Manifest

topband med Tobias Trier

Ingen synger alene, Ingen digitale instrumenter og umiddelbare sange, der rammer alle. Sådan lyder tre benspænd, der danner basis for sangskriveren Tobias Triers seneste projekt; bandet Manifest. Første album - "Lige nu" der udkommer den 11. november.

Store vabler og blødende fingre. Det fik sangerinden Alice Carreri ud af mødet med musiker og sangskriver Tobias Trier. Alice Carreri er uddannet sanger og spiller også tangenter. Men Tobias Trier havde en idé. Han ville gerne udfordre musikken. Og første udfordring var, at sangerinden skulle spille rockguitar, hvilket hun ikke har prøvet før. Alice Carreri brugte nat og dag på at tæmme strengene. Nu kan hun, de øvrige bandmedlemmer og Danmarks befolkning nyde godt af anstrengelserne. Det nye rock-album "Lige nu" er nemlig beviset på, at benspænd udvikler musik og sangskrivning.
Tobias Trier og Alice Carreri allierede sig med de konservatorieuddannede musikere bassist Marie Louise von Bülow og trommeslager Mads Brendes. Sammen dannede de Manifest. Gruppen udviklede fra begyndelsen tre klare dogmeregler; Ingen må synge alene. Ingen digitale instrumenter og sangene skal være umiddelbare så de rammer alle og skal kunne synges af både kvinder og mænd.
"Dogmerne gør, at vi ikke fortaber os i teknikaliteter. Musikken får mere intensitet, når vi begrænser os til trommer, bas og elguitar. Vi leverer en råhed og en umiddelbarhed, som man kender fra dengang, hvor musikteknologien ikke var så udviklet, som i dag. Når lytterne hører vores album, mærker de, at det er levende mennesker, der spiller. Det er et modtræk til musik-verdenens tilbøjelighed til at gøre alting perfekt", siger Tobias Trier.
Inspirationen kommer fra bands som Raveonettes, Beatles, Creedense Clearwater Revival og Fleetwood Mac. Men sangene synges på dansk og har en særlig inderlighed, som er spillet frem i studiet, hvor numrene som udgangspunkt er indspillet i one-take. Efterfølgende er der tilsat flere vokaler, perkussion, elklaver og blæsere.

"Vi har lavet musikken, så den passer til koncerter. Vi hedder Manifest, fordi vi spiller op til fest, hvor alle kan være med. Vi er enige, vi står sammen og vi vil have musikken tilbage til rødderne. Meget musik er i dag blevet så poleret, at den ikke kan spilles live uden et hav af maskiner - sådan er det ikke hos os", siger Tobias Trier.
Den finurlige sangskriver har skrevet alle sangene - nogen af dem i fælleskab med andre sangskrivere. Det samlede udtryk har bandet spillet frem i fællesskab i øvelokaler og ved flere koncerter rundt om i landet.
"Vores mål er at komme så meget ud at spille som muligt. Vores musik er perfekt til både spillesteder og fester, hvor folk gerne vil underholdes og danse til original musik". '
Albummet udkommer den 11. november. Der er releasekoncert lørdag den 9. november kl 21, på Play, strandlodsvej 7. Dørene åbnes kl 20. Det koster 80 kroner at komme ind, men så følger det nye album også med i prisen. Bandet planlægger en landsdækkende turne i januar. Billetter kommer til salg på Play´s hjemmeside play-cph.dk

Hvad betyder Manifest?
Manifest kommer af det latinske manifestus og betyder en tilkendegivelse eller programerklæring der beskriver en bestemt gruppes holdninger og mål.

Hvad har medlemmerne af Manifest lavet før?
Alice Carreri har et omfattende virke som jazzsangerinde, med egen kvartet og tæt samarbejde med swing-guitar-ekvilibristen Jakob Fisher. Desuden har hun markeret sig med projektet Alice Sings Petterson songbook samt som gæstevokalist i electronica bandet Lulu Rouge.

Marie Louise von Büllow har spillet og sunget kor for en lang række danske solister og bands heriblandt Marie Key, Tue West, Kenneth Thordal og My Evil Twin.

Mads Brendes har gennem flere år spillet trommer for Fallulah og My Evil Twin. Desuden har han medvirket som musiker og sanger i programmet Jarls Quizshow - et TV 2 Charlie musikprogram med Jarl Friis-Mikkelsen som vært.

Tobias Trier har en omfattende solokarriere bag sig med 6 albums. I 2012 år udgav han albummet Elektrisk regn og havde desuden sit eget musikprogram Klub8, på DR K hvori han optrådte med forskellige musikalske gæster.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Manifest er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Manifest

For booking af Manifest ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Manifest
Info
Varighed: 2 x 45 min.
Eget anlæg medbringes
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere
- A Banda
- Accelebration
- Almost Famous
- Anders Bircow Band
- Annika Askmans orkester
- Arrival - Abba
- Back to blue
- Bandit
- Bandit
- ben9boss
- Blitz
- BoogieKnights
- Cantus Tyrolerne
- Casino Royale
- Christine Colling Band
- Clark Kent & the Superband
- Clazified
- Clements All Stars
- Collage
- Daddy Said So
- Dancing Queen
- Dansk Diva jam/m. Lotte Lisby
- Disco Fever
- Diskofil
- DK Rocks
- E-47
- ELVIS On My Mind
- FestFestFest
- Festmaskinen
- Festskaberne
- Floorshakers
- Four Snacks
- Foxx
- Freak Out
- Funkarella
- Gele Royal
- Glam Gang
- Greatest Hits
- GrooveGarden
- Himmelhunds-expressen
- Hit med 80'erne
- Hitbusters
- HitDeLuxe
- Hitmaskinen
- Hitpatruljen
- Jan Nielsen
- Jazzolin
- Johnny Horsepower
- Jukebugs
- jump
- Ladies Sing the Blues
- Landsholdet
- Lars Hansen & The Burgermeisters
- LA-Sunshineband
- Latino Royale
- Le Freak
- Linda Andrews & ironic
- Live Deluxe
- Lovetrain
- Luke & The Skywalkers
- Manifest
- Maud & Mænd
- Medley Crew
- Mia Martinez & her MamboSoul
- Needles & Pins
- Night Affair
- Parasoul
- Party Royale
- Partycrasher
- Partymaskinen
- Partystation
- PlaylistDK
- Prime
- Schrøders Showtimeband
- SpunkBand
- Super Deluxe
- Sweethearts
- Swinging London
- Take Cover
- Take Cover
- Tarantino Soundtrack Orchestra
- Tequila Latin Band
- The Antonelli Orchestra
- The Beat Birds
- The Beatophonics
- The Fuzz Bros.
- The Hitmen
- The Party
- The Zailors
- Truckerne
- Tyrolerband
- Tyrolerband - Tyrolerorkester
- Walkers
- Yatzy!
- Årets 60ér party