Carl Quist Møller

Løgnehistorier

Carl Quist Møller, som også er kendt som illustrator, animator og trommeslager, fortæller stadig løgnehistorier, hurtigere end en hest kan rende. Der er snart ikke nogen skoler eller biblioteker i Danmark som ikke har haft besøg af lystløgneren.

Denne mimiske fortæller kan med hans originale historier, fange store grupper, i forskellige aldre. Carl Quist Møller starte den indre film med sine billede skabende handlinger og trækker publikums i smilebånd.

Carl Blev kendt som fortæller på Fjernsyn for dig, hvor han fortalte løgnehistorier, så hans næse voksede. I 1999 modtog Carl Quist Møller dansklærer foreningens forfatterpris siden har Carl haft travlt.

I år skriver han nye børnebøger for Gyldendal og mellem tegneopgaver opgaver for blandt andet: Hus Forbi, Rigshospitalet, Inflight Magazine og en illustrations udstilling på Glyptoteket, spiller han lange turner med Tangoorkestret eller inspiller og komponere nye cd´er med danse-jazz bandet djanzz Et musikalsk teater stykke med fortællerne i centrum er under forberedelse til år 2005. Manden har mere end tre karriere kørende på fuld tryk og det kreative lokomotiv er løbet løbsk.

Oplev denne fantasi bombe på slap line, få et lille grin og en god historie med hjem.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Carl Quist Møller er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Carl Quist Møller

For booking af Carl Quist Møller ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Carl Quist Møller
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere