Halfdanskerne

Halfdanskerne består af kontrabassisten Rasmus Vennevold og de to musikalske entertainere og sangere Lars Grand og Mads Westfall på harmonika og guitar.

Trioen optræder med et musikalsk og morsomt show baseret på viser af Benny Andersen og Halfdan Rasmussen, og repertoiret indeholder desuden sange af andre musikalske digtere som Frank Jæger, Sigfred Petersen og Piet Hein.

I det underholdende og vellydende show kan du både opleve trioens personlige versioner af klassikere som "Svantes lykkelige dag", "Noget om helte" og "Go nu nat", og blive mindet om lidt sjældnere fortolkede højdepunkter i den danske viseskat.

De tre fyre er alle professionelle musikere med en stærk udstråling, og har fundet sammen om en fælles passion for Halfdanske og Benny´ske viser med stærke tekster, gode historier og lækre harmonier.


BENNY ANDERSEN SKRIVER

Halfdanskerne inviterede Benny Andersen til at komme og se deres live show - Han var meget begejstret og sendte os et par dage efter denne kommentar:

".... At opleve mine egne såvel som Halfdans sange i en opdateret, forynget fremførelse af Halfdanskerne var en formidabel oplevelse, så jeg må på det bestemteste anbefale alle interesserede at engagere Halfdanskerne til en live-koncert!"
Benny Andersen

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Halfdanskerne er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Halfdanskerne

For booking af Halfdanskerne ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Halfdanskerne

Halfdanskerne

HALFDAN RASMUSSEN 100 ÅR

Noget om en poet
I 2015 ville den store danske digter Halfdan Rasmussen være fyldt 100 år. Det bliver fjeret over hele landet, og den populære visetrio Halfdanskerne markerer begivenheden med et helt nyt show baseret på sange af Halfdan og hans musikalske og poetiske venner.

Halfdanskerne er det nye store navn i den danske vise- og folk-verden.
Med kontrabas, harmonika, guitar, sang og masser af humor og energi har de taget spillesteder i hele landet med storm og ståendeovationer.


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Halfdanskerne
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere