Le Freak

Partyband

Puds plateauskoene af og find glimmertøjet frem!
- Der er disco i luften!

Le Freak er Danmarks førende discoorkester og har spillet et væld af koncerter rundt omkring i hele landet i løbet af de sidste 12 år.
Le Freak er fyldt med glæde og glimmer, og med en insisterende energi kaster de seks medlemmer numre som Hot Stuff, I Will Survive, Blame it on the Boogie og Celebration ud over scenekanten, så der er ikke andet at gøre, end at overgive sig til dansen og nyde discoens glæder.

Le Freak har spillet så forskellige steder som Boogie TV, Skanderborg og Samsø Festivalen, Train i Århus, VEGA i København og Franck A i Odense samt et stort antal firmakoncerter for bl.a. Energi 2, Novo Nordisk, Danisco og Tele Danmark.

Den 10. maj 2005 udkom Le Freaks første landsdækkende udgivelse i form af både en Live DVD og en Live CD, optaget ved orkesterets store 10 års jubilæums show, der blev afholdt foran 3500 begejstrede publikummer i Scandinavian Congress Center, Århus.

De to produkter blev markedsført af Scanbox i hele landet.

Le Freak er kendt for deres spilleglæde, de små overraskelser og det glimt i øjet, der gør hver koncert forskellig. Samspillet med publikum skaber en stemning, der får taget til at løfte sig, og på en bølge af disco bliver vi ført direkte mod de glimtende stjerner.

Le Freak er:

Ditte Marie Agergaard Kristensen: vokal
Ditte Marie har været forsanger i Le Freak siden oktober 2007. Hun er bandets lille disco-prinsesse, med alt hvad det indebærer af glimmer, glæde og glimt i øjet.

Ditte Marie læser Æstetik og Kultur ved Århus universitet, en uddannelse der peger i mange retninger, men noget tyder på at Ditte Marie kommer til at beskæftige sig med formidlingen af musik for både store og små.
Når hun ikke spiller med Le Freak, så er hun med i projektet "Stjernefrø", der søger at giver børn en god oplevelse med musik.
Endvidere kan man også finde disco-prinsessen forklædt som 80er chick med bandet Zig Zag og tæt på stjernerne med Poplic. Herudover svirrer der rygter om en fortid som akrobat på hesteryg og popstjerne i Tyskland...

Holger Olund Andersen: guitar
Holger er det eneste oprindelige medlem tilbage i Le Freak. Han var oprindeligt én af idémændene bag Le Freak og har været guitarist i bandet siden det hele startede i 1994.
Holger er orkesterets omvandrende musikleksikon og kan huske selv de mindste detaljer om små og store musikere op igennem historien. Udover det er Holger en ihærdig fodboldfan (Århus Fremad, selvfølgelig) og har ofte Tipsbladet under armen, når vi skal afsted på job lørdag eftermiddag. Til hverdag arbejder Holger som guitar- og sammenspilslærer på Koch skole i Århus og spiller også med Vi Unge Live og Stop Making Sense. Holger er en vaskeægte humørbombe og den lykkelige ejer af bandets eneste originale plateausko, specielt importeret fra USA.

Mark Chemnitz: keyboard & vokal
Mark har været med i Le Freak siden sommeren 2004. Mark spiller i Le Freak; Keyboard og synger, han er også blevet set med en trombone i hånden. Dette kan man dog aldrig vide - den dukker bare op.

Han er uddannet ved Aalborg og Århus musik konservatorium.

Mark fungerer også som studie musiker, sangskriver, komponist og arrangør.

Han har i tidens løb spillet og arrangeret for og med mange forskellige kunstnere rundt omkring i landet bl.a. Ida corr, Nephew, Teitur, Zididada, Tarek, Jonas Rendbo, Funkstar deluxe, Daryl johnson, Maria Lucia og mange andre.

Mark er bandets største disco dyr. Og er faktisk ikke set uden et smil på læben i de sidste mange år. Rygterne går at Mark har fået fat i maddonas hvide jakkesæt nappet det og giver den som John Travolta når Le Freak spiller live.

Jesper Andersen: trommer

Til hverdag underviser Henriette både store og små i trommeri, og hendes stuer er altid åben for god omgang "sup', steg og ijs" sammenkomst, som vi elsker at kommer til. Med pink trommer følger pink glimmer, og Henriette er en rigtig pinky spice med sit lyserøde outfit.

Nicolaj Pindstrup: bas & vokal
Nikolaj har været bassist i Le Freak siden starten af 2005. Udover at spille den lækre bas kan han også synge den højeste falset af alle drengene i orkesteret, og vi nyder såvel funky spil som høje toner. Efter at være blevet færdig på musikkonservatoriet i Ålborg, nyder Nikolaj sin fritid med serie 6 fodbold og masser af live jobs rundt omkring i landet. Han er den i orkesteret, der kommer nærmest et afrohår, selvom Nikolajs krøller måske ikke er nær så tætte.

Go Niko and shake that booty!
Anders Lyhne: keybord & vokal
Lasse startede i bandet januar 2008. Selvom han er nyeste orkestermedlem, har han været fast ankermand i den blæsergruppe, Le Freak har brugt på de større produktioner siden 2003.

Han er uddannet saxofonist fra konservatoriet i Århus, og er kendt fra mange forskellige sammenhænge i det århusianske musikmiljø.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Le Freak er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Le Freak

For booking af Le Freak ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Le Freak
Lyt til Le Freak

Get the Flash Player to see this player.

Le Freak Medley
Repertoire
Referencer
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere
- A Banda
- Accelebration
- Almost Famous
- Anders Bircow Band
- Annika Askmans orkester
- Arrival - Abba
- Back to blue
- Bandit
- Bandit
- ben9boss
- Blitz
- BoogieKnights
- Cantus Tyrolerne
- Casino Royale
- Christine Colling Band
- Clark Kent & the Superband
- Clazified
- Clements All Stars
- Collage
- Daddy Said So
- Dancing Queen
- Dansk Diva jam/m. Lotte Lisby
- Disco Fever
- Diskofil
- DK Rocks
- E-47
- ELVIS On My Mind
- FestFestFest
- Festmaskinen
- Festskaberne
- Floorshakers
- Four Snacks
- Foxx
- Freak Out
- Funkarella
- Gele Royal
- Glam Gang
- Greatest Hits
- GrooveGarden
- Himmelhunds-expressen
- Hit med 80'erne
- Hitbusters
- HitDeLuxe
- Hitmaskinen
- Hitpatruljen
- Jan Nielsen
- Jazzolin
- Johnny Horsepower
- Jukebugs
- jump
- Ladies Sing the Blues
- Landsholdet
- Lars Hansen & The Burgermeisters
- LA-Sunshineband
- Latino Royale
- Le Freak
- Linda Andrews & ironic
- Live Deluxe
- Lovetrain
- Luke & The Skywalkers
- Manifest
- Maud & Mænd
- Medley Crew
- Mia Martinez & her MamboSoul
- Needles & Pins
- Night Affair
- Parasoul
- Party Royale
- Partycrasher
- Partymaskinen
- Partystation
- PlaylistDK
- Prime
- Schrøders Showtimeband
- SpunkBand
- Super Deluxe
- Sweethearts
- Swinging London
- Take Cover
- Take Cover
- Tarantino Soundtrack Orchestra
- Tequila Latin Band
- The Antonelli Orchestra
- The Beat Birds
- The Beatophonics
- The Fuzz Bros.
- The Hitmen
- The Party
- The Zailors
- Truckerne
- Turnpike
- Tyrolerband
- Tyrolerband - Tyrolerorkester
- Walkers
- What´s Your Flavour?
- Yatzy!
- Årets 60ér party