Trylle Thomas

Tryllekunstner

Trylle show for hele familien, i hele Danmark - 30 min med fuld fart, med trylleri, gøgl, og gags - børnene kommer op på scenen og hjælper med at trylle, der er aldrig noget som er sikkert når Trylle Thomas går på scenen.

Thomas har optrådt med trylleri siden 2001 og leveret mange shows i hele danmark / grønland - showet kan ses af alle med en barnelig sjæl.

Man taber helt sikkert kæben, når Thomas tryller en bowlingkugle væk eller en flaske whisky frem fra den tomme luft. Og hvordan er det lige, at han får en træfugl til at finde præcis det kort, som én blandt publikum allerede har trukket fra bunken med spillekort? Eller hvad med de to tørklæder, der først bliver til ét, inden der igen er to tørklæder, men nu i nye farver?

Det er jeres valg, om det skal være scenetrylleri eller close-up trylleri. Sceneshowet varer typisk 30-40 minutter. Bagefter er der mulighed for at bede Thomas om at lave sjove ballondyr til børnene.

Close-up trylleri foregår lige foran næsen. Det kan være trylleri med kort, mønter, snørebånd eller tørklæder. Close-up trylleri er en god aktivitet i gågader, storcentre eller firmafester, hvor Thomas går rundt mellem bordene. Måske har I brug for blikfang på en messe. Det kan Trylle-Thomas også hjælpe med. Ved Magisk Junior Weekend sluttede Thomas på en flot tredjeplads i close-up trylleri.

Trylle-Thomas er meget fleksibel. Han går langt for at opfylde specielle ønsker. Ud over at trylle og lave ballondyr jonglerer han bl.a med ildfakler.

Thomas' mål er at blive professionel tryllekunstner. 6000 tilskuere er foreløbig hans største publikum.


Ballon opsendelse
Opsendelser af 500 eller 1000 balloner skaber stor opmærksomhed og kan ses langt væk.

Det er en rigtig god idé til byfester, bryllupper, fødselsdage og andre arrangementer og mærkedage.

Vi sørger for helium, ballonnet, balloner i de ønskede farver og tilladelse.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Trylle Thomas er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Trylle Thomas

For booking af Trylle Thomas ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret