Fede Finn & Funny Boyz

FED FORNEMMELSE - NY CD PÅ GADEN 6. MAJ

Lørdag 20. april 2013 kl: 13:41

Fede Finn & Funny Boyz

Fede Finn & Funny Boyz - FED FORNEMMELSE Jubilæums-album, indlagt gratis billet til Cirkus Arena, med 14 nye sange som udkommer mandag den 6. maj 2013.

Velkommen ombord i vores 10. album. Vi synes, det er det bedste produkt Fede Finn & Funny Boyz, til dato, har præsteret. Det lyder stort, at sige det er vores "Sct. Pepper", men vi har gennem næsten 50 år knoklet for at blive bedre og bedre og på at komme i øjenhøjde med kollegaer i underholdningsbranchen, der konstant leverer overraskende gode skiver. Men lad os nøjes med at kalde CD'en, "Fed Fornemmelse" for vores "musikalske testamente".
Da vi nu er færdig med dette 10. album, og efter vi i snart 50 år har kastet den en plade, CD eller DVD på gaden, er vi nået til den erkendelse, at det ikke er Rasmus Seebach, Kim Larsen, Lucas Graham eller Volbeat vi skal "konkurrere" med. Næ' venner, vi er oppe mod de helt store navne som f.eks. Makrelguf og Duracell Batterier. I dagens Danmark er det supermarkederne, som sætter dagordenen, og sælgerne på vores "Fed Fornemmelse" produkt, skal kæmpe om de "rigtige" pladser i supermarkederne.
Vi har dog en ekstra triumf i ærmet, når vi udsender dette 10. jubilæums-album. Når vores trofaste fans har investeret i "Fed Fornemmelse", glider der lige en GRATIS Cirkus Arena billet ud af booklet'en.
Alt skal stå i eventyrets tegn, så vi ønsker alle en god fordøjelse med 14 nye sange med sjove og finurlige tekster. Vi håber, I får det lige som os, altså en "Fed Fornemmelse".


© Copyright 2021 NKBOOKING. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Print siden  

 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Seneste nyheder

Det er snart jul!

Det er snart jul!

BOOK PYRUS TIL DIT ARRANGEMENT
Pyrus starter i år allerede op i uge 45 - men der er stadig få ledige datoer til årets jule-arrangementer i centre, off. eller private arrangementer el. lign.
Sigurd Barrett fortæller Danmarkshistorie

Sigurd Barrett fortæller Danmarkshistorie

ET FORMIDLINGSPROJEKT FOR BØRN:
Et ambitiøst projekt, der skal fortælle Danmarkshistorien fra ende til anden.
Munch & Broderskabet

Munch & Broderskabet

KIM LARSEN FOR FULD UDBLÆSNING: KIM LARSEN KOPI
Munch & Broderskabet er tilbage med endnu mere forrygende Kim Larsen-musik, der blæser taget af bygningen!
Successen fortsætter for den unge sanger

Successen fortsætter for den unge sanger

BASIM RYKKER I JAPAN
Danskerne lærte første gang Basim at kende i X Factor 2008 - i en alder af bare 15 år. Siden har han udgivet flere succesfulde albums og singler, ligesom han også sikrede Danmark en flot 9. plads i Eurovision-finalen i 2014.

Fede Finn & Funnny Boyz

Fede Finn & Funnny Boyz

NYT ALBUM:
Med et nyt stærkt hold udkommer Fede Finn & Funny Boyz med "Ren røv at trut' i" 11. april 2016.
NKMusic præsenterer NY: Julekoncerter.dk

NKMusic præsenterer NY: Julekoncerter.dk

NYT SITE:
Det nye site gør det let at booke en julekoncert.
NKMusic er nomineret til flot pris!

NKMusic er nomineret til flot pris!

MØDE & EVENT AWARD 2016
NKMusic er nomineret til en pris for "Årets bedste foredragsbureau" i forbindelse med en stor og professionel fagmesse, der finder sted i Forum den 2. og 3. marts.
Nyt album fra Danmarks store Grand Prix-sangerinde

Nyt album fra Danmarks store Grand Prix-sangerinde

KIRSTEN SIGGAARD GØR DET IGEN!
Første single: "Just The Way You Are" release den 5. marts 2016
Bliv kureret for SLUM!

Bliv kureret for SLUM!

NYT FOREDRAG FRA ANDERS BIRCOW
Entertainer, stand-up'er, skuespiller og foredragsholder Anders Bircow er klar med et nyt show. Giv dine ansatte et frisk pust og et skud arbejdsglæde.
DISKOFIL på tur!

DISKOFIL på tur!

LAD DIN FEST BLIVE ET HIT!
Det fantastiske Party Fænomen DISKOFIL er på tur i de første 3 måneder af 2016 - denne gang også i Light udgave. Book dem til næste arrangement
Jan Hellesøe

Jan Hellesøe

DANMARKS DYGTIGSTE MANIPULATIONSEKSPERT
Til efteråret kan Danmarks dygtigste manipulationsekspert og showmand Jan Hellesøe for første gang opleves live i udvalgte danske byer, når han tager sit nye show "MANIPULATION - Han fuckr med dn hjrne" på turné.
Successen fortsætter for Lærke

Successen fortsætter for Lærke

LÆRKE FRA MGP
Snart to mdr. efter udgivelsen af hendes første album ligger Lærke stadig nr 1-2-3 på eltra-listen foran en lang række prominente navne.