Latino Royale

salsaorkester

Latino Royale leverer varen! Fed, iørefaldende dansemusik. Det er smagfuldt, det er svingende, det er salsa! Og alle kan være med.

Latino Royale er et 8 mands salsaorkester med lutter garvede, erfarne salsakræfter og har alt hvad sådan ét skal ha'. De spiller salsa med smæk i, lækker cha-cha-cha, stille melankolske ballader, tikkende timba, bachata og son - dejlig dansemusik.

Der vil være noget alle kender, f.eks. nogle hits på engelsk som Latino Royale har salsafiseret en smule.

Blæsergruppen består som noget særligt udelukkende af tromboner!

Hvorfor navnet: "Latino Royale"?

Fordi vi har vores egen "Bond" på timbales. En Bond som holder musikken sammen. Og fordi Latino Royale, fra kongeriget, har fået de latinske rytmer i blodet.

Så der bliver spillet højt spil i mere end én forstand!

Latino Royale spiller med humor og hjerte, personlighed og smittende energi - og Latino Royale sætter pris på at være velsvingende også ud over scenekanten.

Latino Royale består af:
Jeanette Arp, vokal & perc.
Jeanette har medvirket i utallige sammenhænge i det danske salsamiljø gennem årene (Salsa Libre, Grupo Changó, Batá, Salsa Loca, VIVA) og er en af pionererne indenfor salsamiljøet. Uddannet på Cuba, i Chile og Danmark. Synger pt. foruden i Latino Royale også i VIVA, De 3 Musikanter, Bachkoret, solo/duo arrangementer, m.m.

Emilio Arp, vokal & perc.
Startede som korsanger i Salsa Libre men er nu blevet en del af en frontduo med Jeanette i Latino Royale. Synger kor på VIVA's netop udkomne CD. Synger desuden i Son Puntillas, Sadefiri og Bachkoret. Komponerer selv musik og har optrådt med en af sine sange til SAG-show. Er desuden gæstesanger i VIVA og hyppig DJ på byens hotte barer.

Jon Bruland, bas
er en utrolig erfaren bassist, der som en af landets bedste bruges flittigt i mange sammenhænge og har spillet og indspillet musik med navne som bl.a. Alberte, Kasper Winding, Danser med Drenge, Det Brune Punktum, Jens Lysdal, Anne Linnet, Søren Kragh Jacobsen, etc. Jon er desuden en habil filmkomponist i tæt samarbejde med Ole Arnfred til film som bl.a. Lykkevej, At klappe med en hånd og Tvilling samt tv-serier som Hotellet m. fl.
Sten Holme, piano: var allerede et velbeskrevet blad i det levende århusianske salsamiljø, da han flyttede til København. I Århus har Sten bl.a. spillet med gruppen Orquestra Llegó la Hora. Men nu bor han i København og spiller udover i Latino Royale også i Salsa Loca, og han komponerer til begge. Herudover har han spillet pop, funk og fusion.

Claus Ravn, trombone & kor
Har spillet salsa i mange år, bl.a. med Havanna Express og Salsa Libre. Spiller også jazz og funk/soul i henholdsvis Orbit Big Band, MI22 og SoulFactor samt synger både rytmisk og klassisk både som solist og i kor.

Gustav Rasmussen, trombone & kor
Uddannet på Rytmisk Musikkonservatorium, Kbh. Spiller ud over salsa i Latino Royale en del jazz med forskellige Big Bands bl.a. Radioens Big Band og The Orcestra og har derudover to egne bands: Magnify og Borderline Ensemble. Bruger tid på at blæse lyde ud af trombonen og komponere for små og store orkestre.
Charles Reenberg, congas: uddannet på gader, i øvelokaler og på diverse spillesteder. Har spillet i forskellige sammenhænge indenfor Funk, Jazz, Latin Jazz ,Rock og i særdeleshed Salsa. Har som instrumentallærer været tilknyttet diverse musikalske skoler. Spiller pt udover i Latino Royale også med B Joe.

Kim Adrian (Mr. Bond), timbales
Har som perkussionist mange års erfaring i det danske salsamiljø. Udover Latino Royale spiller Kim med salsa/soulorkestret Cubop. Tidligere har han spillet hiphop og selvfølgelig masser af salsa. Kim har tilføjet stortromme og lilletromme til den traditionelle timbales-opstilling og blander de traditionelle rytmer med et mere funky beat. Og så ligner han den nye Bond til forveksling, folk spørger jævnligt om en autograf!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Latino Royale er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Latino Royale

For booking af Latino Royale ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Latino Royale
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere
- A Banda
- Accelebration
- Almost Famous
- Anders Bircow Band
- Annika Askmans orkester
- Arrival - Abba
- Back to blue
- Bandit
- Bandit
- ben9boss
- Blitz
- BoogieKnights
- Cantus Tyrolerne
- Casino Royale
- Christine Colling Band
- Clark Kent & the Superband
- Clazified
- Clements All Stars
- Collage
- Daddy Said So
- Dancing Queen
- Dansk Diva jam/m. Lotte Lisby
- Disco Fever
- Diskofil
- DK Rocks
- E-47
- ELVIS On My Mind
- FestFestFest
- Festmaskinen
- Festskaberne
- Floorshakers
- Four Snacks
- Foxx
- Freak Out
- Funkarella
- Gele Royal
- Glam Gang
- Greatest Hits
- GrooveGarden
- Himmelhunds-expressen
- Hit med 80'erne
- Hitbusters
- HitDeLuxe
- Hitmaskinen
- Hitpatruljen
- Jan Nielsen
- Jazzolin
- Johnny Horsepower
- Jukebugs
- jump
- Ladies Sing the Blues
- Landsholdet
- Lars Hansen & The Burgermeisters
- LA-Sunshineband
- Latino Royale
- Le Freak
- Linda Andrews & ironic
- Live Deluxe
- Lovetrain
- Luke & The Skywalkers
- Manifest
- Maud & Mænd
- Medley Crew
- Mia Martinez & her MamboSoul
- Needles & Pins
- Night Affair
- Parasoul
- Party Royale
- Partycrasher
- Partymaskinen
- Partystation
- PlaylistDK
- Prime
- Schrøders Showtimeband
- SpunkBand
- Super Deluxe
- Sweethearts
- Swinging London
- Take Cover
- Take Cover
- Tarantino Soundtrack Orchestra
- Tequila Latin Band
- The Antonelli Orchestra
- The Beat Birds
- The Beatophonics
- The Fuzz Bros.
- The Hitmen
- The Party
- The Zailors
- Truckerne
- Tyrolerband
- Tyrolerband - Tyrolerorkester
- Walkers
- Yatzy!
- Årets 60ér party