Per Hammerich

underholdende historiefortæller

Med hatten på sned, og et glimt i øjet, tryller Per Hammerich den ene fantastiske historie efter den anden ud af den magiske fortællerring. Hans evne er at føre tilhørerne på fantasiens vinger, fra mytologi til nutid og fremtid, fra himmel til helvede - fra latter til gys. Alt sammen tilsat sang og hvide løgne i en farverig underholdende vifte af oplevelse hvor tilhørernes fantasi sættes i gang, så de med stor fornøjelse skaber deres egne billeder igen og igen. Ingen går tomhændet hjem.

Der var engang en mand, som ikke kunne lade være med at fortælle historier. Per, var mandens navn, og han ønskede at fortælle til store og små - ude og inde.

En dag tog han sin magiske fortællerring, satte hatten på sned, og begav sig ud i den vide verden, for at glæde så mange som muligt med sine beretninger. Hans evne var at føre tilhørerne på fantasiens vinger, fra mytologi til nutid og fremtid - fra himmel til helvede - fra latter til gys.

I sande beretninger, nogle gange iklædt hvide løgne.

I eventyr med ædle riddere, prinser og smukke prinsesser, engle og dæmoner, nisser og trolde. I lang tid gik han over stok og sten, fra land til by, over høje bjerge og gennem dybe skove.

Hvor end han kom, blev han budt velkommen, og folk lyttede med begejstring til hans beretninger. Rygtet om den gode historiefortæller spredtes, og alle ville vide, hvordan de kunne få en god historie ?

Per Hammerich fortæller landsdækkende for: OK Klubberne - Ældresagen - Hjerteforeningen - Hospices - Diabetesforeningen - Lungeforeningen - Høreforeningen - Omsorgs og Plejecentre - til private arrangementer og meget mere.Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Per Hammerich er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Per Hammerich

For booking af Per Hammerich ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Per Hammerich
Referencer
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere