Tranquebar - "Maries Festival Band" fra Mariehaven

Folkemusik

Tranquebar er en kvartet bestående af Kristian Rusbjerg (harmonika), Frey Klarskov (sang og guitar), Jonas Kongsted (Kontrabas) og Christoffer Dam (Violin) der alle er kendte skikkelser i det spirende unge folkemusikmiljø omkring Odense.

Tranquebar er også kendt som "Maries Festival Band" fra Mariehaven.

De fire unge spillemænd er mødtes om en fælles kærlighed til det gamle repertoire af revyviser og gårdsange, som de begge har fået ind med modermælken. Det er en genre hvor den gode historie og den iørefaldende melodi er i højsædet, sangene er sjove, frække, triste og drivende sentimentale - der kan grines, grædes og synges med! Med kvartetten Tranquebar får du røverhistorier og gode sange fra værtshuse og baggårde serveret med en afslappet musikalitet af fire drevne spillemænd.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Tranquebar - "Maries Festival Band" fra Mariehaven er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Tranquebar - "Maries Festival Band" fra Mariehaven

For booking af Tranquebar - "Maries Festival Band" fra Mariehaven ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Tranquebar
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere