The Royal Quartet

Kgl. sangere - underholdning

Med Stil og Smil !

Skal det være med stil, men også med smil, gøres det med en af de fester, som man husker lang tid efter. Underholdningen skal være perfekt, og samtidigt kalde på varmen i sindet.

Hvad kan da være et mere sikkert valg end et kongeligt indslag med varme og humor, som man oplever det, når The Royal Quartet står for underholdningen. Fire sangere og en pianist har fundet sammen, med både stil og smil, trods forskelle i udseende og stemmeklang, men netop disse forskelle fremhæver deres underholdning og giver den et særpræg, som tiltaler.
De synger operaarier, som selv operahadere kender og holder af, og endnu mere befriende er det, når humoren trænger sig på gennemførelsen af sprudlende Broadway musicals af Gershwin, Rogers, Lloyd Webber, m.fl., eller nogle af vore egne, danske evergreens. The Royal Quartet har til dato charmeret og underholdt publikum verden over - fra Las Vegas tværs over hele USA og Europa til Dubai, og Peking.

Genkendelsens glæde er én af de største, og den bliver ikke mindre, når melodierne får en ny klang ved at blive iklædt disse 4 dygtige kgl. sangere, som udgør

The Royal Quartet

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på The Royal Quartet er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på The Royal Quartet

For booking af The Royal Quartet ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 The Royal Quartet
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere