Arne Benoni

Countryband

Arne Benoni har gentagne gange markeret sin stærke stilling inden for sin musikgenre. Han har haft succes med sangene "Broken Heartland, As For Me" (en duet med superstjernen Dottie West), "Even If I Do", (gik helt til tops på europæiske countrylister, samt en delt førsteplads i en lytterafstemning i P4 uanset genre), "My Life Did Not Begin" og "Stand Back", som i tillæg til Norsktoppen har ligget højt på countrylister rundt om i Europa og USA.

"Even If I Do" er en duet med Lori Brooks, en talentfuld dame fra Nashville, som har arbejdet med artister som Garth Brooks, Jerry Lee Lewis, Roger Whitaker, Dolly Parton og Whitney Houston.

Store dele af året går med turnér i ind- og udland. Sidste efterår tog Arne Benoni den nok største udfordring en artist kan få, at optræde for en anden artists fans. Denne koncert var i Hiversum, Holland, og blev arrangeret af The Jim Reeves Fan Club. Enhver frygt viste sig imidlertid at være ubegrundet. Han fik kæmpe respons samt stående applaus. Publikum beskrev Arne Benoni som "en jordnær person" og "en fantastisk sanger, som ikke har glemt sine rødder".

Men Arne Benonis karriere består af meget mere end at tolke andres sange. Han har moderniseret sin musik, et eksempel på hans nyeste album "One Life Stand", men han holder sig indenfor genren "Roots/country". Han har et stort og trofast publikum i Norge.

Historien om ARNE BENONI, som for over 20 år siden byttede skibsdækket ud med "de skrå brædder" og fulgte drømmen om at blive musiker på heltid, er godt kendt i countrymusik kredse verden over. Arne Benoni afsluttede sin karriere som skipper, da han første norsk indspillede album blev udgivet i 1982. Han har siden fortsat med støt kurs, og har med sine præstationer så vel fra scene som i studiet, opnået international anerkendelse. Arne Benoni har givet koncerter i Europa og USA, inkluderet Londons prestigefyldte Wembley Festival, og den verdensberømte scene, Grand Ole Opry i Nashville. Arne er den eneste nordmand i sin genre, som har haft listeplaceringer i USA's tunge branchemagasiner Billboard og Cash Box.

Arne Benoni har gentagne gange markeret sin stærke stilling inden for sin musikgenre, og har haft succes med sangene "Broken Heartland, As For Me" (en duet med superstjernen Dottie West) "Even If I Do", (gik helt til tops på europæiske countrylister, samt en delt førsteplads i en lytterafstemning i P4 uanset genre), "My Life Did Not Begin" og "Stand Back" som i tillæg til Norsktoppen har ligget højt på countrylister rundt om i Europa og USA. "Even If I Do" er en duet med Lori Brooks, en talentfuld dame fra Nashville, som har arbejdet med artister som Garth Brooks, Jerry Lee Lewis, Roger Whitaker, Dolly Parton og Whitney Houston.

Store dele af året går med turnéer i ind og udland. Sidste efterår tog Arne Benoni den nok største udfordring en artist kan få, at optræde for en anden artists fans.

Denne koncert var i Hiversum, Holland, og blev arrangeret af The Jim Reeves Fan Club. Enhver frygt viste sig imidlertid at være ubegrundet. Han fik kæmpe respons samt stående applaus. Publikum beskrev Arne som "en jordnær person", og "en fantastisk sanger som ikke har glemt sine rødder".

Men Arne Benonis karriere består som kendt af meget mere en at tolke andres sange. Han har moderniseret sin musik, et eksempel på hans nyeste album "One Life Stand", men han holder sig indenfor genren "Roots/country. Han har et stort og trofast publikum i Norge.

Entertaineren Arne Benoni bør opleves "Live On Stage". Da oplever man virkelig med hvilken sjæl og nerve han fremfører sin musik.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Arne Benoni er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Arne Benoni

For booking af Arne Benoni ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret