Martin & Ketil

Børneunderholdning

Martin og Ketil
Succesen for de små fortsætter - nu med Martin og Ketil, som underholder morgenfriske børn med musik, lærerige programmer og selvfølgelig masser af tegnefilm

Martin og Ketil, hjernerne bag "Naturpatruljen" på DR, vil fra slutningen af august underholde børn og barnlige sjæle på TV 2 og TV 2 Zulu med deres nye programrække "Martin og Ketil - Verden for begyndere".

Fra deres rumskib "Zulu" vil de skiftevis blive beamet ned på jorden for at fortælle børnene om alt, hvad der er vigtigt at vide noget om, når man nu er helt ny i verden. De vil altså fungere som en slags detektiver på børnenes vegne.

De to voksne legebørn vil blandt andet nysgerrigt undersøge, hvad en statsminister er for én, og i "mini Finans" kan du for eksempel få svar på, hvordan du får mest ud af en ti'er. De små kan også se med, når Martin og Ketil besøger Storebæltsbroen, eller når de fortæller om alt fra børnearbejde i U-landene til mælkens vej fra koen til kartonen på morgenbordet.

Og så er der selvfølgelig masser af gode tegnefilm, som introduceres af Martin og Ketil.

Martin og Ketil er ikke mindst kendte for deres sjove børnesange såsom "Gæt en lort" og "Hey, Hey Dr. Pjuskebusk", og de har naturligvis også skrevet en masse nye sange til "Verden for begyndere". Så glæd dig til at synge med på TV 2 og TV 2 Zulu hver morgen alle hverdage fra kl. 6 på TV 2 og kl. 7 på TV 2 Zulu.


Info om mini Zulu
Mini Zulu gik i luften i januar 2003 og har haft stor succes i dens halvanden års levetid. Den primære målgruppe er børn i alderen tre til elleve år, men også teenagere og voksne kigger med, når mini Zulu viser skøre indslag og sjove tegnefilm. Fra den 30. august kan du for eksempel se "Pokémon", "Rollinger", "Mumitroldene" og "Fremtidens Batman" alle hverdagsmorgener fra kl. 7 på TV 2 Zulu.

Programværter: Martin Keller og Ketil Teisen

Baggrund
Ketil Teisen er udover at være medvært på "Naturpatruljen" på DR kendt for sin rolle som fotograf, producer og lydmand på tv-udsendelsen "Fjernsynsfluen Fredolin". Ketil er uddannet lydtekniker og har arbejdet med lyd i radio- og tv-udsendelser og i sin egen konkretmusik. Han var i midten af firserne med til at starte tidsskriftet "Influenza", som senere blev starten på pladeselskabet "Pingo Records".

- Martin Keller ambassadør for UNICEF og er pt. aktuel i forestillingen "Naturraketten" på Frilandsmuseet. Han er uddannet pædagog, men har også altid bibeholdt sin store interesse for naturen. I 1997 opfandt han "Naturpatruljen", som han videreudviklede med blandt andre Ketil Teisen.

Børneudsendelserne har vundet tre priser. Martin har desuden lavet andet tv, fx "Fjernsynsfluen Fredolin", sammen med Ketil Teisen. Martin og Ketil samarbejder pt. med FDB Skolekontakten om undervisningsmateriale til Folkeskolen.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Martin & Ketil er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Martin & Ketil

For booking af Martin & Ketil ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Martin & Ketil

Martin og Ketil

HUMOR FOR BØRN OG BARNLIGE SJÆLE

Martin & Ketil går igen en travl sommer i møde i Jesperhus Blomsterpark som hele foråret kører stor TV-kampagne for deres show. Optræder fortrinsvis hverdage i Jesperhus, så der er plads til festivaler, byfester og centre


De to kendisser "Martin og Ketil" er flyttet ind i Jesperhus. Udover de 15 nye shows de giver i Parken, kan de nu også opleves i det nye "Martin og Ketils Junglezoo". Men Martin og Ketil optræder fortrinsvis hverdage i Jesperhus, så Martin og Ketil kan stadig bookes til festivaler, byfester og centre.

Martin og Ketil - stor oplevelse for børn og barnlige sjæle :)

Martin & Ketil er igen superaktuelle

Udover genudsendelser på TV2 og nye programmer på vej har duo'en nu også bevæget sig ind i den klassiske verden - programmerne sendes sommeren over på DR / P2

Martin & Ketil

MARTIN & KETIL - jul 2010

KLAR TIL AT BOOKE JULEN 2010 ???

Efter flere års fast engagement i København er de
populære "drenge" klar til at jule rundt om i landet


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Martin & Ketil
Se video med Martin & Ketil

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere