Fede Finn & Funny Boyz

Kultkongerne Fede Finn & Funny Boyz

Fede Finn & Funny Boyz er tilbage i bedre topform end nogensinde. Holdet er nyt, men både Fede Finn og den gode dansemusik er den samme!

Såvel unge som gamle synger med deres kult-hits - og så kan de i øvrigt fyre en fest af, som kun få andre danske bands.

Efter et tumultarisk tid er det lykkedes Fede Finn at samle et stærkt og helt eminent hold af kompetente musikere, der skal løfte mere end 45 års arv i kultbandet.

De har allerede produceret det første album, "Ren røv at trut i" - bandets bedste i 10 år. Derudover er de klar med et fantastisk show, så glæd jer allerede nu til et forrygende år med over 100 spillejob i Danmark.

Så skal festen skydes ordentligt i gang, er det Fede Finn & Funny Boyz, du skal have fat i!

Det nye hold består af:
Jesper Kristoffersen
Katrine Daugaard
Finn Gustafsson
Torben Eilersen
- og naturligvis Fede Finn!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Fede Finn & Funny Boyz er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Fede Finn & Funny Boyz

For booking af Fede Finn & Funny Boyz ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Fede Finn & Funny Boyz

Fede Finn & Funnny Boyz

NYT ALBUM:

Med et nyt stærkt hold udkommer Fede Finn & Funny Boyz med "Ren røv at trut' i" 11. april 2016.

Så er det ganske vist, efter en hel del modvind på cykelstien, øjenoperationer, nye musikere, pladeindspilning og et nyt show, så har Fede Finn gjort det muligt at få samlet et helt eminent hold af kompetente musikere og samtidig få produceret det bedste album i 10 år. Det tegner til at blive et fantastisk show, så glæd jer allerede nu til et forrygende år med over 100 spillejob i Danmark.

Til glæde for samtlige bookere, arrangører og publikummer udsender Fede Finn & Funny Boyz en lille smagsprøve op til påske, "Hottentot", en førstesingle som vil gøre folk glade i låget.

Fede Finn & Funny Boyz

Så er der igen liv I Fede Finn & Funny Boyz, som i februar starter sæsonen 2015 op i Polen, hvor over 800 danskere venter spændt på deres nye show.

Fede Finn & Funny Boyz

Fede Finn & Funny Boyz - FED FORNEMMELSE Jubilæums-album, indlagt gratis billet til Cirkus Arena, med 14 nye sange som udkommer mandag den 6. maj 2013.

Fede Finn & Funny Boyz

For første gang nogensinde har Fede Finn & Funny Boyz samlet alle nr. 1 hits på samme CD. I alt 19 sange hvoraf de 6 er nye eller aldrig tidligere har været udgivet.

Fede Finn & Funny Boyz

Folk er ellevilde med de glade popmusikere i FEDE FINN & FUNNY BOYZ.

Fede Finn på vej i Norge og Tyskland

Finanskrise bekæmpes med udvidelse, landvindinger, masseudgivelser og et sandt festfyrværkeri i Jubilæumsåret 2010.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Fede Finn & Finny Boyz
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email: