Karin's Square- & Line Dance

Aktiv underholdning, hvor publikum inviteres med til The Wild, Wild West for at se, hvordan pigerne danser dér - hele tre minishows med kostumeskift indlagt (varer ca 8 min.). Som en ekstra dessert slutter pigerne af med en forrygende Can can (varer ca. 3 min.).

Alt i alt 10 - 12 minutters forrygende Dance Shows, der afvikles i 2 afdelinger indenfor én time.

Karin kan også engageres uden dansere - kun bevæbnet med mikrofon og musikanlæg. Karin kan gøre enhver familiefest, runde fødselsdage m.v. til uforglemmelige oplevelser.

Efter en dejlig middag er en festlig gang Square Dance og/eller Line Dance lige det, der skal til for at få gæsterne op af stolene. Alle kan deltage - både unge og voksne unge.

Som noget helt specielt kan nogle af festdeltagerne (fødselaren, brudeparret, direktøren etc.) efter forudgående aftale udklædes og instrueres.

Mange firmaer og institutioner, der afholder dagkurser på landets hoteller eller "hjemme" i virksomheden, bruger Karin's Square Dance & Line Dance som en festlig og aktiverende afslutning på en "siddende" dag.

Karin bestilles ofte som en overraskelse til kursisterne, der efter endt kursusprogram dirigeres til en anden sal eller "hentes" af Karin i fuldt dansekostume og føres til salen, hvor der skal danses. Dette giver en kursusdag en god balance, og kursisterne får en chance for på utvungen måde at komme hinanden nærmere.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Karin's Square- & Line Dance er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Karin's Square- & Line Dance

For booking af Karin's Square- & Line Dance ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret