Swing Sisters

Solister - sanggruppe

Danmarks populære sangertrio tilbyder topunderholdning til enhver type arrangementer.
Firma-arrangementer - kirkekoncerter - julekoncerter

I 1992 dannede Kirsten Siggaard, Lise-Lotte Norup og Kirsten Vaupel vokalgruppen "Swing Sisters". Den fælles kærlighed til den swingende, livsbekræftende musik fik pigerne til at tage melodierne fra 20'erne, 30'erne og 40'erne på repertoiret, stærkt inspireret af såvel The Andrews Sisters som The Bosswell Sisters.
TV og udland. "Swing Sisters" har også optrådt i Sverige, Tyskland og England med stor succes. De har medvirket i adskillige TV-shows i Danmark såvel som i udlandet.

Musicals og CD-udgivelser
Siden 1992 er der skrevet 3 musicals til dem, og de har samarbejdet med det verdensberømte engelske swingorkester "The Pasadena Roof Orchestra". Dette resulterede i 2 CD'er. På en 3. cd akkompagneres de af Sjællandske Livregiment. En jule-cd med deres eget 6-mandsorkester "Swing Brothers" blev udgivet i 1997.
I efteråret 2003 udkom pigernes seneste CD - "Let it be swing". Her fortolkes musik fra 60'erne - som f.eks. : "Your Mother Should Know", "California Dreaming" i swingende udgaver.

20 år - kan det virkelig passe?
Ja, i 2011 kan Swing Sisters faktisk fejre to årtier i den velkendte swingende stil. I den anledning har de set tilbage på swing musikkens guldalder i Danmark, og derfor faldt valget helt naturligt på "Leo The Lion" som for de fleste står som et symbol på datidens elegante jazzgenre. Det i forvejen sejt swingende repetoire fra 30'erne og 40'erne er bl.a. blevet udvidet med et helt nyindspillet medley over "Leo Mathisens Favoritter". Medleyet
vil senere på året være at finde på en kommende EP som i tidens tegn også vil kunne købes via online tjenester som iTunes.

Udmærkelse
I 1995 modtog Swing Sisters "Simon Spies Showpris", som påskønnelse for at levendegøre og underholde med musik fra hedengangne tider.

Swing Sisters er også velegnet til kirkekoncerter.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Swing Sisters er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Swing Sisters

For booking af Swing Sisters ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Swing Sisters

Swing Sisters spiller ud med nyt

SOLISTER - SANGGRUPPE

Forskud på 20 års jubilæum med "Leo Mathisens Favoritter"

Ja, i 2011 kan Swing Sisters faktisk fejre to årtier i den velkendte swingende stil. I den anledning har de set tilbage på swing musikkens guldalder i Danmark, og derfor faldt valget helt naturligt på "Leo The Lion" som for de fleste står som et symbol på datidens elegante jazzgenre.

Det i forvejen sejt swingende repetoire fra 30'erne og 40'erne er bl.a. blevet udvidet med et helt nyindspillet medley over "Leo Mathisens Favoritter".

Foruden de "swingende søstre" Kirsten Siggaard, Lise-Lotte Norup og Kirsten Vaupel medvirker deres orkester bestående af bl.a musikere fra DR Big Band.

Så glæd jer til at høre noget af det søstrene har gået og puslet med i de seneste måneder. Alle tre er de "still going strong"!


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Swing Sisters
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere