Hapn´s

Countrymusik

Duoen Hapn´s har gennem de sidste 15 år manifesteret sig, som en af de mest populære duoer i Danmark. Fra 2001 og frem til i dag er det gået stærkt, med over 100 jobs om året. Hapn's har været i Nashville og indspille 2 cd´ere første gang i 2002 og senere i 2004, og de fik produceren Charlie MacCoy til at skære skiven. Nashvilles bedste musikere er med på pladerne, herunder navne, som bl.a. Willi Nelson, har spillet sammen med Elvis, m.fl.

Grunden til at repertoirevalget blev country er, at Per & Helle har en stor forkærlighed for countrymusik. Da en af branchens folk hørte Helle synge country, blev de opfordret til at gøre noget mere ved denne side af deres repertoire, og det har de hermed gjort. Hapn´s har spillet sammen i 15 år og overalt, hvor de kommer er der publikum, som nikker genkendende til deres optræden. De har været over hele landet, også Sverige og Tyskland.

Hapn´s er utrolig alsidige. De formår at underholde både unge og ældre. Repertoiret er en cocktail af nye hits, gamle evergreens og schlagere. Krydret med 60'er musik, show og topunderholdning. Sangerinden Helle Svendsen er ikke bleg for at tage den trådløse mikrofon og underholde nede blandt publikum. Gemalen Per Nielsen sørger for musikken, og styrer duo´ens fantastiske lydanlæg, der tilpasses selskabet. Glæd dig til en aften i selskab med Hapn´s. Det er festligt, folkeligt og fornøjeligt.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Hapn´s er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Hapn´s

For booking af Hapn´s ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret