Michala Petri & Lars Hannibal

instrumentalister i verdenklasse

Michala Petri og Lars Hannibal har sammen siden 1991 givet utallige kirke- koncerter i såvel ind- som udland, og hyppigt optrådt i radio og tv.

Deres koncerter indeholder musik som spænder fra originalrepertoiret fra renæssancen og barokken, - over romantiske transskriptioner til ny musik komponeret til Duoen.


Michala Petri - Biografi

Med en international karriere der spænder over fire kontinenter med omkring firetusinde koncerter og utallige priser, har Michala Petri etableret sig som en af de fineste instrumentalister i dag.

Hendes musikalitet og virtuositet har glædet og begejstret publikum overalt i verden.

Michala Petri, der er født i 1958, begyndte at spille blokfløjte som 3 årig, og havde sin debut i Tivolis Koncertsal som 11 årig, samme år som hun begyndte at studere hos professor Ferdinand Conrad på Hochschule für Musik und Teater i Hannover. Siden da har hun turneret i Europa, USA, Canada, Mexico, Mellemøsten, Australien, Japan, Kina og Korea, og hun er i dag en hyppig gæst på verdens førende festivals og koncertsale.

Hun har arbejdet sammen med musikere som Heinz Holliger,Gidon Kremer, James Galway, Salvatore Accardo, Maurice André, Keith Jarrett, Christopher Hogwood og Claudio Abbado, og med mange af verdens førende kammer- og symfoniorkestre. Michala Petri`s repertoire spænder fra den tidlige barokmusik til moderne kompositioner, og mange komponister, både herhjemme og i udlandet, har skrevet musik specielt til hende. I mange år har Michala Petri også interesseret sig for blokfløjte/guitar kombinationen, og hun har tourneret med Göran Söllsher, Kazuhito Yamashita og Manuel Barrueco. Siden 1992 har Michala Petri dannet duo med sin mand, guitar- og lutspilleren Lars Hannibal, med hvem hun også har udgivet CD´erne Souvenir, Air og Kreisler Inspirations med romantiske transskriptioner for blokfløjte og guitar, som i 2002 blev tildelt den tyske Grammy Deutscher Schallplattenpreis. I 2006 etablerede de deres eget pladeselskab OUR Recordings, og udsendte samme år Siesta med Latin inspireret musik fra det 20.århundrede.

Michala Petri`s pladeselskab var fra 1987 til 2005 BMG/RCA Red Seal. I 1997 fik hun tildelt den tyske Grammy, Deutscher Schallplattenpreis, for sin indspilning af Vivaldis blokfløjtekoncerter med Moscow Virtuosi under ledelse af Vladimir Spivakov. Af seneste udgivelser kan nævnes en CD med musik af Bach og Telemann, med Berliner Barock Solisten, som består af musikere fra Berliner Filharmonikerne, samt Scandinavian Moods, med London Philharmonic Orchestra. På dette album med populære skandinaviske værker medvirker også barytonsangeren Bo Skovhus og bassisten Niels-Henning Ørsted Pedersen. I 2005 udgav Michala Petri De Fire Årstider på EMI med Det Svenske Kammerorkester dirigeret af Thomas Dausgaard, og i 2006 Los Angeles Streets Concerto med musik af Thomas Koppel. Denne cd blev kåret til Årets Danske Klassiske Udgivelse. Hendes cd med DR/Radio Symfoni Orchestret Movements fra 2007, med moderne blokfløjtekoncerter skrevet til hende, blev i 2007 Grammy Nomineret. Michala Petris udgav i november 2007 Petri`s Jul,- en udgivelse med Dansk Julemusik og klassisk musik med relation til julen, og her bliver hun ledsaget af DR RadioUnderholdnigsOrkestret. Michala Petri`s seneste udgivelse er Mozart Fløjtevartetter.

Af seneste udmærkelser kan nævnes, at Michala Petri i 1995 blev udnævnt til Ridder af Dannebrog, i 1996 blev Æreshåndværker i Haandværkerforeningen i København og i 1997 blev indstillet til Nordisk Råds Musikpris. I 1998 modtog hun Wilhelm Hansen Fondens Hæderspris, samt H.C. Lumbye prisen for sit arbejde med at bringe den klassiske musik ud til et bredt publikum.

I juni år 2000 modtog Michala Petri Léonie Sonnings musikpris, og i 2005 blev hun tildelt den Europæiske Kulturstiftelse "Pro Europa`s" Solistpris.
Michala Petri er medlem af Unicef`s præsidium, bestyrelsesmedlem i Wilhelm Hansen Fonden og vicepræsident i Kræftens Bekæmpelse.


Lars Hannibal - Biografi

Lars Hannibal studerede guitar på konservatoriet i Aarhus og lut hos Toyohiko Satoh i Haag i årene 1972 til 1980.

Han har primært arbejdet som kammermusiker, og har siden 1980 tourneret intensivt i Europa, USA, Mexico, Korea, Kina og Japan. I mange år var det med violinisten Kim Sjøgren i Duo Concertante,- og fra 1992 har det været med sin kone, blokfløjtespilleren Michala Petri.

Med Duo Concertante har han udgivet 10 CD`er. Med Michala Petri CD´erne Souvenir, Air og Kreisler Inspirations med romantisk musik for blokfløjte og guitar inspireret af Frits Kreisler. Denne CD blev i 2002 tildelt Deutscher Schallplattenpreis. I 2006 udkom Los Angeles Streets Concerto, som samme år blev kåret til Bedste Danske Klassiske Udgivelse. I efteråret 2006 startede de deres eget pladeselskab Our Recordings, og udgav albummet Siesta.

I 1995 udkom soloalbummet Romance. I trioen med Birthe Kjær og Kim Sjøgren har han udgivet På en anden måde og På vores måde.
I 1998 startede Lars Hannibal et samarbejde med trompetisten Michael Brydenfelt, og i januar 1999 kom deres meget omtalte CD Memory som efter 6 uger blev tildelt en guldplade, og opnåede en 2. plads på den officielle pophitliste.
I 2006 startede Lars Hannibal, som en del af projektet Dialogue- East meets West, et samarbejde med den kinesiske Xiao spiller Chen Yue, og i foråret 2007 udkom deres første CD Spirits. Sammen har de netop dannet Quartet-East meets West,som også tæller Pipa spilleren Yan Jiang og Michala Petri.

Lars Hannibals nysgerrighed overfor andre genrer har også resulteret i samarbejder med bl.a. Palle Mikkelborg, Niels-Henning Ørsted Pedersen, Svend Asmussen, Ghita Nørby, Svenn Skipper og Lone Hertz.

Som arrangør skriver Lars Hannibal for kombinationer hvor enten guitar eller lut indgår. På de fleste af sine indspilninger er han også arrangør. Som komponist arbejder Lars Hannibal i mindre formater,- hovedsagelig med sange og kammermusik.

Fra 1972 og frem til 1991, underviste Lars Hannibal på Peter Sabroe Seminariet i Aarhus og i mange år også på musikkonservatoriet i Aarhus. I 1991 blev han tildelt FTF's kultur pris og i 1993 Dansk Solist Forbunds Jubilæums pris.
Lars Hannibal er også Ambassadør for Folkekirkens Nødhjælp, og kan høres som foredragsholder i foredraget Mit liv med musikken,- en anderledes musikerkarriere.


Læs mere om Michala Petri & Lars Hannibal på michalapetri.dk

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Michala Petri & Lars Hannibal er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Michala Petri & Lars Hannibal

For booking af Michala Petri & Lars Hannibal ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Michala Petri & Lars Hannibal

Kirkekoncert med Michala Petri & Lars Hannibal

KIRKEKONCERT

Vi fejrer Michala Petris udnævnelse til adjungeret professor ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium med en kirkekoncert tourné i Danmark med Petri/Hannibal Duo

Petri/Hannibal Duo fejrede i 2011 deres 20 års jubilæum, og som Duo er det blevet til mere end 1.500 koncerter rundt om i verden.
 En kirkekoncert med Petri/Hannibal DUO er en rejse i den populære klassiske musiks forunderlige verden, blandet med oplysnende informationer om musikken de spiller, deres instrumenter og fortællinger fra deres enestående karriere og koncertrejserne rundt om i verden.

Hver søndag formiddag fra kl. 9:00 til 12:00 kan du også opleve Petri og Hannibal, som studieværter på Radio Klassisk, formidle den populære klassiske musik.

Tourné periode: 8. - 24. marts og 2. - 13. april 2013.

Ny Michala Petri live optagelse

I denne måned udsender OUR Recordings en LIVE optagelse fra en enestående koncert som fandt sted i en totalt udsolgt Tivolis
Koncertsal den 7. juli 2008 på Michalas 50 års fødselsdag.

Michala Petri & Lars Hannibal

I perioden: 26/10 - 7/11 2009 har vi fornøjelsen af, at præsentere 40 års jubilaren Michala Petri og guitaristen Lars Hannibal på en kirkekoncert-tourne.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Michala Petri & Lars Hannibal
Se video med Michala Petri & Lars Hannibal

Get the Flash Player to see this player.

Info
Nødvendige. hjælpemidler: Gerne scene: (min. 2 x 3 meter) + 2 stole uden armlæn.

Varighed: 1 x 70 min.
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere
- AmadeusEnsemblet
- Anders & Henriette Hald
- Andreas Ensemblet
- Anita Lerche
- Anne Dorte Michelsen
- Anne Dorte Michelsen
- Anne Linnet
- Annemette Hess
- AnnMari Max Hansen & Kaare Norge
- Ann-Mette Elten
- Ann-Mette Elten
- Arne Lamberth
- Basix
- Bazaar
- Bente Kure & Leif Ernstsen
- Bich Quang
- Black & White
- Blue Train
- Blå Mandag Jazzband
- Bob Ricketts
- Brødrene Olsen
- Carl Jørgen Nielsen og Mads Sørensen
- Caroline Henderson
- Carsten Knudsen
- Catya Maré
- Charlotte Katharina Andersen & Tom Pedersen
- Chris Minh Doky duo
- Chris Minh Doky med Danmarks Radios Pigekor
- Christian Sievert Trio
- Cyndee Peters & Magnus Johansson
- De 3 Fløjter
- De 3 Kgl. Sopraner
- De 3 Kgl. Tenorer
- Den Danske Guitarkvartet
- Den Danske Kirketrio
- Den Danske Pavarotti
- Den Nye Salmetrio
- Det Danske Drengekor
- Det Var Tidligt
- Deux Femmes
- Die Herren kirkekoncert
- Dissing & Las synger Dylan Feat. Charlotte Møller på orgel
- Dissing, Dissing Las & Dissing
- Dorthe Elsebet
- Dorthe Zielke
- Duo Capriccio
- Eddie van Lüthje solo, duo eller trio
- Elizabeth Hersing Ensemble
- Engle.dk
- Ensemblet Psalmodie
- Erik Grip
- Erik Linow
- Eriko Daimo, Japan
- Esben Langkniv
- Ester Brohus
- Evamaria Linnet
- For two to play
- Foredrag med Erik Grip
- Frank Lorentzen m.fl.
- Gert Henning-Jensen
- Ghita Nørby & Lars Hannibal
- Gia og Filip Gade
- Good News
- Gry & Thomas Meilstrup
- Guido Paevatalu
- Gårsdagens Lys
- Halle og Bøgestrand
- Hans Dal
- Hans Jørn Østerby
- Helene Blum - Julekoncert
- Henriette Lundbøl
- Henrik Busborg - Elvis
- Himmelblå
- In Modo Polonico
- Izar Melting Pot Ensemble
- Jan Glæsel
- Jane & Shane
- Jesper Lundgaard
- Jette Torp
- Jette Torp
- Julie Borgwardt-Stampe
- Jytte Johansen og orkester
- Karen Marie Jørgensen
- Katrine Schønnemann og Finney´s Jazzmen
- Kaya Brüel
- Kefas - Gospelkor
- Kim Sjøgren
- Kim Sjøgren & Little Mermaid Orchestra
- Kirsten Siggaard
- Kirsten Vaupel
- Kristian Lilholt
- Kristian og Jens Peter
- Kristine Blond
- Kurt Ravn
- Kaare Norge
- Lasse og Mathilde
- Lene Siel
- Lill-Babs
- Lillian Boutté
- Lilly
- Linda Andrews
- Lindberg/Segerberg
- Lis og Per
- Lise Nees
- Lise Nees & Carl Ulrik Munk-Andersen
- Lise Petersen
- Liv Oddveig Midtmageli
- Lone Hertz & Lars Hannibal
- Lorenz Marinescu
- Madam Blaa
- Mads Granum Kvartet
- Mads Vinding Duo
- Majbritte Ulrikkeholm
- Marianne Mortensen
- Marianne Mortensen & Michael Vesterskov
- Marie Carmen Koppel
- Marie Hanskov
- Martin Stæhr Haugaard
- Martin Valsted Trio med Maria Montell
- Mette Kirkegaard
- Michala Petri & Lars Hannibal
- Mike Elvis Andersen
- Mogens Dalsgaard
- Monique
- Naboerne - Helge Engelbrecht & Tommy Rasmussen
- Nathalie Kollo
- Nielsen & Grip - Jeg gik mig ud en sommerdag at høre
- Nina Pavlovski
- Nyborg Motetkor
- Ole Jørgensen
- Over Sundet
- Peder og Hans Jørn Østerby
- Per Nielsen
- Per Nielsen - Julekoncert 2017
- Pernille Bogø Bach
- Peter Viskinde
- Pozo
- Praise
- Preben Kristensen
- Radmila Rajic Njue
- Rikke Mølgaard Trio
- Romantic Strings
- Rosæ
- Royal Guitars
- Røst
- Sanggruppen fra Vesterbro Ungdomsgård
- Simone
- Sirenekvartetten
- Slap That Bass
- Stanley Samuelsen
- Star Tenors
- Steffen Brandt
- Steve Cameron
- Steven Hart
- Stig Rossen
- Strejf
- Susanne Elmark
- Suzi Elena Apelgren
- Sven-Ingvart Mikkelsen, orgel
- Swing Sisters
- Søren Dahl
- Søren Launbjerg & Carl Ulrik Munk-Andersen
- Tamra Rosanes
- The Tolkien Ensemble
- The Voices of Joy
- Thomas Mannsfeldt
- Thomas Kjellerup
- Tina Buchholtz & JOY
- Tit er jeg glad
- Tove Hyldgaard & Tonny Landy
- Tre-Klang
- Trialog
- Tribute to Papa Bue
- Trine Jepsen & Ole Jørgensen Julekoncert
- Trio Before
- Trio Bel Canto
- Trio Copenhagen
- Trio Esmeralda
- Trio Klezmer med Channe Nussbaum
- Trio Rococo
- Trio Sankt-Petersborg - kirkekoncert
- Trip Trio
- Vocaloca