Lonnie Kjer & Stefan Mørk

Musik uden lette udveje

Kjer og Mørk er et interessant musikindlæg et sted på den danske scene, hvor der ikke findes andre aktører.

Deres nye plade "13 Songs" insisterer på at blive taget alvorligt. Fuldstændig blottet for lette løsninger og "tongue in cheek" går den stædigt og stolt imod mainstream og markedsandele og giver et seriøst bud på, hvordan det lyder, når musik bliver taget alvorligt. Her er ingen lette udveje - kun en direkte vej ind til kernen af musikalitet og kærlighed til musik. Ætsende ægte og smeltende varmt.

Kjer og Mørks musikalske univers har allerede tiltrukket opmærksomhed hos et af de største danske navne lige nu på kunstscenen, Martin de Thurah, som bl.a. står bag musikvideoer for Mew, Glasvegas, Fever Ray og Carpark North. De Thurah har i samarbejde med Kenneth Mørk lavet det spændende cover til "13 Songs", som med sin æstetiske fremtoning med garanti vil vække opmærksomhed hos beskueren.

Lonnie Kjer
Konservatorieuddannet sanger, sangskriver. Vandt det danske Melodi Grand Prix i 1990 med sangen "Hallo Hallo", og har udgivet 2 plader i eget navn, senest "Tæt På" i 2008.

Stefan Mørk
Prisbelønnet instruktør, klipper og sounddesigner; har
blandt andet modtaget "Outstanding Graduate 2004", The National Film And Television School og "Best Young Director" 2005(UK) for kortfilmen "Between Us".
Har desuden udgivet digtsamlingen "Sleepless Roads".

Backing bandet består af: Morten Høi(guitar m.m.), Ole Jørgensen(Piano m.m.) og Peter Kofod(kontrabas) som alle er rutinerede musikere med utallige koncerter og adskillelige pladeudgivelser bag sig.


Læs mere om Lonnie Kjer & Stefan Mørk på kjermork.com

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lonnie Kjer & Stefan Mørk er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Lonnie Kjer & Stefan Mørk

For booking af Lonnie Kjer & Stefan Mørk ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret