Gitta-Maria Sjöberg & Bodil Heister

Viser & folkemusik

Nordisk program med svenske, norske islandske, finske og danske viser.

Desuden kan Gitta-Maria Sjöberg & Bodil Heister tilbyde italienske/napolitanske sange og franske sange (god ide til f.eks. vinsmagningsaftener).

GITTA-MARIA SJÖBERG, f.1957 i Trollhättan, debuterede på Det Kgl. Teater 1987.

Hendes position i dansk musikliv er unik.

Desuden har hun en succesrig international karriere, der bringer hende verden rundt. Repertoiret - lieder, viser, sange og operaroller - spænder fra det lyrisk-poetiske til det højdramatiske og tolkes med bevægende intensitet.

Som Emilia Marty i Janaceks "Testamentet" blev hun af Tysklands største dagblade i 2000 udnævnt til "Årets Sanger". Gitta-Maria har indspillet flere CD'er, bl.a. "Verdi & Puccini Arias" (2007).

Begejstrede anmeldere sammenlignede hende med Callas, og CD'en blev på internettet valgt som månedens indspilning.

Bodil Heister, f.1952 i København.

Komponist og musiker og spiller klaver og harmonika. Hun skev musikken til DR-TVs populære julekalender Jul på Slottet; musikken til familieoperaen Det forjættede Land for Den Jyske Opera; musik til Sophus Claussens digte sunget af Kurt Ravn på CD'en Ekbátana; musik til Tivoli Gardens 150 årsjubilæum.

Bodil har skrevet musik til reklamefilm, novellefilm og TVvignetter. Hendes samling af kompositioner til H.C Andersens digte findes i Rosenknoppen; og til Piet Heins digte i Du skal plante et træ.

Bodil har skrevet bogen Den fynske Spillemand (om Carl Nielsens barndom), Bogen om Weyse og Det Store Orkester i samarbejde med Johannes Møllehave og DRU-orkestret.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Gitta-Maria Sjöberg & Bodil Heister er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Gitta-Maria Sjöberg & Bodil Heister

For booking af Gitta-Maria Sjöberg & Bodil Heister ring til nkbooking - tlf. 7020 3648


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld
Nomineret
 Gitta-Maria Sjöberg & Bodil Heister
Info
Kontakt
NKBOOKING
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere