Highway 40

Countrymusik

HIGHWAY 40 er ikke kun en berømt og omspunden vej i USA som strækker sig fra kyst til kyst, det er også et country band fra Helsingborg i Sverige.

Musikerne i bandet mødtes i slutningen af 90'erne og begyndte at spille sammen. At det blev country musik var fra starten en selvfølge eftersom denne musikstil ligger bandmedlemmerne meget nært. En af de første sange som da fandtes på repertoiret var en sang som var tilegnet den berømte vej i USA. HIGHWAY 40 BLUES. Meget snart begyndte bandet at få jobs og et navn til bandet blev de jo nød til at have. Man strøg ordet blues i sangen som fandtes på repertoiret og pludselig opstod countrybandet HIGHWAY 40.

Bandet skaffede sig rutine gennem at spille i syd Sverige. Bandet kom i kontakt med country klubber i Danmark som var interesseret i dem. Siden da har HIGHWAY 40 besøgt Danmark meget ofte og har fået mange kontakter og gode venner indenfor countrymusikkens område.

I 2001 indspillede de en CD med 12 melodier "The Only Way". CD'en udsendtes til klubber og radiostationer hvor den bliver spillet flittigt. En af sangene som en fra bandet lavede placerede sig på en 5. plads på Letlands top 10 liste. Dette resulterede i at HIGHWAY 40 besøgte Letland i 2003 og spillede på 3 festivaler og fremførte et show sammen med Kickin Stars linedansere fra Riga som gav meget opmærksomhed. Mange andre countryfestivaller har også haft besøg af bandet bl.a. Sverige, Danmark og Tyskland. Som årene er gået har de optrådt med mange kendte og ukendte artister. HIGHWAY 40 vil dog ikke agere som backing band til andre artister for selv at blive så gode som overhovedet muligt.

Bandets repertoire består af moderne countrymusik blandet med lidt tex-mex og traditionel country musik. Denne musik egner sig meget vel til arrangementer, hvor især stemning og højt humør sættes pris på.

HIGHWAY 40 har repertoire til at spille korte såvel som en hel aften med 4-5 sæt. Eget lydanlæg har bandet selv med.
Camilla Karlsson: Lead vocal / guitar / percussion
Stefan Krüger: Lead guitar / vocal
Babbe Sjunnesson: Bassguitar / bandleader
Tommy Falk: Lead vocal / guitar
Bert "Loffe" Göransson: Pedal steel / guitar
Ulf Asp: Drums

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Highway 40 er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Highway 40

For booking af Highway 40 ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret