René Jensen

Specialist i close-up trylleri

René Jensen - ægte kærlighed til magien
René Jensen er magiker med speciale i at underholde hvem som helst - helt tæt på.

Enten mingler han rundt blandt de stående gæster eller går fra bord til bord blandt de spisende gæster og performer close-up magi. Det er intim og personlig underholdning der med garanti får grinene frem.

Hvis du forestiller dig en hund der jagter sin egen hale. Præcis den tilstand efterlader René Jensen tilskuernes hjerner i når han forlader dem.

Et andet setup er parlour showet.

Parlour showet er en størrelse mellem en close-up- og en sceneoptræden. Tilskuerne tager plads omkring et opstillet bord, hvor showet foregår. Flere af gæsterne medvirker aktivt i seancen og stemningen varierer fra intens koncentration til latterbrøl.

Netop i denne kategori placerede René Jensen sig på en 4. plads ved European Championship of Magic i 2011 i Blackpool og blev året før tildelt award of merit ved International Close-up Magic Competition i London.

Denne form for magisk underholdning er en af de mest krævende, rent fingerfærdighedsmæssigt. Kombineret med René Jensen´s gode sociale egenskaber og evne til at fange folk der hvor de er,
kommer du næsten ikke tættere på ægte magi.

Close-up- og parlourshowet egner sig begge særdeles godt til internationale grupper, som René Jensen har stor erfaring med.

Drivkraften er en ægte kærlighed til magien og mennesker.

*** Nye jule add-ons til showet ***

Mulighed for at gøre direktøren eller en anden person til stjernen via et nyt skægt nummer hvor han eller hun udfører hele finalenummeret selv.

Der er intet aftalt med personen på forhånd, så de er pænt overraskede når de bliver præsenteret på scenen.
Via cuecards (som på tv) ved de hvad de skal sige og gøre. Alle inkl. dem selv er meget overraskede, når de til kæmpebifald
leverer afslutningen på showet.
(direktøren er ofte oplagt men det kunne også være en person i firmaet man gerne vil give en god oplevelse og positiv opmærksomhed).

René kan lave et interaktivt korttrick med hele publikum på én gang - det er ret sjovt, involverer alle og sætter virkelig tænkeren igang.
Se tricket her udført for 1500 ingeniør studerende ( show sammen med David Tholander - vi har et fællesshow der hedder kaninfabrikken).


Og hvad siger kunderne så?

"A great entertainer! Great rapport with the crowd and left us all in amazement. Very professional and a real pleasure to work with. Highly recommended!"
Maersk Oil - København - Marie Appelgren

"Folk var helt vilde - du fik stor ros, og ledelsen var meget tilfredse."
METRO - København - Katja Calmann


"Højdepunktet var, da René under den udsøgte 6 retters middag i Claus Meyers sommerhus gradvis afslørede, hvorfor han er en af Danmarks absolut bedste close-up tryllekunstnere. Supertiming, sublim indlevelsesevne og en varm humor, der ramte alle i det krævende internationale publikum."
www.henrikkrogh.dk - Frederiksberg
Foredragsholder, forfatter og rådgiver Henrik Krogh

"Dit show faldt virkelig i god jord. Jeg drømmer stadigvæk om den der med kartoflerne.????? Du satte stemningen total i vejret, og alle, der ikke kendte hinanden, kendte lige pludselig hinanden. Optræden og show i verdensklasse (og tro mig, jeg har set meget)"
Hauge & Schibler - Odense - Mikael Schibler

"Lørdag den 10. september var vi til bryllup hos nogle af vore gode venner. Du var med til at starte den festlige dag på forrygende vis. På sejltur ombord på Svanen i Mariager Fjord tryllebandt du alle os gæster om eftermiddagen. Vi havde en kæmpe oplevelse, og selv om vi forsøgte at lure dig af, måtte vi overgive os. Tak for en god oplevelse og en god start på en dejlig dag."
Ove Christensen - Fodboldtræner - Aalborg.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på René Jensen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på René Jensen

For booking af René Jensen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 René Jensen
Se video med René Jensen

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere