Sjaske og Rosenlund

Duo

Sjaske og Rosenlund består af to garvede drenge, Carsten (Sjaske) Mortensen og Allan Rosenlund. De har spillet sammen i 10 år i orkestret Reflex, før den tid spillede Rosenlund i mange år i Zena, mens Sjaske var aktiv i C-moon. De har begge spillet professionelt igennem 28 år, så de ved hvad folk vil have, og hvordan man får en fest til at blive en succes.

På trods af at de kun er to mand, er der hverken rytmeboks eller andet selvspillende isenkram, til at understøtte musikken. Sjaske spiller guitar, og Rosenlund spiller bas og trommer (på samme tid). Vægten er lagt på levende musik af højeste kvalitet, og ikke mindst kommunikation med publikum. De to herrer er begge velsignet med en fremragende vokal, og på trods af mange år i branchen har de en smittende spilleglæde. Repertoiret spænder vidt, her får man alt lige fra Himmelhunden til Tim Christensen. Det brede repertoire gør Sjaske og Rosenlund i stand til at dække de fleste behov, og skulle der komme en opfordring på et nummer, der ikke er på repertoiret, går de ikke af vejen for at spille det alligevel. Da de begge har et enormt bagkatalog, vil de fleste opfordringer kunne efterkommes.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Sjaske og Rosenlund er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Sjaske og Rosenlund

For booking af Sjaske og Rosenlund ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret