Anna David

NY SINGLE

Anna David - NY CD

Efter singlerne "No 1" og "Den Lille Pige" er Anna David klar med en ny single i form at "Dirty"...

Stilen er er et rigtigt dejligt uptempo pop nummer, som har et rigtig catchy groove over sig, som man ikke kan undgå at rokke lidt med på. Dertil er så et helt igennem super omkvæd, som nærmest er som skudt ud af Lizzie "Ramt I Natten"... Desuden er der en en mandlig rapper indover, som er Yepha fra UFO & YEPHA - et samarbejde der i øvrigt også udvikler sig på drengenes kommende album.

Nummeret er iøvrigt taget fra hendes seneste album "2".

ANNA DAVID biografi:

Da 23-årige Anna David i sommeren 2005 blev landskendt for singlen 'Fuck Dig', havde hun faktisk allerede 9 år på bagen i musikbranchen. Men det var først da Anna i 2004 mødte producerduo, nOOb, at hendes stemme og musikalske talent fik lov til at folde sig helt ud. Sammen havde de tre skabt en lyd, som har placeret Anna på toppen af samtlige danske hitlister og gjort hende til en stjerne overnight.
Anna David har siden begejstret sine fans og publikum ved mange koncerter på Festivals og Open Airs, herunder Langeland Festival, Skanderborg Festival, Århus Festuge og leveret flotte shows til diverse Award Shows. Hun har optrådt til støttearrangementer (bl.a. Musik for Pakistan) og til (fin)kulturelle begivenheder som Kulturkanon-arrangementet på Den Nye Opera i København, hvor hun fortolkede Sebastians smukke sang `Stilhed før Storm`.

At Anna skulle blive til noget ved musikken stod tidligt klart. Som 4-årig spillede hun trommer på familiens gryder, som 8 årig startede hun til klaver og korsang og forhandlede sig benhårdt til en kontrakt med sine forældre, som sikrede hende et trommesæt, når hun fyldte ti.

I årene der fulgte spillede Anna i band med sin tre år ældre søster Inez, der spillede guitar. Søsteren skrev teksterne, Anna komponerede musikken, og da Anna var 12 år havde de sammen skrevet omkring 35 numre samt planlagt et professionelt sceneshow, komplet med intro og outro til bandets koncerter. Anna drømte om at blive verdens bedste kvindelige trommeslager, og om, sammen med Inez, at indtage verden som den kvindelige pendant til Hanson. Inez arbejder i dag som skuespiller og DeeJay i Tyskland.

Da Anna var 13 tog hun til München for at besøge sin ældste søster Marika, der var under uddannelse til proffessionel danser og koreograf. En dag tog Anna med Marika til sangundervisning og imponerede sanglæreren så meget med sin stemme, at hun optog et bånd med hende og uden Anna's viden sendte hun båndet til adskillige producere. Der blev rift om Anna og kun kort tid senere signede Anna sin første internationale pladekontrakt. Som 14 årig indspillede hun før første gang i et professionelt lydstudie sideløbende med at hun medvirkede ved indspilningen af Lars von Triers musicalfilm Dancer in the Dark i rollen som 'drummergirl Betty'. Anna debuterede som sanger i sommeren 2000 med singlen P.Y.B (Pretty Young Boy). Flere udgivelser fulgte herefter og Anna optrådte i Skandinavien, Holland, Tyskland. Som et kuriosum kan nævnes at Anna har optrådt live som eneste popsangerinde på Rockscenen til Pop.Komm i Köln.

Men denne tidlige succes var ikke holdbar for Anna i længden. Hun drømte om at synge på en mere soulet måde, hun drømte om at skrive og producere sin egen musik og finde en lyd, der var hendes.
Efter tre år på kontrakt begyndte det derfor at knirke i forholdet mellem Anna og hendes executive producer. Anna følte ikke, at hun fik plads og mulighed for at udfolde sin stemme og den måde han producerede Anna's egne numre på, brød Anna sig ikke om. Anna besluttede sig derfor for at afslutte samarbejdet.

Herefter fulgte et par hårde år for Anna. Bruddet med den tysk/amerikanske producer medførte en masse juridisk tovtrækkeri. Og selvom Anna i tiden efter fik mange tilbud fra producere og pladeselskaber i udlandet, gav ingen af tilbuddene hende bedre vilkår end hun havde haft i den første kontrakt. Anna skrev stadig musik, men havde i en periode ingen til at udgive det.

Omkring et år efter bruddet med den tysk/ameríkanske producer lejer Anna sig ind i et studie i København for at indspille nogle af sine egne sange på sin egen måde. Studiet tilhører den ene halvdel af det senere nOOb, producenten Erik Fryland. Den første dag Anna er i studiet, bliver Erik der hele dagen og dagen efter ringer han til hende. Han er begejstret for hendes stemme og foreslår et samarbejde. De to mødes og prøver forskellige ting af, men de finder aldrig rigigt frem til en lyd, de begge er tilfredse med.
Først da Erik Fryland et år senere hooker op med den anden halvdel af nOOb, Casper Lindstad, sker der noget. Casper har en skitse til et nummer, som Erik tænker vil være perfekt til Anna, og de tre mødes i studiet. Og så går det hele pludselig op i en højere enhed: samarbejdet mellem de tre inspirerer alle til at yde deres bedste. Anna får endelig lov til at slippe sin stemme løs.
Den sang, der kom ud af samarbejdet, var Fuck Dig.

Fuck Dig bliver som bekendt et monsterhit, Anna indspiller sit album med titlen Anna David, som udkommer i september 2005, sideløbende med mediebevågenheden, TV-shows, interviews, pressefotos, musikvideoer og koncerter.

Successen er overvældende, også de efterfølgende singler `Hva nu hvis` og `Når musikken spiller` hitter og Anna bliver nomineret til ialt 10 musikpriser ved henholdsvis Danish Music Award 2006, Zulu Awards 2005, P3 Guld 2006 og Danish Deejay Awards 2006, hvoraf hun henter Zulu Award prisen som Danmarks bedste sangerinde i 2005. Fuck Dig singlen sælger platin og med Fuck Dig vinder Anna payloadprisen som årets mest downloadede track i 2005. Albummet sælger guld. I 2006 downloades `Fuck Dig` til platin. Kun Madonna downloades osse til platin i Danmark. `Når musikken spiller` feat. UFO nomineres til Tjeck-Prisen og musikvideoen vinder prisen som Årets Musikvideo ved Danish Deejay Awards 2007.

Anna David indsynger Fuck Dig i en tysk version (Fick Dich) og på engelsk (Fuck Dig). I slutningen af 2006 udgiver Anna David maxisinglen `Fick Dich` i de tysksprogede lande, efter at hendes pladeselskab SonyBMG endelig havde fundet et trykkeri, som ville trykke CD`en. På maxisinglen findes to supersvedige remixes af den tyske og af den engelske version Fuck You. Fick Dich støder imidlertid fortsat på modstand i Tyskland på grund af sangens titel. Den tyske musikkanal VIVA udnævner imidlertid Anna til at være en VIVA liebt kunstner, de elsker hende og spiller videoen på høj rotation. Dette sammen med internettets muligheder for at udbrede kendskab til Fick Dich videoen, gør hovedsageligt, at det imod alle oddsene er lykkedes Anna David at erobre singlechartsene både i Tyskland og Østrig og European Union`s Single Sale Chart. Anna David`s bedste placering har imidlertid været på DJ Charts for black music, hvor hun hiitede en 14.plads. Jo, internettet giver musikere nye muligheder og mennesker verden over har i kraft af You Tube og myvideo opdaget Anna. Knap 2 millioner har set videoen til Fick Dich/Fuck You. Anna David modtager i dag fanpost fra hele verden.

Anna David`s andet danske album med titlen `2` bliver released den 1.oktober 2007. Første udspil var sangen `Nr.1`, en superfed sang, som passer perfekt til forelskelse, sol og sommer. Gaucho Filmproduktion har lavet en fantastisk video, hvor Anna David og sangen præsenteres perfekt og farvestrålende. `Chill`, albummets 2.single, sprudler af livsglæde og går lige i dansebenene og har - som `Nr.1`- kørt sin sejrsgang gennem æteren og placeret sig fantastisk flot på landets hitlister. Albummets 3. single `Den lille pige` er netop udkommet og er nok dette albums mest opsigtsvækkende sang. Uden melodramatik er det lykkedes Anna David at skrive en sang om et yderst smertefuldt og tabubelagt problem. `Den lille pige` handler om en voldtægt, Anna David var udsat for som 17 årig. Anna David har sjæl og mod som få og det er der kommet en forrygende god sang ud af. `Den lille pige` med Anna Davids smukke soulede vokal går lige under huden og fører lytteren ind i smertens rum. `Den lille pige` er en gave, ikke blot endnu en sang. Grib den. Produktionsselskabet `Flicker Factory` har skudt musikvideo til sangen. Den forventes at udkomme snarest.

