The Fireflies

country-pop

De tre sangerinder blev samlet under X-Factor af produceren Soulshock og har siden skrevet pladekontrakt - udgivet deres første single "It's Useless" og efterfølgende udgivet deres debut-album.

Albummet fik titlen "The Fireflies" og er en country-pop plade, funderet i smukke popmelodier og stærke tekster. Og så er det produceret af en række af Danmarks bedste producere samt Soulshock, med sit hold af internationalt anerkendte musikere.
Selvom The Fireflies står for deres helt egen lyd, kan deres musik sammenlignes med navne indenfor den amerikanske country-pop tradition som The Dixie Chicks og Taylor Swift.

Albummet er først og fremmest blevet til i et samspil mellem The Fireflies selv og Soulshock. Julia Fabrin Jakobsen fra The Fireflies har skrevet sange til en stor del af albummet og været inde over produktion og indspilning, mens Henriette og Mathilde også har bidraget med kreative musikalske ideer.

Da The Fireflies' første single udkom i foråret blev den utrolig positivt modtaget og videoen havde premiere på både VH1 og MTV.dk. Pigerne var også en tur forbi DR's musikprogram Boogie for at spille singlen der live og besøgte God Aften Danmark og God Morgen Danmark, samt adskillige radiostationer.

Om The Fireflies
The Fireflies består af Julia ( 23 år), Henriette (18 år) og Mathilde (16 år).

Mathilde er gruppens yngste medlem på 16 år, hun spiller guitar og elsker at synge og er lige startet i gymnasiet.

Henriette er 18 år og bor i Skanderborg, hun har sunget siden hun var lille.

Julia på 23 år har boet de sidste fem år i Cape Town, hvor hun har spillet byens klubber og koncertsteder tynde. Hun er en erfaren sangskriver og har medvirket i en stor del af sangskrivningen på albummet.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på The Fireflies er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på The Fireflies

For booking af The Fireflies ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 The Fireflies
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere