Cora & Karsten

Duo

Cora og Karsten, musikalsk pige/dreng-duo (okay.. vi er blevet lidt ældre så..) dame/herre duo, der gør ALT for og holde tempoet oppe på flere nivauer og det går egentlig meget godt.

Cora og Karsten startede sammen midt i 70´erne med 2 guitarer som akustisk show duo.

Sidst i 70´erne kom Karsten i tanke om at han engang som barn havde spillet lidt på klaveret derhjemme og nu havde rystet de værste traumaer af sig ang. upædagogiske klaver-undervisere, så nu turde han forsøge sig med et el-orgel.

Det var en god ide! Det viste sig nemlig at markedet på det tidspunkt var i hastig vækst for orgel-guitar-sang duo'er .Vi spillede til hundredevis af privat fester, faste arrangementer på danserestauranter, natklubber, ruteskibe m.m.

Senere fik Cora og Karsten, som mange andre danskere, lyst til og se dem om uden for Danmark.Vi fik arrangementer i Sverige, Norge, Færøerne, Grønland, Spanien, Tyskland, Grækenland og alt det løse. Vi lærte aldrig og tale alle sprogene ,men da musik jo er et internationalt sprog gik det rigtigt fint endda. År 2000 bestemte vi os for at blive hjemme i Danmark og kun bruge udlandet som feriemål.

Cora: Guitar & vokal(er)

Karsten : Keyboard, guitar, vokal(er) & dreje-på-knap-mand


Musikken
Dinner og/eller reception: Keyboard/guitar, uden sang - standard evergreens.

Danse musik: 50´er Rock´n roll, 60´er-pop, fra halvfjerdserne og frem til i dag kaldes musikken alt muligt forskelligt, det spiller Cora og Karsten også.

Cora og Karsten er et cover-band, derfor er alt vores musik tilrettelagt og udført på vores egen måde. Derfor tillader Cora og Karsten sig at sige til andre folk at de har deres helt egen lyd (hvis nogen skulle finde på at spørge altså).

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Cora & Karsten er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Cora & Karsten

For booking af Cora & Karsten ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret