Trio Bel Canto

Klassisk trio til kirkekoncert

Trio Bel Canto

Den danske Trio Bel Canto blev grundlagt i 2006 af den lyriske koloratursopran Lisa Tjalve, tenoren David Danholt og pianisten Ulrich Stærk. Trioen blev dannet på baggrund af en fælles interesse for den smukke italienske & franske bel canto-stil og lægger vægt på at underholde med kendte arier og kærlighedsduetter i et scenisk samspil indenfor denne operagenre. Repertoiret omfatter også Mozart & Barock arier, operette, musical og danske sange. De tre kunstnere er ved siden af midt i egne internationale karrierer.

Læs om kunstnerne i Trio Bel Canto

Lisa Tjalve er blevet betegnet som sopranen med de brillante koloraturer og det bemærkelsesværdige sceniske nærvær. Hun har en 8 årig uddannelse bag sig fra Hochschule für Musik Köln og fra Solistklassen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium samt omfattende studier indenfor Bel canto-stilen. Hun debuterede på Stadttheater Pforzheim som Maria/West Side Story efterfulgt af engagementer på Hebbel Teatret i Berlin, Teatro Vipiteno og Den Fynske Opera som Cecil i Hosekræmmeren. Fra 2001-2003 var hun fast ensemblemedlem på Theater Lübeck, hvor hun bl.a. sang førende roller som: Sophie/Rosenkavaleren (Kieler Nachrichten roste hendes Sofie med overskriften "Stjernestunder med sopran"), Rosina/Barberen i Sevilla, Lauretta/Gianni Schicci, Despina/Cosi fan tutte, Valancienne/Den Glade Enke, Lisa/Grevinde Mariza samt eksponerede koloraturroller som Agnes/Fruentimmerskolen af Liebermann og Skønheden/Skønheden & Udyret af Grétry. Den kendte tyske kritiker & forfatter Jürgen Kesting skrev i Frankfurter Allgemeine om en "fremragende sangpræstation", hvor Lisa Tjalve "med fine dynamiske nuancer og en yndefuld optræden forstod at gøre Zémire til en virkelig Belle". Hendes repertoire omfatter også Susanna/Figaros Bryllup, Pinocchio/Valtinoni samt barokrollerne Calisto/La Calisto, Calisto/Giove in Argo og Iphise/Dardanus. Som freelance sanger har hun optrådt på førende operascener som i festspilhuset ved Salzburger Osterfestspiele, den Markgräfliche Opera i Bayreuth, Komische Oper Berlin og med Die Zeitgenössiche Oper Berlin, samt på koncertpodierne: Philharmonien Köln, Beethovenhalle Bonn, The Crown Hall Jerusalem, Musik & Kongresshalle Lübeck & Danmarks Radios Koncertsal. Hun har i den forbindelse arbejdet sammen med dirigenter som Claudio Abbado, Marcus Creed, Helmuth Froschauer, Konrad Junghänel, Roman Brogli-Sacher og Uri Segal. Endvidere med instruktører som Peter Stein, Michael Hampe, Didier von Orlowsky og Anthony Pilavachy og med orkestre som Berliner Philharmonikerne, Jerusalems Symfoniorkester, Komische Oper Berlin´s Orkester, WDR-Symfoni Orkester, Danmarks Radios Symfoni- & Underholdningsorkester samt med Lübecker Philharmonikerne. Til marts udkommer hendes første solo CD-album Lisa Tjalve, Lyrical & Coloratura arias under amazon.com. Sopranen kan høres på flere CD-indspilninger.

David Danholt er blevet beskrevet som et af de kommende års mest bemærkelsesværdige talenter i det lyriske tenorfag. Han startede med omfattende private sangstudier hos Leif Lauritzen og André Orlowitz, og er senere uddannet fra Operaakademiet på Det Kongelige Teater. Han studerer i øjeblikket på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvorfra han debuterer fra Solistklassen i maj 2008. I 2005 modtog han et stipendium fra Léonie Sonnings Musikfond. David har en omfattende koncertvirksomhed bag sig i både ind- og udland. Således sang han bl.a. som solist i Mozarts Requiem med Københavns Festivalorkester & Malmös Symfoniorkester, i Händels Messias med Øresunds Barokensemble og i Telemanns Johannes Passion med den Jyske Sinfonietta. Senere optrædener har været i Musikhuset i Århus ved koncerten: "Hommage à Jenny Lind" med Århus Symfoniorkester dirigeret af Giancarlo Andretta og Fynsk Forår i Odense Koncerthus med Odense Symfoniorkester under dirigent Michael Bojesen. Hans koncertrepertoire omfatter også Mendelsohn-Bartholdys Elias, Mozarts C-moll Messe, Händels Judas Maccabæus samt Haydns Skabelsen. På Den Fynske Opera sang han Fiskeren i Stravinskijs Nattergalen og medvirkede i Operaen på Holmens åbningsforestilling af Aida. I sæsonen 2005/06 var han engageret på Det Kgl. Teater i rollerne som Eurimaco/Odysseus´ hjemkomst og som Gastone/La Traviata. Efterfølgende som Don Ottavio/Don Giovanni på Rialtoteatret. Hans operarepertoire omfatter endvidere rollerne Albert/Albert Hering, Lysander/A Midsummer Night´s Dream & Nemorino/Elskovsdrikken. I 2008 synger han titelpartiet i Gounods Faust på Den Jyske Opera. I foråret udkom David Danholt på CD'en: "Fra Højskolesangbogen" på Dacapo Records med bl.a. Ulrich Stærk som akkompagnatør. For denne fik de meget fine anmeldelser. Af kommende rolledebuter kan nævnes Tamino/Tryllefløjten, Nemorino/Elskovsdrikken og Styrmanden/Den flyvende Hollænder.

Ulrich Stærk har siden sin opsigtsvækkende debutkoncert i København 1989 manifesteret sig som en af Danmarks mest eftertragtede koncertpianister. Han har optrådt som solist og kammermusiker i store dele af verden, bl.a. i Paris, Wien, Tokyo, Rom & Berlin og har været solist med de fleste danske symfoniorkestre samt i udlandet med bl.a. Schleswig-Holsteinisches Sinfonieorchester. Som kammermusiker har Ulrich Stærk et fast samarbejde med mange andre eftertragtede kunstnere og har bl.a. optrådt med, coachet eller assisteret navne som Yo Yo Ma, Sarah Chang, Margareth Price, Ophra Harnoy, Barbara Frittoli, Bo Skovhus, Inga Nielsen, Inger Dam-Jensen, Nikolai Znaider, Rubinstein kvartetten og mange flere. Pianisten har foretaget en række internationalt berømmede CD-indspilninger for bl.a. Universal, PHILIPS, Naxos, Kontrapunkt, CLASSICO, dacapo og CLAVES, hvoraf nogle endda har vaeret Grammy-nominerede. Hans Solo CD med amerikansk klavermusik af Louis Gottschalk (CLASSICO) var nomineret som bedste klassiske Solo-udgivelse i Danmark i 2003; hans CD indspilninger med Elisabeth Zeuthen Schneider (Schumann-sonater for violin og klaver i 2000 samt senest den nye CD udgivelse "AQUARELLER" fra 2006 med musik af Stenhammar m.fl, begge på CLASSICO) har høstet sensationelle anmeldelser i bl.a. AMERICAN RECORD GUIDE samt det yderst kritiske magasin "STRAD". En anden netop udgivet CD/(dacapo) er en førsteindspilning af Hermann D. Koppels 2. Klaverkoncert, hvor Ulrich Stærk er solist med Odense Symfoni Orkester. Denne CD har ligeledes fået top anmeldelser i alle internationale fagtidsskrifter. 2003 blev hans indspilning af Carl Nielsens Sange med Inger Dam Jensen og Morten Ernst Lassen kåret til årets CD i hele verden, bl.a. med henvisning til Ulrich Stærk som "The model Accompanist". Sommer 2006 udgav dacapo en CD med "kulturkanonen"s valg af højskolesange, hvor Ulrich Stærk akkompagnerer Signe Asmussen og David Danholt. Endelig udgiver Ulrich Stærk to yderligere CD´ere i efterårets løb, nemlig en fransk CD med musik for cello og klaver sammen med DR-Radiosymfoniorkestrets solo-cellist Henrik Dam Thomsen (CLASSICO) samt en CD med musik for bratsch og klaver for det schweiziske pladeselskab CLAVES sammen med den internationalt kendte bratchist Ettore Causa.
Udover sin travle koncertkarrière er Ulrich Stærk en efterspurgt coach og lærer og giver jævnligt Masterclasses i ind- og udland ved siden af sit virke som Docent ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Blandt et utal af hæderspriser har Ulrich bl.a. modtaget Musikanmelderringens Kunstnerpris i 1989.

Programforslag:
Barock koncert med Mozart, Händel & Bach arier & duetter
Koncert med danske sange og duetter
Et indslag til bryllupper
Vores dejlige Bel Canto program med italienske/franske opera-arier & duetter
En operette & eller musical aften
(Vi tilrettelægger også gerne et program efter specielle ønsker)

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Trio Bel Canto er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Trio Bel Canto

For booking af Trio Bel Canto ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Trio Bel Canto
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere
- A Banda
- Anders Graae
- Anna David
- Anne Marie Bush
- Annika Askmans orkester
- Apache
- Arvid
- Basim
- Bazaar
- Benny Holst
- Birthe Kjær & Feel Good Band
- Black Magic
- Bo Schiøler & Skavankerne
- Bryan Rice
- Caroline Henderson
- Casino Royale
- Christina Chanée og Tomas n'evergreen
- Clements All Stars
- Cut 'N' Move
- Danser med Drenge
- Den danske mafia
- Dinner & Dans totalløsning
- Diskofil
- Dissing, Dissing Las & Dissing
- DJ Dex & Kna Connected
- DK Rocks
- Dodo & The Dodos
- Dorthe Zielke
- Elizabeth Hersing Ensemble
- ELVIS On My Mind
- Erann DD
- Erik Grip
- Erik Grip & Peter Abrahamsen
- Fede Finn & Funny Boyz
- Frederik
- Grip & Gunde
- Habbadám
- Henning Stærk
- Henrik Liep & the soulworkers
- Holger Vig
- Ida Corr
- Ivan Pedersen
- Jack Vreeswijk
- JaJa
- Jakob & Rudi
- James Sampson
- Jan Nielsen
- Jane & Shane
- JD and the BopCats
- Jette Torp
- Jimilian Ismaili
- Johnny Deluxe
- Jomfru Ane Band
- Kalle Brandt
- Kalle Pimp
- Karen Marie Jørgensen
- Kaya Brüel og Ole Kibsgaard
- Keld Heick & Time Machine
- Kristian Lilholt
- L.A. Prostitutes
- Ladies Sing the Blues
- LadyLand
- Lene Siel
- Linda Andrews
- Liv Skotte
- Live Salsa med Egües y su cuban beat
- Lizzie
- Maria Lucia
- Marie Carmen Koppel
- Martin Axelgaard
- Mette Kirkegaard
- Mia Martinez & her MamboSoul
- Michael Falch
- Michael Vesterskov
- Milo (fra RaiDen)
- Mohamed Ali
- Monique
- Morten Hemmingsen
- Neighbours
- Nice Little Penguins
- Party Patrol
- Patricia
- Paul Harrison Band
- Peter Viskinde
- Potters Jig
- Preuthun - Rasmussen Duo
- På Slaget 12 - PS12
- RaiDen
- Rasmus Thude
- Rocazino
- Rubens Orkester
- Rusbjerg & Venndt
- Sange i Stereo
- Sanne Do
- Sascha Dupont
- Sebastian
- Simone
- Skipper Just Frost
- Soluna Samay
- Soluna Samay
- Sonic Steel Band
- Sorten Muld
- Stardust Boogie Band
- Steffen Brandt
- Stephanie Ravn
- Sukkerchok
- Sveinur
- Søren Berlevs Gas Show
- Tarantino Soundtrack Orchestra
- Télé Rouge
- The Beatophonics
- The Dreams
- The Fireflies
- The Tolkien Ensemble
- ThirdWheelDrive
- Tobias Trier
- Trio Bel Canto
- Trio Klezmer med Channe Nussbaum
- Tyrolerband - Tyrolerorkester
- Tøbrud
- Venter på far
- Vocal Line
- Volf Duo
- Young Flowers Reunion
- Zenobia
- Zididada
- Østkyst Hustlers