Per Nielsen

NY CD PÅ VEJ

Fredag 18. september 2009 kl: 11:34

Ny CD på vej

Per Nielsen udsender den 26. oktober sin nye CD, der på nær trompeten er ganske forskellig fra de tidligere udgivelser. Det er en CD med perler fra den Danske Melodibog, som de aldrig er blevet spillet før.

Uanset et bredt favnende musikvalg i hovedsageligt populærmusikkens store repertoire, så har de tidligere 11 studiealbums været bakket op af store symfoniorkestre, der med strygere i antal op til 70 musikere har lagt bunden for den smukke klang fra trompeten.

På den nye CD står trompeten så klar og ren i sam- og modspil med blot en lille rytmegruppe, bestående af fantastiske musikere som Lennart Gruvstedt på trommer, Natan Walden på bas, Carl Ulrik Munk-Andersen på klaver og Per Gade på guitar.

Stemningen på den nye CD bliver dermed langt mere nærværende, og de mange geniale arrangementer og den ekvilibristiske præstation fra både trompetisten og de eminente studiemusikere vil helt sikkert fange opmærksomheden hos flere generationer af forbrugere samt lyttere på landets radiostationer.

En så medrivende guitarsolo og et så formidabelt klaver-break er aldrig oplevet - og aldrig foreventet - i "Det haver så nyligen regnet", men det lykkes så flot, at man bare må høre den igen.

Alexander Radu, der til dagligt er koncertmester i Malaysia´s Symfoniorkester, udfordrer i "Tango Jalousie". Per Nielsen´s trompet i et fantastisk samspil, der trods sit meget høje musikalske niveau fastholder nummeret som populærmusik af højeste karat - og så er det nok også første gang denne tango spilles som samba.

Foruden sit mangeårige job som solotrompetist i Sønderjyllands Symfoniorkester giver Per Nielsen året igennem en lang række koncerter over hele landet, og populariteten understreges af, at Per Nielsen har solgt mere end 350.000 CD´er, hvilket gør ham til den ubestridt mest sælgende instrumentale kunstner i Danmark.

Klik her for at høre de to smagsprøver "Det haver så nyligen regnet" og "Tango jalouise" fra Per Nielsens nye Album "Danske Toner".


© Copyright 2021 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Print siden  

 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Seneste nyheder

Det er snart jul!

Det er snart jul!

BOOK PYRUS TIL DIT ARRANGEMENT
Pyrus starter i år allerede op i uge 45 - men der er stadig få ledige datoer til årets jule-arrangementer i centre, off. eller private arrangementer el. lign.
Sigurd Barrett fortæller Danmarkshistorie

Sigurd Barrett fortæller Danmarkshistorie

ET FORMIDLINGSPROJEKT FOR BØRN:
Et ambitiøst projekt, der skal fortælle Danmarkshistorien fra ende til anden.
Munch & Broderskabet

Munch & Broderskabet

KIM LARSEN FOR FULD UDBLÆSNING: KIM LARSEN KOPI
Munch & Broderskabet er tilbage med endnu mere forrygende Kim Larsen-musik, der blæser taget af bygningen!
Successen fortsætter for den unge sanger

Successen fortsætter for den unge sanger

BASIM RYKKER I JAPAN
Danskerne lærte første gang Basim at kende i X Factor 2008 - i en alder af bare 15 år. Siden har han udgivet flere succesfulde albums og singler, ligesom han også sikrede Danmark en flot 9. plads i Eurovision-finalen i 2014.

Fede Finn & Funnny Boyz

Fede Finn & Funnny Boyz

NYT ALBUM:
Med et nyt stærkt hold udkommer Fede Finn & Funny Boyz med "Ren røv at trut' i" 11. april 2016.
NKMusic præsenterer NY: Julekoncerter.dk

NKMusic præsenterer NY: Julekoncerter.dk

NYT SITE:
Det nye site gør det let at booke en julekoncert.
NKMusic er nomineret til flot pris!

NKMusic er nomineret til flot pris!

MØDE & EVENT AWARD 2016
NKMusic er nomineret til en pris for "Årets bedste foredragsbureau" i forbindelse med en stor og professionel fagmesse, der finder sted i Forum den 2. og 3. marts.
Nyt album fra Danmarks store Grand Prix-sangerinde

Nyt album fra Danmarks store Grand Prix-sangerinde

KIRSTEN SIGGAARD GØR DET IGEN!
Første single: "Just The Way You Are" release den 5. marts 2016
Bliv kureret for SLUM!

Bliv kureret for SLUM!

NYT FOREDRAG FRA ANDERS BIRCOW
Entertainer, stand-up'er, skuespiller og foredragsholder Anders Bircow er klar med et nyt show. Giv dine ansatte et frisk pust og et skud arbejdsglæde.
DISKOFIL på tur!

DISKOFIL på tur!

LAD DIN FEST BLIVE ET HIT!
Det fantastiske Party Fænomen DISKOFIL er på tur i de første 3 måneder af 2016 - denne gang også i Light udgave. Book dem til næste arrangement
Jan Hellesøe

Jan Hellesøe

DANMARKS DYGTIGSTE MANIPULATIONSEKSPERT
Til efteråret kan Danmarks dygtigste manipulationsekspert og showmand Jan Hellesøe for første gang opleves live i udvalgte danske byer, når han tager sit nye show "MANIPULATION - Han fuckr med dn hjrne" på turné.
Successen fortsætter for Lærke

Successen fortsætter for Lærke

LÆRKE FRA MGP
Snart to mdr. efter udgivelsen af hendes første album ligger Lærke stadig nr 1-2-3 på eltra-listen foran en lang række prominente navne.