Anna har i kraft af sin musik, sit lysende talent, sin smukke soulfulde stemme og sin stærke personlighed placeret sig på musikscenens stjernehimmel, dér hvor hun hører hjemme Anna soler sig ikke i glansen, men stiller sig hele tiden nye udfordringer. Menu» Biografi

» ADeluxe

» Awards

» Anna David sites

» Anna David`s Band

NyhederAnna David til 100 Året for kvinders Valgret

Oplev Anna David til Koncert med Anne Linnet ...

Anna David optræder live ved Danmarks yngste Awar...

» Læs mere
Anna David nomineret til Boogie Prisen 2008

Anna David er nomineret til 2 priser ved Awardshowet Bo...

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anna David er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Anna David

For booking af Anna David ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Anna David
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere
- A Banda
- Anders Graae
- Anna David
- Anne Marie Bush
- Annika Askmans orkester
- Apache
- Arvid
- Basim
- Bazaar
- Benny Holst
- Birthe Kjær & Feel Good Band
- Black Magic
- Bo Schiøler & Skavankerne
- Bryan Rice
- Caroline Henderson
- Casino Royale
- Christina Chanée og Tomas n'evergreen
- Clements All Stars
- Cut 'N' Move
- Danser med Drenge
- Den danske mafia
- Dinner & Dans totalløsning
- Diskofil
- Dissing, Dissing Las & Dissing
- DJ Dex & Kna Connected
- DK Rocks
- Dodo & The Dodos
- Dorthe Zielke
- Elizabeth Hersing Ensemble
- ELVIS On My Mind
- Erann DD
- Erik Grip
- Erik Grip & Peter Abrahamsen
- Fede Finn & Funny Boyz
- Frederik
- Grip & Gunde
- Habbadám
- Henning Stærk
- Henrik Liep & the soulworkers
- Holger Vig
- Ida Corr
- Ivan Pedersen
- Jack Vreeswijk
- JaJa
- Jakob & Rudi
- James Sampson
- Jan Nielsen
- Jane & Shane
- JD and the BopCats
- Jette Torp
- Jimilian Ismaili
- Johnny Deluxe
- Jomfru Ane Band
- Kalle Brandt
- Kalle Pimp
- Karen Marie Jørgensen
- Kaya Brüel og Ole Kibsgaard
- Keld Heick & Time Machine
- Kristian Lilholt
- L.A. Prostitutes
- Ladies Sing the Blues
- LadyLand
- Lene Siel
- Linda Andrews
- Liv Skotte
- Live Salsa med Egües y su cuban beat
- Lizzie
- Maria Lucia
- Marie Carmen Koppel
- Martin Axelgaard
- Mette Kirkegaard
- Mia Martinez & her MamboSoul
- Michael Falch
- Michael Vesterskov
- Milo (fra RaiDen)
- Mohamed Ali
- Monique
- Morten Hemmingsen
- Neighbours
- Nice Little Penguins
- Party Patrol
- Patricia
- Paul Harrison Band
- Peter Viskinde
- Potters Jig
- Preuthun - Rasmussen Duo
- På Slaget 12 - PS12
- RaiDen
- Rasmus Thude
- Rocazino
- Rubens Orkester
- Rusbjerg & Venndt
- Sange i Stereo
- Sanne Do
- Sascha Dupont
- Sebastian
- Simone
- Skipper Just Frost
- Soluna Samay
- Soluna Samay
- Sonic Steel Band
- Sorten Muld
- Stardust Boogie Band
- Steffen Brandt
- Stephanie Ravn
- Sukkerchok
- Sveinur
- Søren Berlevs Gas Show
- Tarantino Soundtrack Orchestra
- Télé Rouge
- The Beatophonics
- The Dreams
- The Fireflies
- The Tolkien Ensemble
- ThirdWheelDrive
- Tobias Trier
- Trio Bel Canto
- Trio Klezmer med Channe Nussbaum
- Tyrolerband - Tyrolerorkester
- Tøbrud
- Venter på far
- Vocal Line
- Volf Duo
- Young Flowers Reunion
- Zenobia
- Zididada
- Østkyst Hustlers