Sunny Cagara

Magi for børn og voksne

SunMagic - Sunny Cagara

Sunny Cagara er en international magisk entertainer. Han har optrådt i Spanien, Tyskland, England, på Filippinerne og i USA ( New York & Las Vegas )

Stil:
Sunny leverer sang, dans, skuespil, comedy og magi blandet sammen på en helt unik og magisk måde.


SunMagic - Sunny Cagara er underholdning i 1.klasse, udført med stil og et glimt i øjet
- passende til ethvert arrangement.
Sunny Cagara skaber en atmosføre med mystik og humor. Publikum inddrages i showet i en sådan grad, at de bliver en del af magien.
Du er garanteret en fantastisk og uforglemmelig oplevelse.

Sunny Cagara fra Scenen er din, samt en del andre TV programmer b.la. DR1 Sportskavalkaden
( Dance magic for Hummel ) 2003, RundFunk, Voice TV ( som lommetyv).

SHOW TYPER:

Close-up Magic / Walk-around Magic

Underholdning og magi der foregår helt tæt på dig og i dine egne hænder. Mere magisk kan det ikke blive.

-Close-up showet foregår således at Sunny går fra bord til bord og underholder.

Walk-around magic er næsten lige som close-up. Bruges tit ved fx en reception eller lignende, Sunny bevæger sig rundt mellem folk og underholder små grupper af gangen.

Stand-up Magic / Stage Magic

Stand-up Magic bruges når hele forsamlingen skal underholdes samtidigt. Stand-up Magi fremføres stående på gulvet eller på en scene. Her bliver enkelte personer fra publikum hevet op, hvilket er morsomt for såvel den valgte person, som for resten af publikum.

Dance Magic

Dans og magi blandes nu sammen på en spændende måde.
Man ser en blanding af: Electrick boogie, breakdance, gymnastik, kampsport og magi.
Magien fremstår mere utrolig og fascinerende på grund af dansestilen, samtidig med at dansen bliver mere underholdende og spændende på grund af magien.


Mental Magic

Her vil du mere end noget andet føle at der er mere mellem himmel og jord. - Du vil føle at dine tanker bliver læst.

Sunny Cagara præsenterer denne form for magi på en helt ny og anderledes måde som er mystisk, sjov og underholdende.

Magi for børn / Familieshow

En fortryllende verden bliver skabt. Underholdningen her består ikke kun af magi, men af meget mere. Sjove historier vil blive fortalt samtidig med at magien langsomt kommer listende.
- Røverhistorier, gys og spænding kan også være en stor del af dette show.
Ekstra: En utrolig sjov konkurrence som er hylende morsom for både børn og voksne. sjov og ballade bliver der masser af.

Messer

Til messer er magisk underholdning altid en god ting at have. Sunny skaber virkelig opmærksomhed omkring firmaets stand med hans magi, hans fantastiske kropsbevægelser og hans rappe replikker.
Sunny fanger gæsternes opmærksomhed og tryller dem videre til sælgeren, som efterfølgende har en del lettere ved at komme i kontakt med kunderne.
Firmaets logoer, produkter og produktkataloger kan indgå i underholdningen.

Salgs-og Kickoff møder

Sunny skaber via magien en god stemning og selskabet rystes sammen om en positiv og magisk oplevelse. "Ice-breaker" effekten.
Magien kan lægges ind i en naturlig pause og sætter herved nyt liv i forsamlingen, så den ikke "falder hen" i salgstal og budgetter. Et god oplevelse og et godt grin skaber nye kræfter til videre samtaler.
Firmaets logoer, produkter og produktkataloger kan indgå i underholdningen.

***NYT***

Hustler show

Her viser Sunny hvordan en professionel dealer/hustler snyder ALLE ved pokerbordet. Det er i dit spil kort og du blander, men Sunny vinder hver gang. - Men hver opmærksom på om du har dit ur inden Sunny forlader lokalet.

*** Get ready to be hustled***

Sunmagic - Trylleri - for børn

En fortryllende verden bliver skabt. Underholdningen her består ikke kun af magi, men af meget mere. Sjove historier vil blive fortalt samtidig med at magien langsomt kommer listende.


Her er en glad arrangør, der har booked Sunny Cagara:

Vi havde den fornøjelse at have SunMagic på besøg til vores fest i lørdags. Sunny Cagara leverede et rigtig godt show og der var energi og overraskende momenter. han var engageret og han havde lavet sin forberedelse godt. Gæsterne fik en meget god oplevelse, som de vil huske i meget lang tid. Pernille og undertegende fik bestemt en god oplevelse. At Sunny Cagara efterfølgende gik rundt ved gæsterne og lavede noget close up magic, var bare at gøre aftenen endnu mere fantastisk. En af gæsterne har nævnt at præstationen var SUVERÆN - en større ros kan man næsten ikke få!

Mange hilsner
Allan Bo Christensen
ForsikringensHus

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Sunny Cagara er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Sunny Cagara

For booking af Sunny Cagara ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Sunny Cagara

Business Magic

SUNNY CAGARA

Sunny Cagara er Danmarks måske bedst kendte magiker - eller tryllekunstner om du vil. Han er hyppigt brugt til events, fester og messer. Men det er jo ikke gratis og ej heller billigt at booke sådan en sceance. Derfor har StrongMind og Sunny Cagara udviklet et nyt og specielt produkt.

Business Magic er en unik måde at bryde isen på. At få løftet energien op på et højere niveau og samtidig blive vidunderligt og fuldstændigt forundret.

Business Magic er en unik måde at få dine forretningsrelationer, dine kunder og/eller dine kollegaer til at sænke paraderne og slappe af samtidigt med at der skabes en uforglemmelig oplevelse. I vil opleve ting, som fuldstændigt bryder den virkelighed, som I tror I kender.

En god atmosfære, motiverede, glade medarbejdere og kunder giver gode resultater.

Sunny Cagara har specialiseret sig i at bryde isen igennem fascination, magi og humor. Midlerne er et strej af magi, manipulation og humor.

Book 20 minutters Business Magic med Sunny Cagara til specialpris.

Læs meget mere om Sunny Cagara her

Sunny Cagara - Tryllekunstner

Underholdning - Magi, trylleri og comedy. Dette er underholdning på top plan. Ekstra Bladet skrev: "Sunny er nu en af Danmarks mest anvendte Entertainere".


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Sunny Cagara - SunMagic
Se video med Sunny Cagara

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere