Henrik Christensen - Trylleri

Tryllekunstner

"Henrik Christensen hedder han, Odenses internationale tryllekunstner, der er forbløffende god til det med magien." Fyens Stiftstidende

Man behøver da ikke tage helt til Las Vegas for at opleve international magisk underholdning!

Henrik Christensen fra Odense tilbyder jer ...

SOLISTOPTRÆDEN


Henrik serverer en optræden, der efterlader alle i den helt rette magisk stemning. En herlig magisk cocktail af Henriks tryllenumre serveret med et glimt i øjet tilsat international charme, underfundig humor og masser af selvironi. Showet foregår i en direkte dialog med publikum og opføres for hele selskabet på én gang. Perfekt til firma- eller familiefesten.

Varighed 20-40 min.


CLOSE-UP TRYLLERI


Kig nu godt efter! Henrik tryller her for en enkelt lille gruppe gæster ad gangen - f.eks. under kaffen ...hør, hvor blev cognac'en af? ...oplev de mest utrolige kortkunster ... kun baseret på Henriks fingerfærdighed Spillekort bliver forvandlet ...bolde forsvinder og dukker op igen i tilskuernes hænder ...mønter forsvinder - ned i lommen? op i ærmet? Henrik udfører sine "mirakler" lige foran øjnene på jer ...pas på i ikke får kaffen i den gale hals! ...på en morsom og venligt drillende facon. Intelligent og udfordrende underholdning. Perfekt til firmafest,receptionen og åbent-hus arrangementer. Varighed afhængig af selskabets størrelse.BØRNE-/FAMILESHOW

Alle børn hygger sig sammen i selskab med Henrik. Henrik tryllebinder børn i alle aldre og alle bliver inddraget i showet, der er præget af ægte trylleglæde og en varm humor. Forestillingen kan også tilrettelægges som en familieforestilling, hvor hele familien inddrages i tryllerierne. Varighed 20-40 min.
Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Henrik Christensen - Trylleri er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Henrik Christensen - Trylleri

For booking af Henrik Christensen - Trylleri ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Henrik Christensen - Trylleri

Henrik Christensen - MAGIENS MESTER

EN "SVINDLERS" BEKENDELSER

OPLEV MAGIEN PÅ GRAND - Tryllekunstner Henrik Christensen har indlogeret sig i suiten på det eksklusive First Hotel Grand i centrum af Odense. Her byder han på udvalgte aftener inden for til en magisk aften med elegante tryllerier og foruroligende eksempler på tankekontrol og tankelæsning.

I showet vil Henrik også fortælle historien om hvordan han blev tryllekunstner, om sit liv som tryllekunstner og om nogle af sine mest magiske oplevelser.

Hvert show vil have max. 20 tilskuere for at sikre at alle får chancen for at opleve det umulige udfolde sig lige foran deres egne øjne. Aldrig før har publikum haft muligheden for at komme så tæt på en rigtig tryllekunstner. En magisk og morsom aften helt ud over det sædvanlige!

Spilledage 2012
SHOW 1: Torsdag d. 4. oktober
SHOW 2: Torsdag d. 18. oktober
SHOW 3: Torsdag d. 1. november
SHOW 4: Torsdag d. 15. november
SHOW 5: Torsdag d. 29. november
SHOW 6: Torsdag d. 13. december

Showtid: Alle dage kl. 20.00.
Varighed: 1 time 30 minutter + pause.
Spillested: First Hotel Grand, Jernbanegade 18, 5000 Odense C


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Henrik Christensen
Se video med Henrik Christensen - Trylleri

Get the Flash Player to see this player.

Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere