæum med en kirkekoncert tourne` fra den 26.oktober til den 7.november 2009. I forbindelse med jubilæet udsender duoen en ny CD Cafe` Vienna med musik for blokfløjte og guitar fra Beethovens tid. Michala Petri udgav i forbindelse sin 50 års fødselsdag den meget anmelderroste CD med Mozart`s

Flute Quartets, og hendes CD Movements med moderne blokfløjtekoncerter skrevet til hende, blev i 2008 nomineret til en Grammy. I februar 2009 udkommer Dialogue-East meets West med Michala Petri og den kinesiske bambusfløjtespiller Chen Yue, det er den anden udgivelse i en serie fra OUR Recordings hvor mødet mellem øst og vest udforskes i musikken. Den første var Spirits-East meets West med Chen Yue og Lars Hannibal på guitar.

Repertoiret til denne kirkekoncert tourne` vil afspejle duoens alsidige og populære repertoire, og således også indeholde barokmusik hvor Hannibal spiller på sin ærkelut!

For yderligere info: Ring tlf. 7020 3648
© Copyright 2018 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Print siden  

 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Seneste nyheder

Det er snart jul!

Det er snart jul!

BOOK PYRUS TIL DIT ARRANGEMENT
Pyrus starter i år allerede op i uge 45 - men der er stadig få ledige datoer til årets jule-arrangementer i centre, off. eller private arrangementer el. lign.
Sigurd Barrett fortæller Danmarkshistorie

Sigurd Barrett fortæller Danmarkshistorie

ET FORMIDLINGSPROJEKT FOR BØRN:
Et ambitiøst projekt, der skal fortælle Danmarkshistorien fra ende til anden.
Munch & Broderskabet

Munch & Broderskabet

KIM LARSEN FOR FULD UDBLÆSNING: KIM LARSEN KOPI
Munch & Broderskabet er tilbage med endnu mere forrygende Kim Larsen-musik, der blæser taget af bygningen!
Successen fortsætter for den unge sanger

Successen fortsætter for den unge sanger

BASIM RYKKER I JAPAN
Danskerne lærte første gang Basim at kende i X Factor 2008 - i en alder af bare 15 år. Siden har han udgivet flere succesfulde albums og singler, ligesom han også sikrede Danmark en flot 9. plads i Eurovision-finalen i 2014.

Fede Finn & Funnny Boyz

Fede Finn & Funnny Boyz

NYT ALBUM:
Med et nyt stærkt hold udkommer Fede Finn & Funny Boyz med "Ren røv at trut' i" 11. april 2016.
NKMusic præsenterer NY: Julekoncerter.dk

NKMusic præsenterer NY: Julekoncerter.dk

NYT SITE:
Det nye site gør det let at booke en julekoncert.
NKMusic er nomineret til flot pris!

NKMusic er nomineret til flot pris!

MØDE & EVENT AWARD 2016
NKMusic er nomineret til en pris for "Årets bedste foredragsbureau" i forbindelse med en stor og professionel fagmesse, der finder sted i Forum den 2. og 3. marts.
Nyt album fra Danmarks store Grand Prix-sangerinde

Nyt album fra Danmarks store Grand Prix-sangerinde

KIRSTEN SIGGAARD GØR DET IGEN!
Første single: "Just The Way You Are" release den 5. marts 2016
Bliv kureret for SLUM!

Bliv kureret for SLUM!

NYT FOREDRAG FRA ANDERS BIRCOW
Entertainer, stand-up'er, skuespiller og foredragsholder Anders Bircow er klar med et nyt show. Giv dine ansatte et frisk pust og et skud arbejdsglæde.
DISKOFIL på tur!

DISKOFIL på tur!

LAD DIN FEST BLIVE ET HIT!
Det fantastiske Party Fænomen DISKOFIL er på tur i de første 3 måneder af 2016 - denne gang også i Light udgave. Book dem til næste arrangement
Jan Hellesøe

Jan Hellesøe

DANMARKS DYGTIGSTE MANIPULATIONSEKSPERT
Til efteråret kan Danmarks dygtigste manipulationsekspert og showmand Jan Hellesøe for første gang opleves live i udvalgte danske byer, når han tager sit nye show "MANIPULATION - Han fuckr med dn hjrne" på turné.
Successen fortsætter for Lærke

Successen fortsætter for Lærke

LÆRKE FRA MGP
Snart to mdr. efter udgivelsen af hendes første album ligger Lærke stadig nr 1-2-3 på eltra-listen foran en lang række prominente navne.