Tamra Rosanes & HALLELUJAH SPECIAL

Kirke- & Gospelkoncert

Amerikansk gospel- og amerikanske spirituals, hymner og ballader
fremført af Tamra Rosanes og hende nye band Hallelujah Special.

Tamra Rosanes, Danmarks amerikansk fødte countrydronning, medvirker i et nyt musikalsk koncept HALLELUJAH SPECIAL, hvor hun synger amerikansk gospel og amerikanske spirituals, hymner og country ballader. Hun har slået sig sammen med 2 spændende , originale musikalske personligheder. Det er J . Tex - Jens Einer Sørensen, som spiller guitar, banjo, violin og mundharpe, og som er kendt fra Americana og countrymiljøet. Og det er Tim Kristensen - kendt fra Rockabilly og countrymiljøet - på kontrabas ,

Navnet HALLELUJAH SPECIAL refererer til Himmel Ekspressen - et gospeltog på vej til himlen.

HALLELUJAH SPECIAL-koncerterne holdes hovedsagelig i kirker, og musikken vil være både folkelig , følsom og festlig.


"Med HALLELUJAH SPECIAL vil vi tage folk med på en tur gennem USAs sangskat og amerikansk musiks rødder på vores egen, helt personlige måde. Dvs. med følsomhed, med kant og med kærlighed til musikken og dens betydning for USAs historie," fortæller Tamra Rosanes.

De tidligste indvandrere i USA skulle begynde et nyt liv på et splinternyt kontinent uden andet end en økse, en bibel og en sang. Det er mange år siden, men sangene har betydning den dag i dag og er elsket af bade amerikanere og danskere.

"Slavernes gospel ,blues og spirituals fortæller historien om smerter og besværligheder og troen på et bedre liv I himlen," fortæller Tamra Rosanes .

HALLELUJAH SPECIAL byder på bl.a. Hank Williams simple og gospel inspirerede sange med vigtige budskaber som f. eks. I Saw The Light, The Carter Family´s traditionelle sange som f. eks. Will the Circle Be Unbroken, Woody Guthries This Land is Your Land , sorte slave-gospelsange som Go Tell it On the Mountain, hvide spirituals som Poor Wayfaring Stranger og Life´s Railroad to Heaven og countrysange af Johnny Cash og Patsy Cline , som er relevante i kirkesammenhæng.

"Vi håber, at HALLELUJAH SPECIAL vil synge publikum glad og varm med nærvær, følsomhed og festlighed - og få kirken til at stråle af energi og stor musikalitet," siger Tamra Rosanes.

Get on board HALLELUJAH SPECIAL med Tamra, J. Tex and Tim.


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Tamra Rosanes & HALLELUJAH SPECIAL er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Tamra Rosanes & HALLELUJAH SPECIAL

For booking af Tamra Rosanes & HALLELUJAH SPECIAL ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Tamra Rosanes
Info
Varighed: 1 x 70 min.
Eget anlæg medbringes
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere