Miguel el Zorro

Trylleri - Magisk underholdning

Miguel er en international tryllekunstner, som udover Danmark også har tryllet på restauranter og caféer på Gran Canaria, Cruise Ship til Oslo og back stage for de kendte til Energy Radio Awards i Sverige. Hans kreativitet kombineret med hans fingerfærdighed udgør underholdning i særklasse. Showet kan foregå på dansk, engelsk eller spansk. Oplev en magisk dag med Miguel el Zorro - Det er underholdende - Det er ubegribeligt - Det er magisk!

Som udgangspunkt optræder Miguel som "Den Spanske Guvernør", men hvis omstændighederne kræver det, optræder han selvfølgelig også i almindelig pænt jakkesæt. Lige meget hvilket trylleshow du vælger, gør Miguel meget ud af, at det skal være anderledes, humoristisk og frem for alt, at publikum får en god oplevelse, som de sent vil glemme. Mange står tilbage med det spørgsmål, om Miguel virkelig har magiske evner.

Miguels shows kan fx. bookes til konfirmationer, firma arrangementer, fødselsdage, brylluper og andre events. Desuden kan showene kombineres.

Magic Show
Dette er et trylleshow med meget humor og god kontakt til publikum, som får lov til at komme op på "scenen" og assistere til de fleste tricks.
Miguel er god til at improvisere og opfanger de små bemærkninger rundt omkring fra publikum. Han tilpasser ligeledes sit show efter begivenheden og gør det dermed personligt, hvilket resulterer i en større oplevelse.
Se klippet fra firmafesten hos Hotel Skovriddergaarden:

Close-Up trylleri
Her oplever man magien på tæt hold. Miguel kommer hen til bordene og udfører mirakler med penge, kreditkort, fingerringe, spillekort og meget mere lige for næsen af folk. Close-up Magi efterlader et stort indtryk på folk. Man er så tæt på og stadig sker magien lige for øjnene af én.

Mental Magi
Dette show koncentrerer sig om det overnaturlige. Der er skruet lidt mere ned for humoren og op for det spirituelle.
Miguel vil udføre tankelæsning, tankeoverførsel, ubegribelige forudsigelser (bl.a. avisoverskrifter flere uger i forvejen), magi med stjernetegn og kontakt med ånder.
Selvom folk efter sådan en aften, vil gå derfra med en fornemelse af, at der er mere mellem himmel og jord, så besidder Miguel ingen overnaturlige evner. Varighed 30 min.

Lidt om Miguel
Miguel er født 1970. Hans far kommer fra Spanien og hans mor fra Danmark.
Lige siden barndommen har Miguel været grebet af magiens verden. Allerede som 9-årig startede han med at trylle. I 1996 begyndte Miguel sin professionelle karriere og er i dag en meget brugt tryllekunstner. Måske har du allerede set hans shows på TV.

I 1990 blev Miguel facineret af den spanske helt Zorro efter at have set tv-serien på DR. Det specielle ved denne helt er hans evner til at fægte, ride og udkæmpe sine modstandere med taktik frem for vold. Alt sammen i retfærdighedens navn. I følge Miguel gør dette ham til den perfekte rollemodel.

Siden år 2000 har Miguel givet sin helt liv i sit store Zorroshow, hvor han kombinerer magien med Zorros egenskaber. Som sin yndige assistent er det Miguels lillesøster Maria, man kan opleve.

Miguel er kendt fra blandt andet "Scenen er din" (TV2), "Charlie Varieté" (TV2 Charlie), "Sådan Cirkus" (TV2) samt "Børnebussen" (TV2)

De kendte har udtalt:
"Det var så dejligt befriende at se noget anderledes, og du har kanon meget humor med!" - Helle Dolleris

"Et rigtig godt show!" - Jan "Pyrus" Linnebjerg
"Jeg hyggede mig helt vildt. Du er rigtig god!" - Remee
"Jeg var rigtig meget underholdt!" - Peter Bo BendixenØnsker du yderligere oplysninger og priser på Miguel el Zorro er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Miguel el Zorro

For booking af Miguel el Zorro ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret