Juhls Orkester

Folk/Rock

Juhls Orkester spiller egne dansksprogede folksange. En samling fængende melodier og tankevækkende tekster, krydret med musikalsk snilde, humor, vellyd og vanvid. Juhls Orkester lægger vægt på gode melodier - krydret med tekster med bid og humor - og med tydelig inspiration fra både den Nord,- og Østeuropæiske folkemusik-tradition. De centrerer sig om folk-rock, men tager mange afstikkere udi Rock, pop, country, reggae, sving og traditionel folk. Det er medrivende musik, med både sange til stille lytten, masser af kant, sange til at synge med på og sange til at danse til.

Kort og godt: - det er nogle gode sange, spillet godt -

Thomas Juhl fra Kolding har i en årrække skrevet sange i forskellige genrer og til forskellige lejligheder.

I 2007 kom ideen til at kunne præsentere sangene med et velspillende orkester i ryggen. Efter kort tid blev grundstenen til Juhls Orkester lagt af en flok dygtige musikere, der har spillet i en række andre forskellige sammenhænge. Og hurtigt kom der en spilleglæde og energi i orkesteret, der skaber en fantastisk ramme om Juhls melodier og tekster.

Juhls Orkester spiller egne dansksprogede folk/rock sange med inspiration fra både Nord,- og Østeuropæisk folk-tradition.
Med udgangspunkt i gode melodier, tankevækkende tekster og en flok dygtige musikere, spiller Juhls Orkester op til fest, fællessang, dans og stille lytten.

Sangene præsenteres med energi, nærvær og spilleglæde af:

Thomas Juhl: Sang, guitar, fløjte
Stefan Therkelsen: Harmonika, kor
Pætur Joensen: Bas, kor
Mark Nielsen: Trommer, kor


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Juhls Orkester er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Juhls Orkester

For booking af Juhls Orkester ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Juhls Orkester
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere