Wenche Hartmann

Countrymusik

Den danske countrysanger Wenche Hartmann har ændret status fra stjerneskud til blivende stjerne. Igennem sin karriere har hun sunget duet med udenlandske berømtheder som Albert Hammond, Billy Swan, Smokie, The Bellamy Brothers, Pam Tillis og Hermans Hermits.

Wenche Hartmann er både nordjyde og venligheden selv. Hun stråler af livsglæde, men er samtidig ydmyg over den situation, livet har bragt hende i. Som helt ung var Wenche Hartmann en musikglad tøs, der allerede dengang elskede at lytte til Dolly Parton, og som af og til fik lov at synge med sin fars band. Hun var sidst i 20'erne, da hun skød hun frem som et stjerneskud. Det skete, da hun mødte produceren Knud-Erik Schmidt, som straks opfangede Wenches musikalske kvaliteter og ikke var i tvivl om, at her var et naturtalent.

Det blev først til et album. Så til ét mere. Og nu til dato har Wenche Hartmann nu udgivet fire albums.

- Jeg synes selv, jeg har fundet min rette hylde med countrymusikken og vil gerne give det en chance, forklarer Wenche Hartmann.

Ros fra Howard Bellamy
Og der er andre end Wenche selv, der giver hendes musik en chance. På trods af den indtil videre meget korte karriere, er Wenche Hartmann i dag ikke alene på fornavn med store internationale koryfæer inden for countrymusikken. Hun er også på duet med dem.

På en af hendes cd'er synger Wenche Hartmann blandt andre sammen med The Bellamy Brothers. Det var dem, der helt tilbage fra 1970'erne lod det ene hit efter det andet strømme ud over den ganske verden. Eksempelvis "Let Your Love Flow" og "If I Said, You Had A Beautiful Body".

Sidstnævnte har Wenche Hartmann nu indspillet sammen med de to Bellamy-brødre. Man kan vel ikke helt kalde det en duet, når de nu er tre, der synger sammen. Men den bliver sunget som en duet.

- Det er helt fantastisk at få lov til at arbejde sammen med nogle personer, der er så dygtige og erfarne som dem. Man finder ud af, at selv om de er berømte, så er de helt almindelige mennesker, der både er sjove og venlige, og som har en hel masse gode historier at fortælle, siger Wenche.

The Bellamy Brothers, der hedder David og Howard til fornavn, har også kun rosende ord til overs for Wenche.

- Det var en sand fornøjelse at arbejde sammen med Wenche Hartmann, fortæller Howard Bellamy fra sin ranch med langhornet kvæg og krogede egetræer i Florida og fortsætter:

- Hun har en enestående stemme. Hun synger så godt og med sådan en lethed. Vi var også meget imponerede over hendes måde at være på. Hendes jordbundne personlighed. Og da vi fik talt med hende, gik det op for os, at vi har en masse tilfælles, fordi Wenche Hartmann ligesom os har en landbrugsmæssig baggrund. Vi ønsker hende alt godt med den nye cd, erklærer Howard Bellamy.

Ud over det velkendte hit synger Wenche Hartmann og Bellamy-brødrene også et helt nyskrevet nummer på cd'en, der har David Bellamy som ophavsmand. Titlen er: "You're The World".

Få gang i festen med Wenche Hartmann, der kan sørge for et rigtigt danceparty.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Wenche Hartmann er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Wenche Hartmann

For booking af Wenche Hartmann ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Wenche Hartmann

Wenche Hartmann

COUNTRYMUSIK I SÆRKLASSE

NY CD FORÅRET 2011 MED EGNE SANGE !
SAMT FLERE TV OPTRÆDENDER PÅ VEJ.

Wenche har sunget med bla. Beverly Brothers, SMOKIE, Albert Hammond ....

Hendes udgivelser har både solgt til GULD og PLATIN og vi forventer os meget af det kommende album, hvor WENCHE for alvor træder i karakter som sangskriver.

WENCHE STÅR FOR COUNTRY I SÆRKLASSE.
NY AKUSTISK TURNE FORÅRET 2011

Book og læs mere om Wenche Hartmann

Wenche Hartmann

Som Danmarks populæreste countrysangerinde udsender Wenche Hartmann sit femte album på fem år med masser af nye og iørefaldende sange.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret