Annette Klingenberg

sangerinde og foredragsholder

Foruden at være en fremragende sangerinde, er Annette Klingenberg også en usædvanlig fængslende foredragsholder.

Foredrag: "Livet er vigtigere"

Annette Klingenberg kan også bookes som foredragsholder.
Foredrag "LIVET ER VIGTIGERE" tager sit udgangspunkt i hendes bog af samme navn, fra prinsesse på Dansktoppen, til patine på div. kræftafdelinger på Frederiksborg Amt´s og Københavns sengeafdelinger.

Foruden at være en fremragende sangerinde, er Annette Klingenberg også en usædvanlig fængslende foredragsholder.
Således er Annette Klingenberg en af de få, der har været indkaldt flre gange i OK Klubberne for at foredrage, og selvom der var tale om ofte alvorlige ting, gjorde hun det på en udssædvanlig måde, der gjorde at det ikke blev sø sørgeligt, at tilhørene hele tiden faldt i gråd, men ofte måtte trække på smilebåndet pga. Annette Kligenbergs positive fremstilling.

For de fleste vil dette navn nok bringe minder om en glad, smilende, velsyngende sangerinde, der for år tilbage tiltrak tusinder til byfesterne, halballerne o.s.v. Men for dig der måske ikke rigtig kan huske...... er her lidt.

Annette vandt Ekstra-Bladets amatørkonkurrence i 66. Hun var med i HAIR, som Chrissy og Sheila i hele Skandinavien, og blev kåret som verden bedste Chrissy.

Hun var Danmarks mest spillede sangerinde i DR i 74 med "Mini-Max" og "Snart Er Du Mer' End 17 År".

Igennem resten af 70erne, og i begyndelsen var hun landets ubestridte dansktop-prinsesse, med fyldt job-bog, som hun overholdt til fulde. Der var gang i den. Der er ikke den lille flække i Danmark som Annette ikke har sunget i, og det er da også blevet til mindre jobs i Norge, Tyskland, Spanien m.v.

Så kom der nogle år med sygdom. Kræft i forskellige former, gjorde sit til at holde den populære sangerinde hjemme. Der blev udsendt plader, der ikke nåede helt op på listerne. I 1997 blev hun kåret som Danmarks 69 populæreste person. Som kunstner var hun Danmarks 6 populæreste - foran navne som man måtte gnide sig i øjnene.

Så var hun med i Brædstrup til Dansktoppens 25-års jubilæum.

En CD "Mit Hjertes Mindebog" blev udsendt med ældre og flere nye numre, på Annettes 25 års scenejubilæum, der så småt startede op på en tilbagevenden til Danmarks musikscene. Den blev opfulgt af "Weep No More" i 1998.

En af de første engelsksprogede plader dansktopkunstnere udsendte i DK. Ved årsskiftet blev der efterfulgt med en børneplade "Superkatten Luske" der solgte over 25.000 eksemplarer på få dage.

I 2003 fik Annette endelig sin bog ud "Livet Er Vigtigere" kom ud på Ekstra-Bladets forlag. Den blev opfulgt af en lydbog i 2004. I Musicalen "Simon" der kørte for fulde huse på Østre Gasværk i København i første halvår 2004 spillede Annette frække Karen. Musicalen blev filmet, og udkom på DVD, der allerede har solgt over 20.000 stk. Hendes sang "Working Class Hero" blev kåret som best in show, og hun viste at hun var back on stage efter sin sygdom. Ikke en eneste sygedag blev det til - og hun er med når musicalen tages op her 1. april - ANNETTE IS BACK ON STAGE.

Annette vil gerne ud på blokvognene igen, og hun har bevist at hun kan klare det. Hun er stadig blandt Danmarks bedste sangerinder, og hun er populær. Hun kan klare både sangerinde jobs - og foredrag om "et positivt liv med/efter kræft" holdt på en forbløffende livsglad måde, man ikke har set før........


Biografi

1969
Vandt Ekstra Bladets talentkonkurrence. Første plade udsendt var "Lykken kommer - lykken går".

1970-1971
Nummer 2 på Dansktoppen med "Kærlig hilsen fra Svanneke". Havde hovedrollerne som Chrissy og Sheila i musicallen Hair, i Danmark, Norge og Sverige. Udsendte følgende titler:
"Zigeuner ven", "Jeg elsker husarer", "Hr. Kaptain", "Lille sangfugl", "Kære ven", "Mig og min betjent", "Regn", "Bobby". Sang solo - "Frank Miles" på Hair lp.

1972
Medvirkede I Helsingør Revyen "Her - over bæltestedet " Hair rundt i Danmark for anden gang - hvor Annette igen havde hovedrollen som Chrissie.

1973
Nummer 1 på Dansktoppen med "Mini-Max". Rejste Danmark rundt for at optræde i tivolier og byfester. Turne i Østtyskland. Danmarks TV 1
( TVU ) Nytårsarten.

1974
Nummer 1 på Dansktoppen "Snart er du mer' end 17 år ". Rejser landet tyndt. DR TV 1 - ( TVU ) Nytårsaftens dag "Sang så det basker"

1975
Børne lp - "Karl Henriks tryllehat" og Lp - "Annette Klingenberg"

1976-1979
DR TV 1 (TVT) "Hånden på hjertet - hvem skal have det ?" LP "Blandede Bolcher"
Rostock 1979 sang for Danmark

1980-1981
"Kærlighed", "Sir man A må man sige B" og "Vi har det" ( duet med Johnny Reimar)

1982
Engelsksproget MC udsendt i Danmark, Norge og Sverige.

1983
Var på Kunstnerkroen på Mallorca, og sang ved et par koncerter i Norge.

1993
Dansktoppens 25 års jubilæum fejres i Brædstrup, DR TV 1.

1994
DR TV 1 "Dansk på 1'ern". Udsender "Gi' mig et kys" - samt "Farlige ord". Er på Dansktoppen med "Farlige ord". På TV lokalstationernes "Det er Dansk på toppen" med begge numre. "Farlige ord" som nummer et på flere lokalradiostationer

1995
Ny CD på gaden i maj måned. "Mit Hjertes Mindebog" - sange gennem 25 år.

Herning lokal-tv lavede en udsendelse på små 30 min med udgang i sangene på denne CD. Udsendelsen blev vist på alle lokaltvstationer der var interesseret. DK 4 viste den over nettet 20 gange. Sangene på "Mit Hjertes Mindebog" var dels sange som Annette igennem 25 år havde sunget ind på hitlisterne, samt 4 helt nye numre. "Jeg Er Glad For Dig" - et af de nye numre blev årets 12. mest populære Dansktop Hit med 17 uger på Dansktoppen i DR.

1996
Medio juli gik Annette i arbejde med en ny CD. Der var tale om contry-rock, og ædre rock-hits fra 60'erne. Hun var fundet sammen med nogle svenskere, men desværre viste det sig at studiet ikke var helt i orden, så hun fortsatte arbejdet i Køge under Sten Lindegaard, tidligere Seebach-band.

1997
Efter ændringer er "Weep No More" blevet færdige. Den er faktisk blevet rigtig go.

I slutningen af marts måned kårede Ekstra Bladet Danmarks mest populæreste Dansker. Annette ligger på listen som nummer 69.

Tager man kun sanger/sangerinder er Annette nummer 6. Annette er stolt og kiste glad.

Annette fandt en knude igen i slutningen af april og skulle opereres hurtigt. Yderlige en knude igen en måned senere, og en igen der blev fjernet i slutningen af november.

I begyndelsen af December kommer dommen. Annette har igen fået kræft, og bliver omgående undersøgt for kræft overalt.

1998
Januar, februar og marts går med strålebehandling på Herlev Sygehus. Annette går i gang med at færdiggøre sin kræftbog, som hun løbende har arbejdet lidt på. "Weep No More" bliver udsendt medio oktober. Flere radiostationer er meget positive for den - den er det bedste som Annette har lavet til dato, - hun bliver rost meget.

Annette går i studiet, for at lave børnepladen "Superkatten Luske" med tekst og musik af Lars Ørsted Dahlerup og hende selv.

2000
Det går langsomt med kræftbogen. Annette skriver den i hånden, side op og side ned. Hun er snart færdig.

Efter at vist det håndskrevne manus til et par forlag, finder Annette ud af at hun bliver nødt til at få manuskriptet på en PC, og hun undersøger om hun kan få nogen til at udskrive den for sig. Annette kan ikke arbejde på en PC.

2001
Efter at have undersøgt hvad man kan gøre, finder Annette ud af at hun bliver nødt til selv at udskrive bogen, og hun får et lynkursus af Hans. Det går langsomt, men efterhånden som siderne kommer ind på computeren går det hurtigere og hurtigere. Inden året er gået har hun fået skrevet bogen - den er på små 600 sider.

2002
Flere forlag får hedeslag da hun viser dem den tykke bog, og den må skrives ned.

Annette bevæbner sig igen med frugt og te, og begynder at skrive bogen ned. Det lykkedes. Bogen er nu kun på 250 sider. En frisk sanger og musiker Rene' Franz fra Ørsted ville gerne have Annette med på sin næste CD, - nummeret hedder "Tarzan og Jane" - nummeret bliver indspillet i Randers, og pladen bliver udsendt i efteråret hvor nummeret har vagt jubel på flere lokale radio stationer. Endelig finder Annette et forlag der ikke er bange for hendes kræftbog. Det er EKSTRA BLADETS forlag der vil udsende bogen, og der bliver skrevet kontrakt. Men ...... forlaget har læst Annettes CW som hun har skrevet, og vil også have 50 sider om Annettes liv, indtil kræften.

2003
Annette sveder. Hvordan skriver man 50 sider om noget der burde fylde 500 ????

Det lykkedes. Først på året leverer Annette de 50 sider om livet, indtil kræften. De handler om fødsel, opvækst, start på syngeriet, Hair, op- og nedture - ja læs selv.
I vil ikke kede jer.

Midt på året ønsker Johnny Reimar at få Annette med på Bakken for at synge nogle sange. Her skal hun optræde sammen med Dario, som hun genopfrisker nogle gamle minder med.
Det er Annettes ønske at andre sygdoms-ramte, deres familier og venner vil få kræfter til at leve et dejligt liv, med kræften, og efter kræften. Mange overlever behandlingerne og får et dejligt og langt liv, selvom de måske får kræft op til flere gange - som Annette. Hun håber at når hun kunne - så er der flere der også siger, - når Annette kan - så kan jeg også. LIVET ER VIGTIGERE. Bogen bliver udsendt først i oktober, og fås i førende boghandler, og andre bogudsalgsforretninger.


2004
Simon starter medio februar, og kørte for fulde huse til 5. juli.
Annette bliver rost for sin gode stemme, og får meget fine anmeldelser.

Annette viste at selvom man har været syg i 10 år, - kan man godt vise at man stadig kan.

Efter at have holdt ferie et par dage, tager Annette til Odense for at indlæse sin bog. Det går fint, efter en lille uge er hele bogen indlæst. Den udkom i efteråret på 11 cd'er, så Annette fik udgivet 11 cd'er her i 2004 !!!

2005
Den store succes på Østre Gasværk med musicalen SIMON har gjort at SIMON nu tages op igen.

Præmiere 1. april. Man spiller til 28. maj. Da Anders ikke ville være med igen, vil Nikolaj Cederholm selv spille hovedrolle som Simon.
Dansktoppen udsender også i marts en støtteplade for at hjælpe de efterladte børn efter oversvømmelsen. Pengene vil blive betalt til UNICEF. Annette er med. En ny single "Min Første Kærlighed" er indsunget, og skulle være ude nu i juni. Den kan godt gå hen og blive et stort hit den ligger p.t. 20/4 på flere hitlister !!!! - så .....
Jo Annette har fart på.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Annette Klingenberg er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Annette Klingenberg

For booking af Annette Klingenberg ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Annette Klingenberg
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere
- Absolute Kenter / Søeborg
- Anders Graae
- Anders Mikkelsen
- André Lundemann
- Andreas Bo Pedersen
- Anette Oxenbøll
- Anne Herdorf
- Annemette Hess
- Annette Heick
- Annette Klingenberg
- Ann-Mette Elten
- Ann-Mette Elten
- Asger Fonnesbech Jensen
- Bakkens Hviles Syngepiger
- Basim
- Basix
- Bertel Abildgaard
- Bich Quang
- Birthe Kjær
- Bjarne Langhoff
- Bjarne Lisby
- Bjørn & Johnny
- Bjørn Tidmand
- Black Magic
- Bramsen, Amstrup & Svarrer
- Brødrene Olsen
- Charlotte Guldberg
- Christina Chanée og Tomas n'evergreen
- Claus Rydskov
- Darlings of swing
- De 10 Kgl. Tenorer og en Kgl. Sopran
- De 3 Kgl. Tenorer
- De farende Svende
- De syngende Lussinger
- Den Danske Pavarotti
- Det Fede Kor
- Det Store Awardshow
- Det Syngende Selskab
- Dissing & Las synger Dylan Feat. Charlotte Møller på orgel
- DJ Dex & Kna Connected
- Dorthe Elsebet
- Dorthe Kollo
- Dorthe Zielke
- Du Gamle Måne
- Dwight Storey
- Eline Lund
- Elvis Duo
- Erik Grip
- Erik Jensby
- Eva Lucia
- Eventyrfortælleren
- Flemming Enevold
- Flemming Krøll
- For two to play
- Frederik
- Gert Henning-Jensen
- Grethe Mogensen
- Gry
- Guido Paevatalu
- Gustav Nyboe Hagner
- Henriette Andersen
- Holger Vig
- Hr Skæg
- Ib Grønbech
- Ida Corr
- Ivan Pedersen
- J. Elvis Larsen
- Jack Vreeswijk
- Jacob Venndt
- Jakob Sveistrup
- James Rasmussen Trio
- Jens "Polle" Andersen
- Jens Ove Lund
- Jens Sandager
- Jes Holtsø
- Jesper Flarup
- Jesper Lundgaard
- Jette Torp
- Jimilian Ismaili
- Johnny Hansen
- Johnny Reimar
- Julie Borgwardt-Stampe
- Julie Maria Lindell
- Kalle Brandt
- Katrine fra Lille Nørd
- Kaya Brüel
- Keld & Hilda
- Kim Schwartz
- Kim Sjøgren
- King Memphis - Elvis-kopi
- Kirsten de Neergaard
- Kirsten Siggaard
- Kisser & Søren
- Klaus Wunderhits
- Kristian og Jens Peter
- Kristian Rusbjerg
- Kurt Ravn
- Kaare Norge
- Laura Kjærgaard
- Leif Kerstein
- Lene Siel
- Lille Palle Andersen
- Linda Andrews
- Lis og Per
- Lisa Tjalve
- Lise Nees
- Lise Petersen
- Lise-Lotte Lohmann
- Lissen Marschall
- Liv Skotte
- Louise Dubiel
- Louise Espersen
- Malene Mortensen
- Maria Lucia
- Maria Montell
- Maria Rudi og Michael Bjørnson (Mariah & Michael)
- Marianne Mortensen
- Marianne Mortensen & Michael Vesterskov
- Marie Askehave
- Marie Carmen Koppel
- Markando
- Martin Stæhr Haugaard
- Mathias Pachler
- Michael Andersen
- Michael Carøe
- Michael Falch
- Michael Hamilton
- Michael Winckler
- Mike Elvis Andersen
- Mike Elvis Andersen
- Milo (fra RaiDen)
- Mohamed Ali
- Morten Vestergaard
- Müllers Catering
- Mystiske Mr. Mox
- Neumann Trio
- Nina Pavlovski
- Nutidens Bedste Syngepiger
- Nutidens bedste syngepiger Tove og Vibe
- OperaDivas
- OperaDivas
- Patricia
- Paul Winther
- Per Nielsen
- Pernille Schrøder
- Peter Belli
- Preben Kristensen
- Richard Ragnvald
- ROCKABILLY HEART
- Romantic Strings
- Sandra Monique
- Sanne Graulund
- Sascha Dupont
- Simon Mathew
- Simone
- Sine med Venner
- Skibet skal sejle i nat
- Soluna Samay
- Spam
- Star Tenors
- Stefan & Kim
- Stephanie Ravn
- Steven Hart
- Stevie Starr
- Stig Rossen
- Strengedrejerne
- Susanne Elmark
- Swing Sisters
- Syngeriet
- Søren Dahl - fra Cafe Hack
- Søren Krogh
- Søren Poppe
- The Rat Pack Brothers
- Thomas Mannsfeldt
- Tina Siel
- Tine Olsen
- Tobias Trier
- Tom Pedersen
- Troels Trier & Rebecca Brüel
- Troels Trier Solo
- Two and a half
- Ulduz - mavedans
- Vera
- Vi starter i det små
- Vibe Lauth
- Vivienne McKee
- Wanna Bee Gees
- Yazzmin
- Zindy Laursen