Peter Viskinde

NYT ALBUM - VED NÆRMERE EFTERTANKE

Mandag 26. juli 2010 kl: 13:48

Peter Viskinde

Viskinde har valgt sange fra eget bagkatalog og favoritter, fra andre komponister, til det kommende album.

"Jeg forsøger at komme tættere på kernen i de enkelte sange, ikke for at prøve at skrive historien om, som andre ivrigt gør det, men for at give de sange, som er en stor del af mit liv, det de fortjener. Payback time, så at sige. Jeg sætter en ære i at udvise respekt og hengivenhed over for de sange, som har ændret mit liv. Nogen er lavet helt om i takt og tone, andre, ikke så meget. Alle er de indspillet som first takes, med vokal og guitar samtidig. Mindst muligt hokus pokus og så meget nærvær som muligt." udtaler Viskinde fra studiet i Århus.

"No Peace Like In Heaven" skrev Peter Viskinde i 1995, til albummet Midnight Mission. Sangen skrev sig selv på hans gamle Grabau klaver, i C dur. Peter spiller ikke klaver, og hvis han gør lidt, er det i C. Der er, som mange vil vide, ikke så mange svære sorte tangenter i den toneart. I studiet senere den dag, blev den indspillet med en anden sanger og fik en lyd og form, som, ifølge Alex Nyborg Madsen, fik den til at minde om en slagsang for en Sydamerikansk bananstat.

"Paradise Coming Home To You" er fra 2000, og tidligere indspillet til "Sheriff Songs". Ned i tempo og toneart er den kommet. Meget tættere på nu.

"Corrina Corrina". En af Peter Viskindes favoritter fra den store Amerikanske sangbog. Indspillet af mange gennem tiden. Især Bob Dylans udgave fra 1962 er forbillede for deres version. "My Heart Belongs To You" er fra "Good times" albummet fra tidligere i år. Den trængte til at komme lidt tættere på.

"Don't Think Twice". Skrevet af Bob Dylan til Freewheelin-albummet fra 1964. Hvis Viskinde skulle vælge sin favoritsang af alle, er det den. Har nu, måske ret unødvendigt, følt det nødvendigt at indspille den. Men ok, som altid, han gør det også mest for sin egen skyld.

1. Single fra albummet er " No Peace Like In Heaven ".


© Copyright 2020 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Print siden  

 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Seneste nyheder

Det er snart jul!

Det er snart jul!

BOOK PYRUS TIL DIT ARRANGEMENT
Pyrus starter i år allerede op i uge 45 - men der er stadig få ledige datoer til årets jule-arrangementer i centre, off. eller private arrangementer el. lign.
Sigurd Barrett fortæller Danmarkshistorie

Sigurd Barrett fortæller Danmarkshistorie

ET FORMIDLINGSPROJEKT FOR BØRN:
Et ambitiøst projekt, der skal fortælle Danmarkshistorien fra ende til anden.
Munch & Broderskabet

Munch & Broderskabet

KIM LARSEN FOR FULD UDBLÆSNING: KIM LARSEN KOPI
Munch & Broderskabet er tilbage med endnu mere forrygende Kim Larsen-musik, der blæser taget af bygningen!
Successen fortsætter for den unge sanger

Successen fortsætter for den unge sanger

BASIM RYKKER I JAPAN
Danskerne lærte første gang Basim at kende i X Factor 2008 - i en alder af bare 15 år. Siden har han udgivet flere succesfulde albums og singler, ligesom han også sikrede Danmark en flot 9. plads i Eurovision-finalen i 2014.

Fede Finn & Funnny Boyz

Fede Finn & Funnny Boyz

NYT ALBUM:
Med et nyt stærkt hold udkommer Fede Finn & Funny Boyz med "Ren røv at trut' i" 11. april 2016.
NKMusic præsenterer NY: Julekoncerter.dk

NKMusic præsenterer NY: Julekoncerter.dk

NYT SITE:
Det nye site gør det let at booke en julekoncert.
NKMusic er nomineret til flot pris!

NKMusic er nomineret til flot pris!

MØDE & EVENT AWARD 2016
NKMusic er nomineret til en pris for "Årets bedste foredragsbureau" i forbindelse med en stor og professionel fagmesse, der finder sted i Forum den 2. og 3. marts.
Nyt album fra Danmarks store Grand Prix-sangerinde

Nyt album fra Danmarks store Grand Prix-sangerinde

KIRSTEN SIGGAARD GØR DET IGEN!
Første single: "Just The Way You Are" release den 5. marts 2016
Bliv kureret for SLUM!

Bliv kureret for SLUM!

NYT FOREDRAG FRA ANDERS BIRCOW
Entertainer, stand-up'er, skuespiller og foredragsholder Anders Bircow er klar med et nyt show. Giv dine ansatte et frisk pust og et skud arbejdsglæde.
DISKOFIL på tur!

DISKOFIL på tur!

LAD DIN FEST BLIVE ET HIT!
Det fantastiske Party Fænomen DISKOFIL er på tur i de første 3 måneder af 2016 - denne gang også i Light udgave. Book dem til næste arrangement
Jan Hellesøe

Jan Hellesøe

DANMARKS DYGTIGSTE MANIPULATIONSEKSPERT
Til efteråret kan Danmarks dygtigste manipulationsekspert og showmand Jan Hellesøe for første gang opleves live i udvalgte danske byer, når han tager sit nye show "MANIPULATION - Han fuckr med dn hjrne" på turné.
Successen fortsætter for Lærke

Successen fortsætter for Lærke

LÆRKE FRA MGP
Snart to mdr. efter udgivelsen af hendes første album ligger Lærke stadig nr 1-2-3 på eltra-listen foran en lang række prominente navne.