Peter Viskinde

koncert

Peter Viskinde vil fra efteråret 2010 spille kirkekoncerter i landet over med, med brug af kirkens orgel som et bærende element.

For nylig blev jeg spurgt om jeg ville synge en sang til en begravelse. Bent, hvis kone Bente var død, ville gerne ha´at det var min sang fra 1995, " No peace like in heaven".

Jeg havde lidt betænkligheder ved det, ikke mindst fordi jeg frygtede ikke at kunne gennemføre uden at krakelere og lade mig rive med af situationenes alvor", udtaler Peter Viskinde, og fortsætter: Jeg valgte at gøre det.

Mens vi ventede på at skulle spille, spillede den gode organist " Altid frejdig når du går". Steffen van Norde, min makker, og mig sad bogstavelig talt klods op af orglet, og jeg fik den der fysiske oplevelse af det store register som orglet spænder over, fra den fine top til den store bund, der fik gulvet til at vibrere.

Det var i det øjeblik at ideen til at udsætte mine sange, og nogen af mine favoritsange, udsat for kirkeorgel og akustisk guitar, opstod. Vi indspiller snarest de første sange i Lystrup kirke med vores kirkeorganisten Lasse Nyrup, og vil fra efteråret 2010 spille kirkekoncerter i landet over med, med brug af kirkens orgel som et bærende element.

Lasse Nyrup: Uddannet kirkeorganist som 15 årig fra Vestervig kirkemusikskole.
Steffen van Norde: Guitar
Peter Viskinde: Guitar og vokal

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Peter Viskinde er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Peter Viskinde

For booking af Peter Viskinde ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Peter Viskinde

Peter Viskinde med band

Peter Viskinde med band

EN UFORGLEMMELIG LIVEROCK OPLEVELSE

Peter Viskinde Band
Vi kender hans sange fra før og nu: No Peace Like In Heaven, Animal, Someone Like You og Fight For Your Love, Ordinary World, Baby Blue og Savner En Som Dig og mange flere.

Peter Viskindes band er til dato den bedste platform for hans store sange. Et band der har det spræld og uomtvistelige rocktouch, som gør dem enestående på den danske rockscene. Udover Viskindes store hits fra fortiden, indeholder sommersættet også de to nye singler:

Gold In Your Heart
Song Of Love


Begge er i rotation på en lang række radiostationer.
Den 7. december 2012 kl.21.30 viser TV2 Charlie Peter Viskindes koncert på Maribo Rock i juni 2012. Se koncertoptagelsen her:

Peter Viskindes største sange udkom tidligere i år på albummet "Årgang 2012". Et af Viskindes malerier pryder albummet og Wiibroe/Carlsbergs årgangs øl 2012.

PETER VISKINDE BAND:
Peter Viskinde: vokal/guitar Steffen van Norde: bas Lasse Nyrup: keyboards Jesper Berg: trommer.

Peter Viskinde med band spiller byfester, festivaller mv. fra 1.5.2013 til september. Kontakt os venligst for et tilbud, information og materiale på tlf. 7020 3648 NKMusic


Peter Viskinde Band

Igen i år er Peter Viskinde Band klar til at indtage de danske klubber og festivaler med et repertoire som de fleste danskere kan synge med på.

Peter Viskinde

Viskinde har valgt sange fra eget bagkatalog og favoritter, fra andre komponister, til det kommende album.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret

Peter Viskinde

 Peter Viskinde
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: