Télé Rouge

retro-cool electro-rock

Navnet ser fremmed ud, titlen er fransk, musikken er som fra en anden planet, og designet er retro-cool på en fræk måde. Albummet "Télé Rouge" er et usædvanligt electro pop'n'roll-album. Gennemført stramt og konsekvent i musik, sound og design, skabt af Una Skott. Pæredansk debutant med fransk i ascendanten og en stor kærlighed til vintage gear.

GAFFA gav albummet 5 ud af 6 stjerne og skrev:

Enestående retro-cool electro-rock

Télé Rouge udgiver sit første album på eget label, og det virker egentlig passende. Bag hele Télé Rouge's lyd, fremtoning og æstetik, som er helt deres egen, står Una Skott. Vintage instrumenter, lyd og inspiration. Forelsket i fransk nouvelle vague film og samme periodes franske musikscene. Konsekvent i design og lyd. Og henført af nutiden.

Una Skott synger på fransk på albummet, som er opkaldt efter et lille rødt fjernsyn, hvorfra hun har set verden gå. Og selvom man ikke er stærk i fransk, er det til at følge med i referencen til Serge Gainsbourg, når hun synger: "Montrez-moi comment vous faites l'amour" (Montrez-moi) eller i historien om King Kong, i ønsket om at være lidt mere Rock'n'roll og i sangen til det røde Radionette-tv, der har givet albummet titel.

Una er lige forelsket i fransk 60'er-pop som rock, og det giver hende et fint spænd at arbejde i. Hendes vokal har en fin og luftig klang, og det er kun få gange, man bider mærke i, at der er lidt accent på det franske.

Albummet er båret af et virkeligt solidt fundament, god sangskrivning, gennemført sound (og produktion), men også solidt kendskab til den historie, der inspirerer hende.

Télé Rouge med Una i forgrunden er helt særlig. Og ja, det skal siges: en ener.

Lineup:
Una Skott (vc, gtr)
Anders Mortensen (keys)
Christian Peter (bas)
Rasmus Jusjong (dr)

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Télé Rouge er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Télé Rouge

For booking af Télé Rouge ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret