Kim Bo Oehlenschläger

Tryllekunstner

Mød en af Danmarks professionelle optrædende tryllekunstner på 22 år

Kim Bo Oehlenschläger er på trods af sin unge alder på 22 år, en erfaren og professional tryllekunstner, som optræder i Storcentre, firmaer og til Familie- og Byfester, i ind og udland.
Man har kunne opleve Kim i div. Programmer på TV. Han havde også fornøjelsen at optræde som gæsteartist i Cirkus Dannebrog. Men har også opnået at indgå i et Las Vegas show i Holland. Medvirket i et TV program der hed "Det var Sørens." på Danmarks Kanalen. Kim har også optrådt på kanal DK4 i programmet "Portræt af en Tryllekunstner". I februar måned har han også været på turné på Gran Canaria, for Star Tour.

I marts måned kunne man også se ham i TV programmet "Gøjlervognen". I september var han i TV2´s morgenprogram "Go´morgen Danmark", Og i november var han på DK4 i "TV Bingo". Han har medvirket i TV reklamer på TV Danmark. Good Old Days med Hjort Tonight. "Jul i gammelby". Fornyelig deltog Kim i en Top Talent konkurence i Århus i samarbejde med et af Danmarks store bryggerier, hvor Kim fik en Anden Plads, som Årest Top Talent.


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kim Bo Oehlenschläger er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Kim Bo Oehlenschläger

For booking af Kim Bo Oehlenschläger ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret