Rosæ

Klassisk

To musiker med stor erfaring fra professionelt arbejde med musik, både som udøvende og som underviser. Duoen har et stort repertoire bestående af klassiske og rytmiske værker,samt et meget stor underholdningsprogram.

ROSÆ tilbyder: Kirke / Kammermusik-Koncerter samt optræde ved Receptioner, Festmiddage, Slotte ,Hoteller m.m..

Eva Rosa
Eva Rosa spiller på Alt,Tenor, Sopran, Renæssance soprano, Bressan Alto og Bas Blokfløjte, desuden på Digitalt Sax/Trompet/ Strings/Fløjte/Synth Blæser.

Uddannet musikpædagog og solist fra det Fynske Musikkonservatorium i Odense, efter indledende musikstudie ved Konservatoriet i Malmø.Elev af Dan Laurin, Tage Melgren, Kees Boeke, Paul Leenhouts og Hans Martin Linde.

Lærer på det Fynske Musikkonservatorium og Odense Musikskole.

Eva Rosa har medvirket ved kirkekoncerter og skolekoncerter i Sverige og Danmark samt "crossover" Klassisk-Rytmisk Koncerter i Danmark og Italien desuden udgivet CD med Händel, Vivaldi, Middelalder musik, nye Jazz kompositioner med Argenti & Rosa i USA og Progressive Rock med Campo di Marte 2003 Live"Concerto Zero" og ROSÆ Chamber Prog "The Incredible Journey"

ENRICO ROSA
Er en yderst kvalificeret musiker som strækker sig i kraft af sin virtuositet på guitar, fra klassisk til jazz og underholdningsmusik i særklasse.

Hans store repertoire kan tilpasses til enhver begivenhed, og har spillet for Nye Opera i København med Italiensk musik i sammenspil med sin ensemble "Act 5". Koncerter i duet med Dario Campeotto. Hans Christian Andersens 200 års jubilæum performance koncert "at rejse er at leve - The Incredible Journey" med ROSÆ - Eva & Enrico Rosa.

Derudover Koncerter samt indspilning med Odense Symfoni Orkestre. Kirke og Jazz koncerter samt receptioner solo og i duo med Eva Rosa eller med saxofonisten Torben Iversen.
Latin og funk/Jazz aftener med bassist Torben Bøtker Bjørnskov.
Solo på Klassisk og Jazz guitar til bryllup, vin smagning, kunst udstilling, m.m.Hotel Munkebjerg Vejle med pianist Alexandr Matin Sass.

Duo med Eva Rosa på blokfløjte til middags musik, receptioner, bryllup m.m. Musik til bryllup, fester, dine´+ danse, solo eller med ensemble fra duo til kvintet.

Lidt mere om Enrico
Studiemusiker, komponist, arrangør i Italien og Danmark siden 1971,har udgivet soloplader af koncert musik samt medvirket i utallige indspilninger af underholdning musik, både i Danmark og Italien, desuden har han flere gange samarbejdet med Odense Symfoni Orkester, bl. a. med Sarha Brightman samt indspilning af Ron Goodwin film musik temaer og turneret " Solo "eller med egen jazz trio.

Skaber af Campo di Martes plade i 1973, genudgivet i 1994 på CD som milepæl af den Italienske symfonisk rock.

Demonstratør for Yamaha i Danmark ( 1980-1984 ), turneret med Yamaha's guitar koncerter samt medvirket som solist i flere TV og Radio programmer.

På jazz scene med Max Leth, Hugo Rasmussen, Jesper Lundgaard, Ole Kock Hansen, Niels Jørgen Steen, Willy Egmose, Hans Esbjerg mm.

Fra 1981 til 1990 har han været guitarist på Teater/Variete "SANS SOUCI"
i Kolding, hvor han har haft ansvar for musikarrangementer samt orkester sammensætning.

Siden perioden på Sans Souci har han været akkompagnatør for Dario Campeotto og også sunget duetter med ham over hele landet, på Teater eller anden underholdning.

Kapelmester for Robertino's koncerter på Marinenlyst , på tur og TV med Dario, Robertino, Grethe Sønck, Sniff Neumann, Jan Schou samt Koncerter med bigband og Jette Torp.

I 2001 på turné med Latin(o) touch (Tony Cigna's group) med bassisten Flavio Piantoni og Saxofonisten Orazio Maugeri.

I 2002 udgivet ny solo CD Passione & Musica med eget compositioner, 5 solo stykker og 4 i sammenspil med Torben Bøtker Bjørnskov på bas, Frank Thøgersen på percussion og Alexandr Matin Sass på piano.

Også i 2002 udgises ROSÆ musik af Händel, Vivaldi med nye guitar stemmer skabt af Enrico, i den samme CD er det Flamenco variationer og andre af Enrico Klassisk inpireret kompositioner.

En ny udgivelse med ROSÆ er på vej og vil presentere de elementer fra ROSÆ in Concert som er enestående progressive.

I Oktober 2002 der indspilles ny jazz CD i Boston med pianisten Ferdinando Argenti & Enrico Rosa hvor Eva Rosa er gæst solist på to kompositioner - Argenti & Rosa - To the old Friendship (udgivet i Juli 2003).

Fra Juli 2003 Campo di Marte er genstartet med Eva Rosa på Blokfløjter og Blæser Synth.

Ny Campo di Marte, Progressive Rock Concerto Zero, er udkommet i Februar 2004,

ROSÆ Chamber Prog "The Incredible Journey" udkommet i 2006.

I Italien med Jazz/Rock LINK XII med album " Back Home" også udkommet i 2006.

Enrico Rosa har været medvirkende i skabelse af det Rytmiskmusikkonservatorium samt Rytmisk MGK i Danmark og er forfattere til flere bøger.

Takket været den store musikalske baggrund samt hans konstante musikforskning, Enrico Rosa er en meget brugt underviser som holder forelæsning i arrangement, improvisations teknik samt Guitar Workshop.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Rosæ er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Rosæ

For booking af Rosæ ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret