Charlie McCoy

Countrymusik

Man kan på én hånd tælle de supersession musikere som findes i Nashville. En af dem er Charlie McCoy som udover at medvirke på 2-300 indspilninger om året, også har sin egen pladekarriere - han har indspillet 18 LP'er de sidste 20 år.

Charlie McCoy er født i Oak Ridge, West Virginia d. 28. Marts 1941. Han var i starten af sin karriere med i Stonewall Jackson's turné band, men begyndte i de tidlige 60'ere som session musiker. Et af hans første jobs var på Roy Orbison's verdens hit "Candy Man". Charlie fortæller selv, at han fik 49 dollars for tre timers arbejde, og det var meget for en 20-årig på det tidspunkt.

Kort efter udgivelsen af "Candy Man" blev Charlie en person, man nærmest forlangte skulle medvirke på diverse pladeudgivelser i Nashville. På et tidspunkt var han oppe på 400 indspilninger om året, men han har nu skåret ned til ca. 200 for at give mere plads til at turnere i USA, Europa og Japan.

Foruden at arbejde med countrymusikken var Charlie McCoy en af session-musikerne ved Elvis Presley's pladeindspilninger - både i Nashville og i Los Angeles. Også Bob Dylan har gjort flittigt brug af denne alsidige herre. Både på "Blond On Blond", "Nashville Skyline" og "John Wesley Harding".

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Charlie McCoy er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Charlie McCoy

For booking af Charlie McCoy ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret