Ash Plant

Irsk musik

Danmarks bedste irske band!
Ash Plant er en institution indenfor irsk musik og er et hjemligt bud på en vaskeægte international succes.

Ash Plant

De har turneret over det meste af Europa og optrådt på utallige festivaler.
Deres musik bygger på den flere hundrede år gamle irske tradition og spænder vidt - lige fra slow-airs, over friske sange til vilde jigs og reels.

De seneste år har de føjet danske traditionelle melodier til deres repertoire. De har forstået at kombinere det folkelige med det fornøjelige.

Ash Plant blev dannet i 1982 og de mange års "træning" og turnmeer har bragt dem helt i toppen af eliten indenfor irsk musik. Her snakker vi ikke kun dansk elite, men selv i den irske musiks hjemland er Ash Plant synonym med irsk musik af høj kvalitet. De spiller og synger som var de fuldblods irere, selvom kun to af de fem medlemmer i gruppen rent faktisk kommer fra den grønne ø. De øvrige har dog dyrket den irske musik siden deres ungdoms vår og det er ikke til at høre at de ikke er ægte irere.

Alle gruppens medlemmer er geniale musikere og forstår til fulde at udnytte deres forskellige instrumenters potentiale til det yderste og samlet fører det til en sound der ikke fås meget bedre.
Desuden kan Ash Plant engageres med 3-4 dygtige riverdancere, som i sig selv også er en oplevelse!

Det er tydeligt at høre at når Ash Plant går på scenen er det ikke blot for at få overstået et job, for de elsker simpelthen at optræde og spille deres musik. Selvom de spiller fra hjertet er de samtidig et topprofessionelt band der spiller så tæt sammen at alle, selv ikke-kendere af irsk musik, kan høre at det er noget ganske specielt Ash Plant præsterer.

Hvad enten Ash Plant spiller på en lille intim pub eller på en stor festivalscene er publikum altid garanteret en stor oplevelse.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ash Plant er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Ash Plant

For booking af Ash Plant ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Ash Plant
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere