Trio Trut

MORSKABSTEATER I SÆRKLASSE

TRIO TRUT optræder i alle sammenhænge, som kan tåle messingsuppe og gøgl. Og det er flere, end man egentlig gør sig klart!

TRIO TRUT spiller gerne de traditionelle morgensange
under æresporten ved sølv- og guldbryllupper eller ved firmajubilæer - men stopper altså ikke der. Under morgenkaffen fortsætter de nemlig underholdningen som erveringsteaterkarakterer for til slut at runde af med et show af særlig komisk og musikalsk karakter. Hele showet tager ca. 60 min.

TRIO TRUT er barn af TJENERSTABEN og har eksisteret som selvstændigt show siden 2008. Trioens musikere har alle været faste mænd i TJENERSTABEN i mange år. Derudoverejer de alle særligt musikalske talenter, som de har brugt i mange andre sammenhænge tidligere:

TRIO TRUTs tubaspiller, Niels Grønne, har brugt sine musikalske evner i forestillinger som "PUT-GARTEN", 2008 og "Til Døden jer skiller", 2006 (begge forestillinger udført af "Dansk Rakkerpak", som han er direktør for). Desuden har han gennem sine mange år i TJENERSTABEN afsunget en hel del børnesange og hyldester for diverse gæster - til tider har det lydt godt.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Trio Trut er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Trio Trut

For booking af Trio Trut ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret