Bakkens Pjerrot

NYE IDEER TIL BØRNEUNDERHOLDNING

Torsdag 3. september 2009 kl: 10:43

Den originale danske Pjerrot figur, der i år fejrer 209 års fødselsdag på Bakken, har sammensat en række underholdningspakker, der er bygget op over en festlig blanding af de traditionelle og populære Pjerrot-forestillinger samt juletrylleri og Mester Jakel Teater. Gennemtestet underholdning, der tiltrækker både børn og voksne og giver et sikkert grin inklusiv en oplevelse man taler om bagefter.

3 timers sammenhængende underholdning specielt til gågade-arrangementer og butikscentre.
Programmet består af 3 blokke, der indeholder 20 minutters Pjerrot forestilling efterfulgt af en halv times ballonfigurer til børnene. En kort pause - og klar med en ny Pjerrot-forestilling. De tre forestillinger er forskellige og med underholdning til både børn og voksne.

Den klassiske Pjerrot forestilling.
En rejse rundt i Pjerrots univers med en god historie, trylleri, lidt musik, en sang og god traditionel ildspisning som Pjerrot på Bakken altid har gjort. Vi kommer forbi Hvide Rusland, Hvide Sande, Hvidovre og Svendborg. Forestillingen, der henvender sig til både børn og voksne, kan efter aftale vare 30 min. eller 40 min.

2 x traditionelt Pjerrot show fra Bakken.
Her tilbydes to forskellige Pjerrot forestillinger, hvor der i en af dem trylles med levende dyr. Begge forestillinger henvender sig til både børn og voksne. Hvert show varer 20 minutter (længde af pause mellem de to show efter aftale).

Pjerrot spiller Mester Jakel Teater + et Pjerrot trylle show.
Pjerrot har spillet Mester Jakel Teater siden han kom på Bakken i år 1800. Stykket, der spilles på det medbragte Mester Jakel Teater er "Pengeposen". Her er tale om et uforskammet, politisk ukorrekt og vanvittigt morsomt stykke "dukketeater" - kras socialrealisme med et sikkert grin til både børn og voksne. Og lige efter Mester Jakel får publikum fornøjelsen af den traditionelle Pjerrot forestilling med trylleri og ildspisning. Dette dobbelte show varer ca. 40 minutter.

Pjerrots Juleshow.
Pjerrot har sammensat en rigtig juleforestilling med julestemning og juletrylleri. Et show med vægt på børneunderholdning og med et venligt bid til de voksne. Forestillingen varer 30 minutter. Pris:

Drillenissen Oskar Jul Nielsen.
Den sjove, frække, dovne drillenisse er på spil. Hverken børn eller voksne slipper for hans drillerier. Den store kommode, som han har fået strenge ordre på aldrig at åbne, indeholder mange spændende ting, som selvfølgelig skal undersøges til stor morskab for tilskuerne og ikke mindst ham selv. Forestillingen henvender sig til både børn og voksne. 30 - 40 minutters grin og julestemning.


© Copyright 2022 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Print siden  

 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Seneste nyheder

Det er snart jul!

Det er snart jul!

BOOK PYRUS TIL DIT ARRANGEMENT
Pyrus starter i år allerede op i uge 45 - men der er stadig få ledige datoer til årets jule-arrangementer i centre, off. eller private arrangementer el. lign.
Munch & Broderskabet

Munch & Broderskabet

KIM LARSEN FOR FULD UDBLÆSNING: KIM LARSEN KOPI
Munch & Broderskabet er tilbage med endnu mere forrygende Kim Larsen-musik, der blæser taget af bygningen!
Fede Finn & Funnny Boyz

Fede Finn & Funnny Boyz

NYT ALBUM:
Med et nyt stærkt hold udkommer Fede Finn & Funny Boyz med "Ren røv at trut' i" 11. april 2016.
NKMusic præsenterer NY: Julekoncerter.dk

NKMusic præsenterer NY: Julekoncerter.dk

NYT SITE:
Det nye site gør det let at booke en julekoncert.
NKMusic er nomineret til flot pris!

NKMusic er nomineret til flot pris!

MØDE & EVENT AWARD 2016
NKMusic er nomineret til en pris for "Årets bedste foredragsbureau" i forbindelse med en stor og professionel fagmesse, der finder sted i Forum den 2. og 3. marts.
Nyt album fra Danmarks store Grand Prix-sangerinde

Nyt album fra Danmarks store Grand Prix-sangerinde

KIRSTEN SIGGAARD GØR DET IGEN!
Første single: "Just The Way You Are" release den 5. marts 2016
Bliv kureret for SLUM!

Bliv kureret for SLUM!

NYT FOREDRAG FRA ANDERS BIRCOW
Entertainer, stand-up'er, skuespiller og foredragsholder Anders Bircow er klar med et nyt show. Giv dine ansatte et frisk pust og et skud arbejdsglæde.
Jan Hellesøe

Jan Hellesøe

DANMARKS DYGTIGSTE MANIPULATIONSEKSPERT
Til efteråret kan Danmarks dygtigste manipulationsekspert og showmand Jan Hellesøe for første gang opleves live i udvalgte danske byer, når han tager sit nye show "MANIPULATION - Han fuckr med dn hjrne" på turné.
Lotte Heise er snart på gaden med ny bog

Lotte Heise er snart på gaden med ny bog

LOTTE HEISE - NY BOG
Selvfølgelig skal hun bo sammen med mig
- om at bo med sin handicappede mor
Fede Finn & Funny Boyz

Fede Finn & Funny Boyz

OPLEV FEDE FINN I 2015
Så er der igen liv I Fede Finn & Funny Boyz, som i februar starter sæsonen 2015 op i Polen, hvor over 800 danskere venter spændt på deres nye show.
Anne Linnet

Anne Linnet

KIRKEKONCERT OG JULEKONCERTER I 2015
Vi er stolte af at kunne præsentere Anne Linnet til landets kirker i marts, april,maj samt juni måned 2015 og julekoncerter i december 2015
FASTELAVN ER MIT NAVN...

FASTELAVN ER MIT NAVN...

UNDERHOLDNING TIL ÅRETS FASTELAVNSFEST 2015
Du kan stadigvæk nå at booke underholdning til fastelavnsfesten...